Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsarivna

tsarivna New Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Не поїхала з чоловіком у Чернівці на змагання по автозвуку (а він то хотів нас з мацьопою взяти), а тепер сиджу в офісі і думаю "Ну дурна!":girl_sad:
    Напридумувала собі, що буде важко цілий день там витримати ("дома" ж аж за 200 км:confused:). А ще коханий подзвонив і розказує як там всьо файно. Ет, немудра я:girl_nea:

2. Heureuse

Heureuse вірю...

сижу жую вже третій пиріжок..то називається, я надумала худати і зараз ше відриваюсь поки можу:girl_crazy:
    треба підняти себе і поприбирати хоч трохи, а посиденьки не дають:girl_blush2:
    сьогодні останній день коханий у Львові..завтра знов їде і навіть невідомо чи надовго...ше поки не дозволяю собі сумувати, але завтра певно буде зле...:girl_in_dreams:

3. zaderyshka

zaderyshka Member

А мені нині так зле, що просто капці білесенькі. Чи то тиск, чи наближення монстро-днів, чи усе разом дало такий ефект. Голова болить страшенно, така вся млява. Маю поприбирати, щось спекти хотіла і трохи попрацювати:ed4d70def841dc74b57, а валандаюсь як муха сонна. Фєєєєєє...:bad:

4. Savchenko

Savchenko Member

Нарешті сіла((( Зранку затіяли з кохаськом генеральне прибирання, попрала килимки з ванної, оце трохи тут посиджу і займусь кухнею: холодильник помити, їсти наготувати, а завтра будемо відпочивати:

5. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

З вчорашньої врочистості: поїхала нарешті з коханим на озеро Задорожнє, там так гарно, водичка чистенька. Були з самого ранку і до вечора, трошки згоріли на сонечку:connie_pull-pigtail. Потім поїхали до його маленької племінниці (якій тільки 10 днів), яка ж вона маленька:girl_tender:. Сьогоднішня проза: маю йти закручувати останню порцію огірочків, але нехочу - зайшла на ДП і неможу звідси піти:girl_nea:

6. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

З прози- прибирання, поки то все до ладу доведеш пів дня пройшло, добре що хоч газони косити пішов брат.
    А зараз буду збиратись, в сестрички вчора було ДН. сьогодні святкуємо, хоч трохи відпочинемо від буденності.

7. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А ми сьогодні зранку пішли тата на роботу провести. Казав на 2 години, а до сих пір нема :girl_devil:

Зато гарно час на Південному провели (думала собі ще якісь літні "сапоги-скороходы" придбати, але нічого не знайшла.

А на Південному відкрили безплатний кінозал для дітей (чи то нам так повезло ? ;) ) А ще там машинки такі на жетонах, І на диво жетон коштує 3 (а не 5 грн) і гойдає дитину близько 5хв. А не так, як у "Вулику" : заплатив 5 грн за жетон, два рази дитину гойднуло і всьо - офідарзейн!

Ще зустріла вагітну братову, посиділи, поговорили про пуза, слінги, візки і лашки для малечі :girl_yes:.
    Прийшли додому - дитьо зразу заснуло, а я зупу горохову зварила і ще картопляні зрази в проекті. Правда картопля закінчилася - чекаю, що чоловік принесе :girl_wink:

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я повернулася до Львова!!! Яка ж я щаслива чути на вулиці рідну мову!!! Який же ж все таки схід радянський... Переконалася у тому сама. Звичайно місто Харків досить гарне, але таке вже радянське, ті всі будинки, люди, зовсім інші. А закінчилося все 19-ти годинною їздою у поїзді до Львова разом з тараканами :bad::bad: Як їхали туди був нормальний чистий вагон, назад таке ге.. було, капець.. ТІльки зайшли, підняли сидіння, а там.... Цілу ніч я прокидалася і перевіряла , чи нічого біля мене не повзає..Як же ж це противно, як соромно.. Два міста-Львів і Харків, які будуть приймати участь у Євро-2012 і тут такі вагони, брудні матраци, мокра постіль, нема чим дихнути, смердить, про туалети мовчу взагалі... Коротче вражень у мене купа :)

