Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Була сьогодні двічі на Південному і 3 год.в КК. Щойно сіла,розклала покупки,помилувалася ними (а,особливо,тими що для дівчаток 3-6міс.:girl_in_love:) та й вже повірила,що маю тільки врочистість....а "нє тут то било":полилося мені з носа та й горло червонюще(відобразилося в дзеркалі)(((...Добре що завтра маю вихідний день на роботі,то сподіваюсь трішки підлікуюсь чайочками-медочками-цитринками і знову вперід-шукати свою широчезну та довгезну білу смугу:girl_in_dreams:

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Мій чоловік там також був і також дуже тішився.

А у нас сьогодні сімейний день і то лише після обіду, бо з тим книжковим форумом, діти тата майже не бачуть.
    Сходили на Високий замок,

потім прогулялися центром. Дітки такі чемні були, тьху-тьху :connie_pull-pigtail. А наступого тижня переїзджаємо, аж страшно :girl_in_dreams:...

3. kati

kati Well-Known Member

і в нас ...Тішить що чоловік сам організував пікнік, зібрав родичів і скомандував їхати на природу, бо зазвичай то я маю всіх організовувати((

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

21.30 поїхали шукати новий фонтан, бо ще його не бачили:girl_blush2: гарний. приємно так, що всетаки щось роблять:)
    5 хв тому зробили по ковтку вина, привітавши один одного з 2-ю річницею :girl_in_love:, паралельно переглядали дизайн нашої майбутньої (так-так ми досі ніяк весільні фото не оформили) фотокниги. То є мій мужу подарунок, бо він не терпить щось вибирати, втішився, що я не мучила його вибором фоток.
    мені знов сумно (настрій далі гарний і сум сумно спокійний, не знаю як пояснити:)), але нічого не можу з собою зробити, оті всі річниці-дні народження завжди викликають в мене сум. не хочу щоб час так швидко летів....

5. TUCR

TUCR Well-Known Member

А в мене одна врочистість ДН, прийшли друзі-родичі, посиділи суперово, маю купу класних і головне корисних подарунків:girl_in_love:
    І трішки прози- втомилась:girl_sad:

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

сьогодні моя мамуся в гості до нас приїхала, то відправила мужа з тещею:d23: на прогулянку з Марком,а сама чухнула на Південний одному кльовому хлопчику за подарунком...мда, подарунок виявився завдовжки в метр...добре,що пакет до нього "причитаетса":girl_dance:

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Мегапозитиний день:girl_in_love:.
    Максимум сонця та свіжого повітря і мінімум сидження в дома та інтернету.
    Вигулялись сьогодні з мужом. Ах красота:girl_dance:.
    Прибігли до Ромасика, вклали його спати (ніхто крім мами не може вкласти спатки), а далі пішли в гості на іменини до одної дуже коханої нами дівчини. Правда моє дитя як приходить в гості, то так ніби стихійне лихо вривається:girl_haha:. Ото буде вона тепер мати миття-прибирання:girl_haha:. А в дома нас ще гості чекали, які Ромчика з ДН не привітали. Хух...
    Щойно нарешті спокійно попили чаю під класний мультик. Настрій хороший і життя налагоджується:connie_pull-pigtail.

8. Heureuse

Heureuse вірю...

я роблю домашнє завдання:girl_crazy: отака я чемна студентка!
    насправді просто не маю чим занятись до обіду.
    і взагалі нічого в мене цікавого- в планах пари, одне заняття і додомцю...
    ну коли, коли вже нарешті приїде мій коханий...без нього не хочу ні гуляти, ні кудись вибиратись...скучаю...:girl_in_dreams:

9. likeangel

likeangel Member

:8::8::8: що за тавтологія?

10. kvVItKA

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

В суботу була на роботі до обіду, а потім одразу поїхали з коханим у с. Словіта до мого кума на дачу. Досі в шоці від тієї краси, немов у Карпатах побували. Затишний будинок з каміном, овечими шкурами, теплою підлогою, частина будинку повністю прозора, можна сидіти за будь-якої погоди...А навколо сосновий ліс, і гори...ну може великі горбочки.:girl_in_dreams: Варили уху, смажили печінку, картоплю - просто супер відпочили!
    А в неділю зранку почався напружений графік. О 9.00 прийшла моя перукарша, зробила зачіску, потім дівчинка-мейкап, яку я вирішила взяти на пробний весільний макіяж, і вже потім почалися наші зйомки лав-сторі. А яка погода класна, порівняно з суботою була! Просто по замовленню!
    З сном моїм і далі проблеми. Мені аж соромно, що не можу себе контролювати...:girl_blush2::girl_blush2: Чай з меліси не допомагає...

