Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А ми Кірьку до бабусі в гості відвезли. І ми тільки відвезли і засумували, бо він у бабусі був за свої три з хвостиком роки - 4 дні. Коли була в пологовому з Матвійком і день - два, коли треба було поїхати кудись дуже. Якось дико, дуже незвично і ,навіть, пусто якось та самотньо. Хоч начебто і Матвійчик вдома :d25:, і з чоловіком вдвох. А пусто нам і все. Мамі дзвонили, то Кіря грався, все добре. А ми такі от дивні... Мабуть, не відамо більше в гості до бабусі без гострої потреби, бо важко нам без нього:sad:

2. zetta

zetta Well-Known Member

В нашого татка на честь професійного свята був корпоратив у вигляді концерту зірок... ми не пішли бо маєм цицьковану дівчинку )))
    як завжди замовили собі суші в суботу до дому, гуляли,вчили уроки... ну і котята......... чую співає Настя з коліжанкою, кажу ти чого репетуєш під вікнами ?? Відповідає шо вони заробляють гроші на корм котятам..... погнала я їх від під"їзду, так вони все одно умудрились з сусіда гроші здерти розказуючи які котики бідні.......)) зараз чекаєм 12 годину і підемо забирати нашу школярку.

3. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Вчора прибула в Молдову,на конференцію:) розмістили нас на базі відпочинку за 25км від Кишиніва:) покупалася в басейні,позагоряла,ходили ще вчора гуляти по околицях:) зрозуміла,що молдавські водії їздять абсолютно без правил:) зараз буде починатися лекційний день, насичена програма має бути:) щастя,що є вай фай на території, маю доступ до улюблених ДП!

4. Мамусічка

Останнє редагування: 5 Вересень 2011
  5. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А я у відпустці,насолоджуюсь свободою.Але маю стільки справ, що напевно одного вихідного тижня буде замало
    буду зараз трохи порядки дома робити)

6. Heureuse

Heureuse вірю...

от і настав цей день- починаються пари...:girl_in_dreams: профільних предметів залишилось аж 3, все решта якісь непотрібні бздури...
    також не хочу бачити своїх "коханих" одногрупників, зате рада, що буду хоч чимось занята, а то набридло в хаті сидіти...
    після пар ще маю одне заняття, так що дома буду пізно...отака проза.
    врочистість- потихеньку наближаюсь до своїх 48 кг..і ще я таки хочу 45:girl_tender: і буду їх мати! отак:d23:

7. Котя

Котя Оптимістка :-)

А ми в суботу похрестили нашого пупсіка:girl_dance: Якщо не рахувати того, що перед самими хрестинами мені стало погано, а потім заглохла наша машина і ми спізнилися до церкви:girl_blush2:, то все пройшло чудово:girl_claping: Тапер маєм ще одного хрестиянина:girl_claping:.

8. lawyer

lawyer Member

якісь двоякі у мене вихідні були...
    з одного боку все супер! купили з коханим велосипеди, цілі дні на них катались:girl_dance:. кілька разів брали племінника з собою (5 р.), їхали на стадіон, там лягали на травичку і відпочивали!!! а ще на ставок їздили, песика там купали! в неділю зібралися дружньою сім'єю, і все так гарно було!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    але і біда сталася у п'ятницю... мого хлопця молодший брат попав в аварію. слава Богу, він не постраждав, але машину потовк дуже сильно:girl_impossible::girl_impossible: але то все таке-кусок заліза, головне, що всі цілі-здорові!

9. zetta

zetta Well-Known Member

наварила їсти, забрала Настю , зробили уроки...... не мама а єлектровіник.. йдем гуляти по другому разу.

10. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Менша під ранок ні з того ні з сього затемпературила 37 і 8. В садок не пішла, старшу чоловік завіз в школу. Вклала малу вдень спати і бігом за старшою в школу забирати. Подзвонила до педіатра, завтра зранку здамо аналізи і зразу до неї на огляд. Ну тиждень дитина здоровою побула! Та що ж то таке! Зараз ні кашлю, ні соплів, тільки температура. То я вже не в "жилетку", а сюди пишу, бо те лікування для мене стає вже прозою:sad:...
    Старша пише уроки. Чоловік певно пізно з роботи прийде.
    Нічого майже із запланованого сьогодні не зробила. З тими дитячими хворобами... Ех-х-х...

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вчора святкували день народження однієї з моїх дружок на кайзервальді. Виявилося, що ми з коханим не знаємо і не орієнтуємося, де кайзервальд, де озеро, де парк знесіння. :girl_blush2: Лазили довго по горбам з сумками, поки знайшлися.
    Гарно посиділи на галявинці з видом на Львів, посмажили шашлички, поговорили про майбутні весілля. Потім ще поїхали на морозиво і чай до іменинниці. Нарешті обрали з дружками сукні і вже замовили.
    Сьогодні перед роботою прибирала у дворику, мила вікна, двері, підлогу. Потім поїхала на пару годин позасмагати, бо завтра вже передають дощі...
    Коханий прихворів, застудився десь і має температуру високу. Я його лікую і готую все смачненьке.
    В суботу вдвох ходили по весільним салонам. Приміряла десь штук 50 різних суконь. Визначилися з фасоном, а вже остаточний варіант буду шукати з сестрою.
    А ще у мене нарешті почали виходити запрошення. Вже накупила багато паперу - буду робити 40 штук. З кишеньками:girl_cool:. Поки що подобається, взагалі сил і натхненя стало більше, коли згадую, що скоро весілля.:girl_in_love:

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Зранку покаталася в центр і назад, потім спробувала підключитися до вай-фаю хазяйки , але не виходить! Сказали, що мені віндовс треба переставляти :sad:
    А ще півдня провалялась у ліжку з грілкою. Чуюся вже трохи краще, ніж зранку :)

