Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Michela

Michela New Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

а я запланувала зараз приготувати пасту фридда чи як там правильно по італійськи? Продукти всі для цього маю (італійські)...тож вечеря буде по ітально!!! Не знаю чи мої схочуть то гамати, але надіюсь, що так...я таке їла в Італії, то мені дуже сподобалось...короче...пішла готувати, поки моїх ще немає!:girl_wink:

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нічого осбливого, все одне і те ж, навіть повторюватись не хочеться. Ранок, погодувала малого, пішли гуляти, прогулянка поступово перетворилася в якусь погоню, в обід зварила борщ, поки малий спав, ну, а тепер сидимо в хаті не скучаєм.
    Один не приємний момент - мама кинула трубку під час нашої розмови. І то навіть не уявляю чим я її так образила. Звикла моя мамуся, що я повинна на всі її репліки казати: "так-так звичайно", а тут виразила свою думку і на тобі!!! Не приємно...
    І ще согодні я в серйоз задумалась над тим, що я скоро з такими темпами життя здичію:shutup: Треба терміново кудись вибиратися в люди. Але, один нюанс- нема з ким лишити малого... Все як завжди.:suicide:

3. Milady

Milady Well-Known Member

Я нарешті сходила до зубного,зробила гігієну ротової порожнини і ще мене "обрадували",що треба один зуб запломбувати,тепер треба набратись мужності і піти ту справу вирішити:girl_yes2:
    А тепер зробила собі величееезну чашку чаю і сиджу вишиваю свій рушник..і коли то вже кінець буде?:girl_in_dreams:

4. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ранок розпочався з веееликого горня кави та шоколадного маффіну в МакКафе, просиділа там 40 хв, кайфувала, дивилась ,як в центрі починається життя - люди спішать на роботу, туристи починають свою мандрівку Львовом, помаленько з"являються все більше і більше машин...а я сидююю і нікуди не спішу, то таке класне відчуття:)

На завтра мріємо про безлюдне, тихе місце (а завтра такі будуть?), хочу лягти "пляцком" на травичку і не рухатись:girl_blum:,а заодно тішитись останніми теплими літніми днями:girl_in_dreams:
    І ніяких шашликів, заспівів до ранку, і тд. тп...просто спокій (я старію, чи що?)

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Щалений день:wacko1:. Ледве давала собі раду з головною біллю і гіперактивністю своєї малечі.
    На вечір бибрались в гості до моєї хресної і повернулась з купою негативу. Типу що ти таке намотала (то про слінг), на штору схоже, а чого пипцю малому не даш, висить на тобі, спати з вами буде до інституту:8:. Одним словом нікудишня я мама, все не так роблю і щось нове (погане, просто препаскудне) собі придумую:suicide:...
    На ніч чоловік зробив трохи врочистості- "катрусин кінозал" з гарячим чаєм. Добре в дома...

6. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

В мене теж був шалений день, з самого ранечку побігли з малою в поліклінку за довідкою, бо хотіли ще сьогодні встигнути в садок, таки встигли. Йшла з садка і вирішила , що треба мені ще закрити помідори і перець, поїхала на базар і купила все необхідне. З базару додому з дому в садок за дитиною. Потім закручувала помідорки і перець, а потім ще вийшла з донечкою погуляти, ноги так "крутить", капець просто.

7. zetta

zetta Well-Known Member

скоро школа..............[​IMG] а поки насолоджуємось останніми днями канікул... полазила в щоденнику Наполеони, і як результат сирничок і печінковий тортик спекла )
    посиденьки сплять хіба ми з Богданкою строчем одна на перед іншої))
    з днем Незалежності дівчата!![​IMG][​IMG]
    і Усмішка тут) місце зустрічі мамочок змінити не можна)

Останнє редагування: 24 Серпень 2011
  8. Megan

Megan Well-Known Member

Виспалась. Во. Сиджу п"ю каву,і складаю плани на день. Татко нас підвів, бо поїхав на роботу (тиждень сидів дома, а сьогодні працює). Думаю куди б то податись, взуття малому тре... мо то в КК з"їздити:girl_in_dreams:? О, точно. Якщо хтось ще буде - маячте.

9. Michela

Michela New Member

День почався з 7год., але в тому є плюс, бо вже спекла сирник! Малеча моя вже помагає мені робити порядки...Чоловік пішов на роботу (в нього вихідного немає в цей день), тож поки він прийде- придумаю, як ми будем святкувати![​IMG]

10. Holly

Holly Moderator

День розпочався "святково". Приготувала сніданок, поприбирала, помила і поважила овочі на закрутки. Батьки запрошують на дачу на шашлик, а я розриваюсь, бо маю купу роботи і не дуже хочеться лишати то на ніч. Чоловік сьогодні дома, я добра, то дала йому виспатись. Оленка надиво спокійно, дала мені приготувати сніданок, годину товклась біля мене на кухні і не плакала.