12. Savchenko

Savchenko Member

Сьогодні звичайний день без сюрпризів так би мовити. Але то таке) Під настрій готування заварганила ще раз манник і знову вдався:girl_cool: Тепер сиджу дивлюсь "Записка в бутилці", ех як би я хотіла отак сидіти з бокальчиком винця на березі океану і з книжкою в руках саменька:girl_in_dreams:

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Сьогодні опрацювала таблицю з демарами
    Оплатила за демари, опрацювала в телефонному режимі все з продавцьом, по дорозі ще взула 2 відділення приватбанку з улюбленими погрозами після яких всі хоч до рани прикладай, що позакриваю всі картки)))))))))))))))
    Побачила купу купезну форумлян, з купою ще по телефону поговорила
    І думаю будуть мені снитись демари демарезні:girl_haha:

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

День почався "весело".:girl_devil: Приїхала на роботу о 06.30 - першою маршруткою
    Передумала писати заяву на звільнення нині. Напишу, коли нормальну роботу знайду. :ninja:
    Сьогодні лише раз хотілося стукнути когось із абонентів: дзвонить якась тітонька і таким урочистим голосом каже, що вона "Анджелина Такая-то". Очевидно, вона була впевнена, що як тіки я почую її ім"я і прізвище, то відразу постелюся їй під ноги. :bazar: Хотіла, аби її запит розглянули без черги . Я їй раз 20 пояснила: чекайте. А вона почала: а ви тут для чого, нічого не робите, то в ваші обов"язки входить тільки відфутболювати "соотечественников"... Тут моє терпіння луснуло:naci: і я заявила, шо ми не в Росії знаходимося. У неї був шок, а я за ті кілька секунд тиші таке задоволення отримала!:p

Після роботи з"їздила в Ашан з подругою, трохи погуляли :girl_claping:

Зазвичай, коли я розлючена, то починаю з особливим завзяттям прибирати в хаті. От нині так само зробила :aggressive:. І це попри те, що вночі майже не спала! :8:

• Подобається Подобається x 1
  15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

хотілось би мені хоч один такий день...
    Сьогоднішній головний сюрприз - Романа вкусила оса. Поки дошкандибала з ним додому рука від ліктя і до зап"ястя вже була вдвічі більша за нормальну. А про плачі-крики з словами "ручка болить" вже й мовчу. Ще й мамина звична реакція - паніка і тиск з вимогою викликати швидку...
    Що не день, нові мінінгіти.

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я собі надвечір так класно настрій підняла - він й так був хороший, а став ще кращий - купила собі блиск "Max Factor", а ще плюс мені який зовсім незнайомий чоловікк, сказав, що я дуже гарна, просто красуня :girl_blush2:, думаю, кожній жінці, такі слова - як бальзам на душу.

17. AilataN

AilataN жива

Поповнила сьогодні лави офіційно безробітних.
    Таке зі мною вперше, тому святкую- в самі найгарніші бокали налили найдорожчої самогонки. Чоловік був присутній, але десь подівся, не помню...;)

18. kvVItKA

мали з чоловіком сьогодні романтичну вечерю в Делісі, смачно було неймовірно:girl_dance: в подарунок знов отримала картину, сказав муж, що хоче щоб в хаті було багато картин, ага, ще б хату і було б зашибісь...
    зустріли знайомих, що також святкували 2-гу річницю, наша малеча , як завжди був з нами, а їх вдома і ми як завжди почули: "які ви молодці, що синочка з собою всюди берете" ггг можна подумати в нас є інша опція, ну в плані щось я схарена постійним цілодобовим перебуванням з дитиною ( то я пишу?:girl_impossible:), може тому, що вже 3 тижні малий не злазить з рук і я тих рук не чую, зате навколо чую, що він ручний. ага, типу я не бачу того:girl_haha: і найголовніша врочистість, Ромаха сьогодні вперше не просто попросив цицю пальчиком, а сказав "иицьку-иицьку" то фантастика:radist: то було так круто і я стала така горда-горда мала, що готова завтра знов цілий день таскати його на руках:girl_haha::girl_in_love:

19. AilataN

AilataN жива

Пожартувала.
    Насправді мала дуже напружений день.
    Дзвінки, переписки, вияснення, обговорювання.
    Стомилась і не хочу більше того. А треба йти до кінця, щось робити, бо ще є люди залежні від моїх дій.

20. Іриска

Іриска Well-Known Member

поскладала всю постіль на балкон, маю стііііільки подушок.... десь за 6 заходів то все повитягувала, най провітриться і на сонечку погріється, бо вже "останні теплі дні")))
    трохи вспокоїлася, відпочину і буду далі складати в шафах, прибирати, а то на місці одному сидіти схарилась..... але якось так сумно, мась в садку закатав істерику, не хотів татка відпускати.... татко бідний сам чуть не плакав... і від того сумно на душі, але мушу то з себе роботою виганяти))) йду наводити марафет вдома))

Статус теми:
Закрита.