• Подобається Подобається x 1
  13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А на мене знову якась хандра напала:umbrage: Хочу лягти, здерти ноги, ніц не робити і щоб мене ніхто не чіпав:girl_crazy::girl_cray:
    Сьогодні ледво в обід погуляла з малим. Не знаю що то зі мною таке, ноги ледь волочу, а коли схиляю, чи різко обертаю голову, то все перед очима розпливається. А ще повна голова якихось негативних дурних думок і одне величезне питання: "Чому все саме так як є, а не так як я хочу...":sad:
    Одне лиш тішить - мій солодкий синочок. Гляну на мого такого найдорощого і відразу жити хочеться...:d25::girl_in_love:
    Врочистість поки що відсутня. Не знаю, може скоро наступить. Чекаю...:agree:

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Збираюся на роботу: цього тижня працюю в нічну зміну

• Подобається Подобається x 1
  15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Якась я сьогодні увесь день дратівлива, може через спеку, а може через те що мене сьогодні розізлили мої хлопаки (колєги по роботі) - часом ведуть себе які малі паскудні хлопчиська! Не знаю чи здужаю їх перевиховати, але пробую і ніби до них вже дійшло що мене нервувати - шкідливо для здоровя :girl_devil: а зараз - приготувала вечерю, зварила супчику чоловікові щоб мав чим обідати поки на лікарняному і маю врочистість - сизю на посиденьках, смакую свій улюблений суповий інгредієнт - велику варену цибулинку - ням-ням!:nyam2:

16. tsarivna

tsarivna New Member

17. zaderyshka

zaderyshka Member

18. Мамусічка

Сьогодні з самого ранку збиралася в поїздку в Полтаву, на прослуховування, до тренера по вокалу. То молочка націдила Матвійку та лишила в баночці, то шприц, щоб годувати з нього. Вже спокійніше стало. Хотіла взяти з собою в слінг :d25:, але з ним не було б як заспівати правильно, бо на груди давить. Відпав цей варіант. Потім вже і готова сама, і їсти зготувала. Нема чоловіка і нема. Не знала куди себе подіти. Нервувала. І подзвонити неможу, бо бере наче б то, а в трубку не чути. От біда! Приїхав. Сказав, що в телефоні мікрофон поламався(((, а до того ще затримався по роботі годину просидів в банку дарма, бо картку, яку обіцяли - так і не знайшли...То тренер спочатку відмінила зустріч, а потім передзвонила -сказала приїзди... Іще причини. Фух. Я вже думала не їхати -але вже зібралась і не потрібно повертати. Стоїмо на своєму - подумала, незважаючи на перешкоди(І така купа чогось одразу їх на голову). Чоловік підтримав мої прагнення. Зібрались. Провів з Матвійчиком мене. Доїхала "попуткою", бо так швидше. Прийшла. Перед прослуховуванням ми говорили з тренером і вона сказала, що вона набирає не всіх бажаючих, а мало кого. Насторожило, а чи варта я того? Потім співали. Вона показувала - я повторювала. Результат такий -сказали що голос хороший, діапазон хороший, схоплюю - гарно відтворюючи, що вчать, що важливо. І, головне, МЕНі ВЗЯЛИСЯ СТАВИТИ ГОЛОС:girl_dance::girl_dance::girl_dance: Дуже рада. І тренер така проста виявилась. Заслужена артиска України - це звання її не зіпсувало. А я боялася, що вона виявиться якоюсь високомірною. Насправді вона хороша, дуже доступно і гарно пояснює, що і як робити. Дуже сподобалась мені наука вокалу))) Буду освоювати її і далі. Дуже, ну дуже рада з того.:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

Останнє редагування: 5 Вересень 2011
  19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А у нас нарешті є вай-фай! Це врочистість, бо поміняли вже 2 роутер - вони, виявляється, не всі підходять...Правда, щось пароль налаштувати не можем...Але то діло поправиме - головне, що і муж і я з Сашком можем собі спокійно відокремлено працювати/дивитись мультики на ютубі/і ще купа всього іншого.
    З прози - виявилось, що Сашуліку тре ектренно нові тапочки в садочок - поки ми з садочка дойшли до "Іскри" , вже всі магазини/базар були закриті. В результаті Сашулік скакав на надувній штукенції біля кінотеатру 40 хв, аж поки вже дівчата самі не сказали, що вони вже згортають діяльність на сьогодні. То ми з малим леде додому дійшли - він нив, просився на ручки весьчас. а то є вже кого нести..То ми так трохи йшли, трохи їхали на мамі..

20. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Сьогодні вперше після літа відправляла дітей "по роботам" :) (бо вчора це зробила за мене мама) Спакували портфель старшому, потім взялась за коси меншої, а сама не встигла себе привести до порядку:girl_crazy: Завдяки погоді мали змогу "випробувати" нові гумові чобітки доні, правда, вони трошки на неї великуваті і вона бідацтво дууууже повільно в них йшла і я думала,що вже і на роботу запізнюсь, але все обійшлось. Я вже працюю, приводжу своє лице в "порядок" і не п*ю кавииииии:girl_cray::girl_cray: Сьогодні то ще нічого -витримаю, а от завтра вже почнеться лоооомка....І так тиждень -два....:girl_impossible:.Що ж, буду виховувати в собі силу волі:girl_crazy: Ті, хто кавозалежний мене зрозуміють...
    Ех, все-таки, люблю працювати у вівторок - бо можна і повишивати трошки. Так що зараз домалюю око і берусь за вишивку, поки ще ніхто не дзвонить і не ходить за квитками:d64:

Статус теми:
Закрита.