Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. arina

arina Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

а в нас врочистість: 5 років нашого спільного сімейного життя Чоловік поїхав у відрядження, а я запланувала приготувати святкову вечерю до його приїзду. Але перед тим мусіла заїхати в Арсен, купити продукти.. і тут почалась проза - чоловік закрив мене моїми ключами і поїхав з двома парами ключів....:connie_pull-pigtail Добре, що сестра недалеко живе і має запасну пару ключів, то зараз чекаємо, має нас визволити)) а то накриється наша святкова вечеря....

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В мене не день а жах суцільний :sad:.
    Вчора в 12 ночі як почалось.... Одним словом отравились ми з Ромчиком сильно. Навіть не знаю чим. Бідне дитя так рвало, що годі було на то дивитись. Прийшлось в 4 ночі чоловікові їхати за уколом від рвоти. Ну а в мене отруєння з вірусом то взагалі капець...
    Вночі очей навіть не закрили. І дякувати Богу що зараз все якось більш-менш стабілізувалось. Хоча б дитя бавиться. А я от ледве жива, ломота в тілі замучила:sad:
    Вийшов в мене не допис, а суцільні сльози...
    А завтра в Ромчика рочок і гості вже запрошені. Надіюсь, що ми хоч трошки до завтра оклигаєм. У всякому випадку ми вчасно то все спинили і не дійшло до капельниць.
    Так хочеться, щоб в дитини таки було свято...

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

Вчора вночі приїхав наш татко!!! Вже не один раз писали, що розлука зближує і розпалює трошки призабуті почуття, так от, вкотре переконуюсь - це правда!:girl_in_love:
    Мала так його відчуває, що я просто в шоці! Видно, не просто вона його копія:)
    Є і неприємні події, в свекра стався інфаркт (якраз в ту ніч коли чоловік приїхав), причому він навіть не сердечник, але слава Богу все добре, правда треба буде 3 тижні лежати в лікарні. Та і чоловік не без пригод приїхав. За 300 км від Києва, на трасі, в машині зламався стартер, прийшлось машину залишити на якісь заправці, а за ним приїхав друг, так і приїхав... але все що не робиться - все на краще!

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

В мене останніми днями інтернет глючив:girl_sad:, тому одне повідомлення читала по 2 години.
    А ще дуже втомлююсь чогось. І вчора наша збірна від Уругваю програла

Але нині – субота! Це найбільша врочистість після п"ятниці :girl_crazy: Можна нарешті відпочити :girl_claping: Зараз іду гуляти з подругою :girl_cool:

• Подобається Подобається x 1
  5. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Вчора натрапила на щоденник, де я переписувала есемески з телефону від чоловіка, коли ми ще почали зустрічатись. Почали читати, згадували... Такі емоції огортали минулих літа подій... А ще подумала, що час нечутно йде. Ми самі в ньому летимо, як ракети, і все мимо пролітає мимо нас з тією ж швідкістю. Спалюючи дні, як миті, лишаючи спогади...
    Сьогодні день такий гарненький :girl_in_love:. Встали. Тато переодяг меншого, поки мама заглянула на ДП. Поснідали. Тато Зробив чаю(як добре коли вихідний:)) Почаювали так гарненько новим чаєм з банановим смаком(сподобався). Потім якось тато ввімкнув музику... і захотілося потанцювали вдвох. І так добре на душі стає, що в нас є такі ще хвилини . :girl_in_love: А потім поки я ходила доготовлювати страву заходжу, а тато танцює з синочками. Сидять на двох руках у татка. Радісні. Сміються. Це щастя :girl_dance:.
    ...Чоловік мені каже дзвони уже тренеру з вокалу, з Полтави сьогодні, бо ще місяць чекатимеш. А час йде. Я ж треную голос дещо з того, що вичитала в інтернеті, але по троху, що недостатньо і, мабуть, не завше правильно. Потрібні ази вокалу. Щоб направили, показали. Подзвонила. Жінка дуже приємна. Домовились про прослуховування мого голосу. То в понеділок буду їхати в Полтаву. Дуже з того радію :girl_dance:. Нідіюся, що візьметься за поставлення голосу, але хвилююся, бо вона заслужена артистка України. А я такий аматор... Хоч би не розхвилюватись через міру, та не осоромитись... Тримайте за мене кулачки. Ще буду тренуватись до понеділка.
    А сьогодні ще городчик будемо прибирати та збирати урожай:girl_yes:

Останнє редагування: 3 Вересень 2011
  6. Heureuse

Heureuse вірю...