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Поки ми з мужем спали понаднормово, як для буднів, Сашуля включив собі мультики і тихо їх дивився, потім всі поснідали, зараз хлопці гуляють, а я варю їсти..Щось ніде не хочеться йти - ми вже нагулялись в неділю центром, ще й погода якась невизначена...Але буде видно.

12. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Сьогодні прокинулась здоровою! :girl_dance::girl_dance::girl_dance:Що за напасть була зі мною - не знаю :girl_impossible: :khomyak:. Застуда начебто триває більше, чим один день ;) Але сьогодні відчуваю себе здорово, бадьоро!!! :yahoo: Температури нема, голова не болить, ломоти теж... І маленький не плакав, бо оце плакав вночі через зубки. А цієї ночі - ні! :yahoo::yahoo::yahoo: Все, як рукою зняло. Дяка Богу!!! :yahoo::yahoo::yahoo:
    Настрій суперовий! :i-m_so_happy::i-m_so_happy::i-m_so_happy: Варю борщик - національну страву українського народу приуроченого до Дня Незалежності і подаватиму свіже сало до нього(І хай фігура потерпить :biggrin:). Ще погуляємо по містечку з дітками. З святом, любі!!! :drinks:Дяка Богу, що ми українці - будьмо патріотами своєї країни, будьмо достойними дітьми своїх предків!:yes::yes::yes:
    Всім гарнющого дня і незліченну кількість позитиву. Люблю Вас!:give_heart::give_heart::give_heart:

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене нині врочистий ранок:girl_in_love:.
    Виспались.... Прокинулись біля 12 години. Файно:girl_dance:.
    Далі послідали. Чоловік приготував мені сніданок і побіг на роботу. Ах:girl_in_dreams:. Зато сніданок смачний був:nyam2:.
    А Ромчик дорвався до шкатулки з моїми коралями і вже годину його не чути.Файно....
    Плани на вечір не відомі. Лювлю мить;))

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Сирники чоловікового приготування з абрикосовим варенням нашого спільного виробництва + карпатський трав'яний чай - може шось бути краще на сніданок?:girl_blum::girl_blum::girl_blum:

15. Heureuse

Heureuse вірю...

файнющий нині деньок!!!
    виспалась, повалялась скільки хотіла і вже встигла побувати на занятті в свого учня.
    а зараз видягнулась моднячо і збираюсь на шопінг з улюбленою коліжанкою:girl_cool:
    сонечко тішить, настрій супер!
    всіх зі святом!:naci:

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

сьогодні безумовно врочистість - День Народження Нашої України!!! я вже разів з десять просльозилась то слухаючи Гімн України з телевізора, то дивлячись на свою мацьопу в українському строї який дістався ії ще від мене, то слухаючи досягнення України за 20 років
    але все ж моя проза продовжується - з минулої пятниці не виходжу з дому :sad: через свою страшну застуду... то просто жах якийсь! інакше хворіти зимою, а інакше літом - коли пече сонце, всі відпочивають, а ти знаєш що мала бути в той час в Карпатах десь на полонині засмагати:umbrage:
    проте!;)сьогодні вже другий день як мені трохи легше - захотілось нарешті жити: зранку відправила своїх коханих до церкви, сама зготувала святковий салат, а як доця встане і чоловік повернеться "зі справ" запечу ще курячі стегенця і картопельку в духовці:nyam2:!
    невже помалу повертається до мене моя врочистість...?:rolleyes: може й на вихідні вдасться нарешті кудись вирватись!

17. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А в мене радість, таки погодка налагодилась і ми поїхали на озеро, і в лісі посиділи з шашличками і на озері покупались. А ще тішить що завтра четвер-і працювати тільки два дні. а через тиждень в мене відпустка..урааа

18. Holly

Holly Moderator

А ми щойно повернулись з дачі, вражень дуже багато і всі позитивні. Я ВІДПОЧИВАЛА. Мама готували їсти, свекруха бавила внуків:girl_yes2: Оленка ще не спить, сподіваюсь завтра спатиме довше і я висплюсь.

19. zaderyshka

zaderyshka Member

І в мене нині врочистість! Нарешті виспались з кохаськом, бо не треба вставати зранку!!! Потім подзвонили друзі родини, що приїдуть і ми швиденько закалапуцькали яке вгощення і так гарно посиділи, що просто супер! Так було кльово і радісно, побачила нарешті свою вагітну коліжанку, а то вже більше місяця з часу мого весілля ніяк не могли здибатись. Така вона гарна і ніжна! А ще нарешті маємо WIFI, вчора чоловік нарешті роутер забрав, то вже сьогодні ми не тлумились кому дістанеться нетівський кабель. І він з нетом,і я..ех..красотаааа, і головне по всій хаті, а не десь окремо.

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І ми все-таки вибрались в люди, всюди побували, змучені і задоволені недавно повернулись :).

Статус теми:
Закрита.