Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Їздили на екскурсію в монастир, дуже гарно було! Дороги в Молдаві погані,.як і в нас, а от ціни ненабагато, але вищі,що дуже шокувало! Зараз буде прощальний вечір, завтра всі вже їдуть, а ще так не хочеться!!!!

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Гарно провела вечір з Сашуліком, поки одна людина не зіпсувала капітально настрою...Ехх...Вже вкотре повертаюсь до важких родумів про життя-майбуття....Настрій депресивний.

3. Donata

Donata Active Member

а у мене врочистість: була на форумівці :girl_cool:, так файно розбавила прозу сьогоднішнього дня

4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Проза:Збиралась на форумівку, а відправили по роботі на завод-приповзла пізно,втомлена,важкий день.І синулька прихворів знову.Врочистість:Завтра повертається моє коханнячко з відрядження,так за ним скучили..

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Паскудна погода, болить голова забита дурницями... Одним словом підкралась до мене осіння депресія :sad:
    Завтра планується трохи врочистості, бо чоловік в дома, а він в мене неабиякий стимул до файного настрою. А в неділю йдемо в гості святкувати іменини моєї подружки. Має бути файно)

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я виспалася :girl_tender: Починаю себе почувати людиною.

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене сьогодні звичайнісінький день із хатніми клопотами, криком малечі і жахливим болем в голові.:boredom:
    Мали з однією нашою форумчанкою зустрітися і гарно погуляти з дітками, десь посидіти, але і тут все зірвалося. Погода не та.:beee:
    Трохи погуляли на вулиці, сходили на базар, тепер сидимо в хаті, малий доламав свою улюблену велику машинку і через це чогось дуже тішиться.)) Була одна, стало декілька і колеса відірвані так гарно по хаті літають.:girl_haha: А в мене настрій на нулю, хочу сидіти в якомусь дуже гарному місці, їсти морозиво і щоб мене ніхто не чіпав, а якщо й чіпав то тільки ніжно-ніжно...:girl_crazy::air_kiss:

8. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Наплавалася з малими в басейні, позаймалася аквааеробікою. Як я це люблю, хоч тоді дуже добре відчуваєш, скільки лишнього ти наїлася. Потім малі все-таки затягнули в МакДональдс. Відправила чоловіка з меншою на піццу. Потихеньку робимо зі старшою родинне завдання в школу, малюємо. Гарний в мене день сьогодні, всі здорові. Так добре, затишно. Шкода, що чоловік в понеділок знову на тиждень їде... Не хочу його відпускати, але мене і не питають...

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

осінь..змінила колір волосся..ось так

10. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ранок розпочався з файнющої кавусі приготовленої мужом та переглядом "Сніданок у Тіффані" :girl_in_love:то, мабуть, вже 10-й перегляд. Як тільки приходить осінь, а вона вже точно наступає ,я берусь до переглядів своїх улюблених фільмів . На черзі "Дявол носить Prada" та усі фільми з неперевершеною Меріл Стріп , "Бріолін", "Запах жінки".....одним словом, осінні вечори будуть насичені:girl_in_dreams::girl_in_love:
    Після Одрі Гепберн та просто фантастичної «Moon River» Генрі Манчіні настрій на увесь день:)

11. kati

kati Well-Known Member

А я сьогодні буду вспоминать молодость і фарбуватись сама))))) А все тому що моя перукарша в києві, записалась на фарбування в салон в будинку, прийшла в 4 сьогдні і..невдача, майстер хвора і не вийшла на робоиту. От і буду сьогодні сама себе малєвать, подивимось що з того вийде)))))))))

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

ох я тобі зазздрю по хорошому...Як би я хотіла хоть один такий дєньок- з ранку до вечора провести у ліжку з гарними фільмами, гарячим чаєм і печеньком....

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

Назбиралось за тиждень і прози і врочистості...
    Почалось навчання, нова квартира, пристосування... Якась у мене ностальгія була... Прийшла у центр, де жила останні 3 роки - і якось мені так важко стало, навіть не думала, що я так відреагую... Прийшла додому, виплакалась і полегшало:girl_cray::) Все-таки привикла я жити там, ця квартира стала моїм другим домом, все мене влаштовувало, але маємо те, що маємо... Помалу привикаю до нового місця проживання.
    З врочистості - у мене викладає моя улюблена викладачка, до котрої я ходила при вступі в універ на репетиторство!

13. Музик

Музик Мартуська

ах, як ж я злюща!!!
    відчула щойно, не маючи дитини, як то бути молодою мамочкою в оточенні "дружелюбних" родичів: гуляла щойно з собакою, підійшла до мене якась тітонька і почала розказувати, що то в мене видно перша собака і що я не знаю, що з нею робити, я її не правильно вигулюю, що мені потрібен хтось досвідчений, щоб поради давав, бо я сама не справлюсь і багато чого роблю не на користь собаці і щось ще в тому дусі... я ж її не питала (правда і не слухала, добре, що плеєр у вухах був).
    а загалом день цікавий видався - з.їздила до мами, сходила з сестрою, братиком і подругою по Кінг Кросу гуляти, класненько так!!!

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині веселий день видався, навіть незважаючи на похмуру погоду :)
    Зранку пішла у Сільпо, щоб купити пральний порошок, а з того всього потринькала на всяку фігню сотку :shy: .
    Потім здибалася з кількома одногрупниками, поділилися фотками ще із вручення диплома. А після цього - погуляли з подругою в Ашані :), тепер у мене є гарний контейнер для сніданків :girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  16. Зануда

Зануда Well-Known Member

З прози - прибирала цілий ранок і викинула купу речей, які явно тримались вдома на випадок якби гітлерівська Німеччина знову напала. :) З урочистості: ходила на зустріч однокласників, яку сама ж ненароком і організувала. Прийшло лише 9 людей, багато хто за межами України, але всіх було тааааааааак приємно побачити, поговорити і згадати, як то було колись файно, які ми були колись молоді :)
    http://www.youtube.com/watch?v=FXJEPCcK7g8

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Цікаво де закінчиться твій сьогоднішній вечір?:girl_in_dreams:
    А в мене була врочистість - точніше - розвага місяця -дістала нас теща - треба їй два мішка цибулі, і неодмінно з гуртового шувару, бо дешевше! (люблю ту арихметику - за мішком бульби до родичів на Волинь, а за гроші на бензин можна купити чотири)
    Приїжджаємо -болото, купа народу з возиками, роверами - і ми, я хоч в джинсах, а от чоловічок - в усій красі - "мешти шпіцом, штани кантом" і в отих своїх напуцованих мештах і в новій куртці носив цибулю мішками. Я плакала... шкода що не було фотоапарату, фото було б суперове!:girl_haha:

18. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я до неї ходила - таку співзвучність імені і по-батькові важко забути:girl_haha:

20. Златка

Златка Well-Known Member

Ех, я теж про це мрію :girl_in_dreams: "мамська" мрія, що тут скажеш...

Якби не погода і якби наш друг не захворів, була б врочистість: хотіли нині з друзями зробити маленьке турне, заїхавши до мене на батьківщину... але вийшла проза - ну дуже вже характерна для суботи :girl_cool: добре що хоч в результаті бойкоту плюшкінству на сьогодні, як гарно написала Зануда

Статус теми:
Закрита.