Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Останню годину "творю" побажання на завтра. Ніби завершила-файно, має сподобатись молодятам:girl_in_love:.
    А зараз попиваю свіже молочко :nyam2: з вафелькою. Нямка) Одним словом одна врочистість:girl_dance:. В планах на наступну годину-манікюр та оформлення написаного вітаннячка. Вже чекаю-недочекаюсь завтрашньої дефіляди, так вже хочеться набавитись:dance2:. От тзараз сиджу і згадую яким то в мене був день перед весіллям. Позитивно-шалений))). Одним словом ностальгія...

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

сьогодні день народження в мого мужа і в мого брата з цієї нагоди мої "мами" ті , що і мами іменинників щойно собі святкували, а тепер забрали Ромаху і пішли одна другу проводжати:girl_haha:
    я сьогодні зробила два прання і прибрала хату, довольна з себе, що слон, от тільки руки знов почали труситись, що за напасть...
    п"ю чай, настрій невизначений:girl_in_dreams:
    чоловік піде в сауну, сподіваюсь малий швидко засне і я зможу порукодільничати, було б файно

3. Музик

Музик Мартуська

я нині трошки набігалась, виявилось вчора вночі, що нині до мене свекруха приходить (чоловік сказати забув), тішуся хоч, що вона в мене без лишніх мух - збігала в магазин якихось фруктів-тістечок-печива купила -вибігла з хати, думаю як краще йти і тут виявилося, що мій дядечко якраз туди їде машиною - то і мене підкинув, тішилась трошки. потім пішла на форум з подругою на гульки, хочу ще завтра, так люблю купувати книжки, вибрала чоловікові пальто в інтернет-магазині, тепер піду його в реалі шукати... цікавсько все

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині знов не виспалась .
    Після роботи з подругою погуляли на форумі :girl_dance:, багато цікавого там нині побачила.:girl_claping: Ото зара йду читати книжечку з експериментальної археології :girl_crazy:
    А ще знайшла спосіб обмежити вживання солодкого: купила грильяж: поки з"їла першу цукерку, вже перехотіла їх їсти взагалі :crazy:

• Подобається Подобається x 1
  5. Музик

Музик Мартуська

круто, типу нова дієта???

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Гарненький день :) збиралась на пари і подзвонили,що не буде... то поїхала з мамою по магазинам,купила собі ще одні кросовки, класичне,обтягуєче по фігурі плаття-чорного кольору,таке,як я шукала :) і занесло нас на південний,то купила ще класичні штани в італійському магазині,за таку класну ціну,останні забрала.
    короче,як я шось купую,то маю гарний настрій :) а ще шубку знайшла,то буду з татом розмову мати,щодо неї,може якраз-повезе :)
    а зараз збираюсь -десь підемо
    якось так цей тиждень скоро пролетів

8. zetta

zetta Well-Known Member

тримайте мене............якась купляюча напасть зі мною твориться.

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

10. zaderyshka

zaderyshka Member

І я нині в бігах! Спершу зранку до подруги на розписку побігла, без чоловіка, бо він на форумі з ранесенька до ночі. потішилась яка вона в мене гарна була і як їм чудово з чоловіком (вже законним) разом. Потім погнала в політех, бо мав бути попередній захист, де мус бути аспірантам нашої кафедри. А тоді погнала купувати все до завтрашніх хрестин у друзів, де чоловік мій за хресного тата йде. Покупляла подарунки, крижму і всяке таке. Потім вдома виявилось, що свою вишиту сорочку я випрати забула, а мушу в ній завтра бути, бо дрес-код на хрестинах. Так шо всіма правдами-неправдами сушила її як могла, а то ж льон той зі старіших, тканих і таки висушила майже. Тепер сиджу чекаю мужа:girl_in_dreams:

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Завтра переїзджаємо, я в шокови (с) :girl_cray:, нічого не спаковано. Ввечері їздили подивитись на квартиру, на яку переїзджаємо, квартира не погана, але дитячий майданчик - ... нема. Так шкода своїх дітей, у них тут друзі, два майданчики з гойдалками , а там навіть нема де гуляти:girl_sad: . Приїхали у свій двір, а він такий затишний і рідний :sad:...