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене знову проза...:suicide:
    Зранку відпровадили ми татка на роботу, а самі з малим пішли на прогулянку. Планували гуляти довго, погуляли лиш дві години. Моя дитина залізла в калюжу і зробила там таке трясь-трясь, що повела додому мокрого і цілого в болоті.:pardon: Добре, що це відбулось біля будинку, а то не знаю якби такого по вулиці вела, та й вітрисько сильний, він мокрий. Короче, весело, сильно весело!:agree:
    Тільки зайшли до хати, дитина до циці і в сон, а я замість того, щоб зайнятися чимось нормальним, почала смажити цвітну капусту, яку ніхто крім мене не їсть. Ненавиджу готувати для себе самої:aggressive: Як результат пацьканини мала на півтора години, і та капуста тепер мені не лізе.:girl_mad:
    Планую ще сходити під вечір з малим на вулицю, візьмем його улюблену машинку на якій він возиться, тільки подальше від калюж.))

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Зранку посварилась трохи з мужем (навіщось кинув свої кольорові лашки до світлих речей, і то підсунув їх тоді, коли я вже закрила барабан, але ще не включила :girl_devil:, сашкині світлі сорочки тепер неприємного бркдно-сірого кольору - щоьс полиняло...). Ще й образився на мене, бо бачте, він проявив ініціативу, а я тут з претензіями...Ну ладно. думаю, бог з тобою, речі не головне, пішла миритись перша, так нє, надувся...Коротше з мухи виріс слон. Якась сонна і замучена, Сашка в обід вже давно не спить, гуляти не хотів, ледве вийшла з ним на 30 хв надвір і товін запросився скоро назад, бо вітер...Поки він дивився "Лунтіка" я умудрилась відрубатись на 15 хв на дивані. Муж пішов на роботу, типу багато роботи.. Сашулік зараз купає ляльку у ванні і щось там їй розказує - бавиться.

11. lawyer

lawyer Member

гарний сьодня день видався!!!
    зранку пішла поснідати у маккафе (не тому, що люблю макдональдс, а просто хотілось подивитися, як воно виглядає у нас, була в маккафе лише разок у Відні)
    потім поїхала у КК, дещо собі прикупила (про це у вихвалялках), майже всюди вже нові колекції, але ще можна втрапити на файнал сейли:girl_wink:
    а вечір провела у центрі-забігла у кілька магазинів, відвідала Оперу Пассаж і пообідала-повечеряла у Смаколику-люблю його!!!
    вже нарешті дома... ноги гудуть, приємно змучена:girl_smile:
    думаю, гаряча ванна і книжка будуть приємним завершенням цього дня!

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні веселий день видався: прокинулася о 08.30 і до 9.00 чекала, поки задзвонить будильник. :morning1: Далі стандартні ранкові процедури, потім вирішила трохи поспати. Тіки задрімала, подзвонили з роботи, щоби на 13.00 прийшла - тренінг буде. Одяглася, штукатурюся - знову дзвонять, типу всьо, тренінг відміняється.:confused: Нє то нє, стерла косметику, далі лягла спати. Півгодини поспала - дзвонить Сергійко , далі сон утік і до 14.00 просто лежала.
    Коли включила ноут - виявилося, шо вже можу гуляти в інтернеті!:crazy: От і загуляла :)
    З Цитринкою добалакалися до того, шо пішли в Япону-хату, де я вперше в житті їла суші. Мені сподобалося:yes:
    От хто зіпсував настрій - то це водіїї маршруток: годину чекала на ті 29 і 29а:aggressive:, з того всього їхала 53! А то ж від церкви треба було пішки іти, що займає досить часу, до того ж, уже темна ніч була!:girl_devil:

Зате я вже не бомж!!! Після того, як притьопала від кінцевої 53, пішла дивитися квартиру, як і хотіла - на Медовій Печері!:girl_dance::girl_claping: Мені сподобалася моя кімната, квартира в загальному і гарнюня песя Меггі:girl_tender:. Зовтра речі переношу:girl_yes2:

• Подобається Подобається x 1
  13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я вже в дома! Тиждень без інтернету дався в знаки-ніч, а я відірватись не можу:girl_haha:.
    Але відпочили ми супер!!! Така краса навколо, мммм:girl_in_love:. Та з погодою дуже пощастило-щодня грілись на сонечку і купались в річці. Ромасик наповзався, накупався, напищався на цілі Карпати:connie_pull-pigtail. Дуже не хотілось повертатись, бо десь глибоко в душі розумію, що це останній відпочинок мій цього літа і що скоро дощова осінь...Ах, ностальгія нахлинула...
    Тому я ловила останні промені сонця і ніяк не хотіла їх відпускати:girl_tender:.
    Правда шалений сьогоднішній темп мене змушує лягати спати. Завтра купа планів. Головний-ідем на день народження до моєї подружечки (про наближення свого намагаюсь не думати:girl_in_dreams:). Має бути файно:girl_yes:.

14. Holly

Holly Moderator

Поки на кухні вариться кабачкова ікра і печеться смачнючий кекс, я тут п"ю каву і закушую шоколадом. Чоловік з малими пішов гуляти, одним словом врочистість:girl_yes2:

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вже перенесла речі, ото зараз буду їх розкладати. Ніколи не помічала, шо у 90-літровий рюкзак так мало влазить! :girl_impossible: Чотири рази ходила, + щоразу, крім рюкзака, ще й кульки несла.

• Подобається Подобається x 1
  16. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Корисна і в дечому приємна проза :)
    Зранку зібрали помідори - на томатний сік, будемо консервувати. Яблучок гарюніх та стиглих - теж законсервувати. Картоплі заздалегідь накопали. Заніс чоловік одягу цілу гору, що висох. Зараз буду його сортувати та перегладжувати. Качку ще поставлю в духовку запікатись з яблуками. Словом проза, але така приємна та ще й під гарний настрій, який є. Хоч надворі сіро, але в душі сонце:girl_in_love:
    З врочистості - мама з вітчимом приїздили поняньчились трішки, і поїхали, лишивши нас з гостинцями і позитивом.:yes::girl_bye2:
    Все побігла по справах, трішки відпочивши:girl_yes2:

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене ніяких врочистостей. Мали іти на день Народження до чоловікової похресниці і як результат святкування перенесли на тиждень, а чоловік пішов на роботу.:sad: Сумно мені шось трохи...
    Дивлюсь на вулиці з дітьми гуляють то чоловіки, то бабці, дідусі, а я все сама та й сама. І чого воно так?:umbrage:
    Та й за чоловіком скучаю просто страшенно, так рідко бачимося.:no::no::no:

18. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А я собі зробила сьогодні врочистість:) Взяла гроші і пішла по району по магазинам. Купила основне: батарейку до телефона! і годинника!, а потім розтринькала всі гроші, що мала.:girl_wink: Бо щось все мені треба було: і скрабчик, і масочку, і новий гаманець...вернулась з двома гривнями в кишені, але довольна, нібито гроші не потратила, а виграла в лотерею. Цікаві ми, жінки, створіння:girl_wink::girl_flag_of_truce: Але так мені добре......:i-m_so_happy:

19. natka75

natka75 Well-Known Member

з понеділка відпустка :gamer: :gamer: :gamer:
    у вівторок лечу сама до сестри на тиждень :radist: :radist: :radist:
    мої хлопці будуть у свекрухи той час:girl_yes:
    буду там трохи няньчити діток :connie: :d25:і хоч трошки на морі поваляюсь :girl_cool:

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Оооо, нарешті врочистість-врочистість і ще раз врочистість. Ніякого готування, баняків, прибирань, прання-прасування, тільки море, шопінг, романтичні вечори в ресторанчиках і валяння-висіння в гамаку подекуди з Ромком з цицьою в зубах...не треба думати ні про що, планувати...тиша...є рай на землі...не хочу щоб це скінчалось...

Статус теми:
Закрита.