вчора був гарний день, святкування вдалось- насміялись, наїлись різної смакоти, я душевно побалакала з подругою під захід сонця на озері...добре, що бувають такі дні, коли можна просто розслабитись...
    а сьогодні проза прозою...не важно себе почуваю- якась розсіяна, все з рук валиться. і розлінилась страшно, взагалі нічого не хочеться, лиш би розлягтись на ліжку з нетбуком та й все.
    і хто тільки придумав, що в суботу треба обов'язково прибирати? :girl_in_dreams:

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

В нас сьогодні прооозааа...Муж поїхав в село до завтра - ощасливив новиною зранку :girl_mad:, Сашка щось гуляти не дуже хотів - погуляли тільки 2 год, я замерзла, купили різного печенька та й пішли додому. Сашко вже давно не спить в обід, то день такий довгий...вже все перебавились, мене щось болить голова і дере горло, синок нудиться, вередує..

8. Музик

Музик Мартуська

нагулялись... лазили по Кінг-Кросу, фільм дивились "один день" називається (потім окремий відгук про нього напишу), файнезно так було, мнямки всякої поїли, чоловікові трошечки привезла, побільше б таких днів. думала з тими походами купу грошиків страчу, але нє, вклалась, файно!!!

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Ага :girl_dance:
    Настрій - супер, тепер тиждень почнеться з гарних емоцій :radist:
    Найбільша радість нині для мене - то великий зелений лизачок-смайлик :p

• Подобається Подобається x 1
  10. Kryhla

Kryhla Member

І мій туди ж - картоплю помагати копати. Але ми і без нього справились: поприбирали, погуляли і тепер моє чудо вже спить. Дуже тому тішусь, бо вчора заснув біля 2-ої ночі:umbrage:

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Завершилась перша серія нашого святкування...
    Втомлені але задоволені. Надарували нам купу подарунків, квітів і набажали море приємного:girl_in_love:. Ромчик мужньо все переніс, хоча далі бідаця хворенький.
    Та свічку на торті ми задули таки з посмішкою :)

12. Michela

Michela New Member

А в нас вже закінчились наші святкування в честь моїх хлопців...одному було 3, а другому 33!
    Такий важкий тиждень був...дні народження, копання картоплі, 1раз в 4й клас йшли, ну і після декретної відпустки- на роботу вийшла.
    Завтра планую майже нічого не робити...дуже хочу відпочити !!!

13. jylanda

jylanda занууууда

Ми провели супер день, ходили на щорiчний ярмарок, надивились на суперовi речi, а ще катались на каруселях) А тепер потомленi сидимо з файним чайочком i дивимось як надворi бушуе злива:girl_dance:

14. Michela

Michela New Member

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мій там з тією ж ціллю...І скільки ми не казали, щоб не садили тої картоплі цілі плантації, що нам зручніше собі поїхати і купити, так нє..Я такі акції все бойкотую, погана я невістка...
    Нєа, не падає..Тихо.

16. jylanda

jylanda занууууда

В нас падае як з вiдра) Але то не у Львовi, а троха далеченько)

17. Музик

Музик Мартуська

їздила нині до мами - поїли всякого смачненького, поговорили-побалакали... і я вмовила її підстригти мене (в неї прихований перукарський талант, чого вона не визнає), так класно вийшло!!! але волосся обрізала половину з того, що було. легко тепер так, весело зразу стало!

18. natka75

natka75 Well-Known Member

ось і закінчилась моя 2-тижнева відпустка, перший тиждень якої я провела на острові в Італії у своєї сестри(хоч і мало, але встигла загоріти і наплаватись), і ще кілька днів з своїми хлопцями у свекрухи, сьогодні вернулись до Львова, куховарю трохи, бо завтра садок-робота, а вже і осінь, і чому це літо так швидко минає???

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

Сьогодні були на святі добросусідства на кордоні України з Польщею у с. Нижанковичі. Трошки відпочили, поїли шашличків))
    А тепер якийсь настрій прозовий... Завтра на пари... Нова квартира, знову привикати))
    Якось я так не люблю пакуватись, збирати одяг і таке інше... Ех...
    Завтра встаю раненько і їду до Львова... За літо привикну, що з коханим часто бачусь, а тут знову відвикай... Важко так...:sad:

20. Savchenko

Savchenko Member

Нарешті в Львові:girl_dance: Два тижні як білка в колесі((( Городи, картопля, закрутки будуть мені ще довго снитись, але як приємно повернутись додому:girl_in_love: Писала Вірджинія тут про розлуку і стосунки - цілком погоджуюсь: дивлюсь на коханого "по - новому", зустрілись в свекрів вдома і батьки надивитись не могли на нас: ми ходили і все цьомались та обнімались приїхали пізно, тому романтичну вечерю перенесли на завтра, однак сьогодні нам не вийде скучати 100% :girl_blush2:

Статус теми:
Закрита.