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

13. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

трішки врочистості за цілий день, в малечі нарешті спала температура, і не піднялась на протязі дня, почали колоти антибіотик, та ангіна так її мучить. Коханий прийшов з роботи, і я почала трохи піднивати, яка я виснажена за декілька днів від хвороби малечі, останні три ночі практично не спала((,а він мені підняв настрій тим, що я можу завтра присвятити день лише собі, салон краси і все таке, і ще на красиву ковтину, яку примітила недавно, чоловіка розкрутила))))))))) завтра надіюсь буду в темі вихвалянок:girl_claping:

14. zetta

zetta Well-Known Member

Ауу спите ? ) хоча нас тут всього пару... zetta, Zlju4ka, окса, pipe, levandivka .а в мене вже пляцок сливовий печеться, голову помила, каву пью ) тихо....

15. Heureuse

Heureuse вірю...

ше я є :girl_bye:
    також попиваю кавцю і насолоджуюсь ранковою тишею.
    файний початок дня:girl_in_love:

16. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Сьогодні зранечку сходила на базар. А мої хлопці спали ще. За той час встигла:
    1. Полялякала з подругою, яку зустріла.
    2. Пригостила вона травяним чаєм. Смачнющий:drinks:
    3. Купила кухонні дрібнички.
    4. Купила обновочки собі.
    5. Компліментами мене обсипав продавець щодо моєї зовнішності. Геть засоромив:blush:
    6. Перестріла тренера з дзюдо(рік не бачились).
    7. Домовилися, що з понеділка уже знову ходитиму на тренування, як і раніше.
    8. Купила діткам іграшки (Раді такі були мої хлопці :d25::d25:).
    9. Духмяних прянощів ще забігла купила.
    10. Принесла додому гарнющий настрій:i-m_so_happy:
    Будемо дорозкладати речі і плануємо прогулянку по містечку:girl_in_love:

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Зачіска готова, макіяж зроблений, сукня висить на вішаку мене чекає. Ромчик прокидається і йдем на гулянку:dance2::dance2::dance2:.

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Сашулік поїхав в село до чоловікових батьків на 1 день, а я виспалась, поприбирала, хотіла якесь кіно зранку ще подивитись, а мій комп не включається...чорний фон і якась абра-кадабра..Я вже використала всі знайомі мені комбінації клавіш - помогло як мертвому примочки...З горя пішла погуляти. В результаті купила собі класні джинси :girl_claping:, прийшла додому - включаю комп - все те саме...З нервів сильно копнула системний блок і кулаком по клавіатурі (отака я нервова дама :girl_haha:) і...комп включився!! Уря!!!!

19. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Ух, прибрала внизу в батьків, попрала форму малої і рюкзак, попрала лахи, які перу вручну, зробила баклажани. Ще поприбирати в себе і допрасувати купу, яка мене чемно чекає вже кілька тижнів :mocking: Спина гуде, а ще малі кличуть з ними на ровери, а ще потім треба посмажити курку і бульбочку в духовці, а ще покупати малих... :crazy:
    От така в мене субота - прибиральний день :ed4d70def841dc74b57

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Настрій ніякий... :umbrage:Переживаю все більше і більше. Напевно все таки в понеділок прийдеться їхати до своєї лікарки на Батальну. А я так не хочуууу!!!:girl_cray:
    Сьогоднійшній день врочитістю навіть не пахне. Прогулянка з малим майже повністю перетворилась на банальний похід за покупками. Хоча любить мій маленький господар цю справу. Зразу тішиться так, коли я щось купую, не важливо для нього це чи ні.:good:
    Але то треба було бачити, як я оту коляску з дитиною і зі всім закупленим грузом тягнула на четвертий поверх.:hang1:
    Зараз планую зробити рисову запіканку, але сумніваюсь, що мені це вдастся. Малий чую просинається, а спав зовсім мало. Ото буде зараз злий і не добрий і точно нічого зробити не дасть.:girl_impossible:

Статус теми:
Закрита.