Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

І наш тато знов поїхав:girl_cray::girl_cray::girl_cray:, ми тільки два дні ним потішились, а його знов викликають, бо без нього вся робота стоїть. Я вже аж плакала:sad: Мені так добре і зручно коли він є...
    А ще в мене паспорт прострочений, треба фотографію робити, а я якась така стрьомна.
    Блін, я не туди попала, мені треба було в жилєтку:sad:

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Добре що я хату поприбирала, а то тут ТАКІ несподівані гості :girl_haha: Коли чекати?

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Класно так!!!!:radist:
    Моя сьогоднішня врочистість пройшла на УРА! Тільки що порозходились гості, а я залишилась вся така щаслива і святкова з морем подарунків, квітів і хороших емоцій.
    Ще чекаю сусідку на 50 грам. :mocking: Свято продовжується!!!

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора встаю о 04:45, вмикаю ноут - він не вмикається!!!:scare::girl_cray:
    Два дні я вибирала: спробувати відремонтувати, здати на детальки чи просто викинути. Сьогодні проходила повз салон комп"ютерного сервісу UBC і подумала, ніц страшного, як зайду і запитаю. Виявилося, шо в мене "особлива" модель ноута, тому мій процесор має властивість впадати у сплячку. От і розбудили там його за 10 хв :xaxa::radist:

А ще сьогодні нарешті купила квиток на Карпати - паок (25.08.11):xaxa:

Проза - досі бомж :sad:

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Сьогодні була моя черга забирати малого з садочка, але мала ще кілька хвилин і я на свою голову вирішила заглянути в "Метро", бо всі співробітниці там масово брали вино французьке по акції :girl_crazy:, ну і я...стадний інстинкт. В мене вже нема його де ставити, бо весь бар і його філія забиті, але як десь є гарна акція, то не можу пропустити. Коротше, класичний шопоголік. Там під шумок я ще купила собі 2 піжамки, бо ...коротше, теж акція :crazy:. Береш 2 з 50% знижкою, ну як не взяти....Потім ще довго й нудно бавилась з поверненням - попередній раз мені недобре ціну пробили, а я тільки сьогонді про те згадала, ну й раз я вже й так прийшла, то чому не повернути гроші. Одним словом по малого я прийшла впритик. Ще й забула, що пообіцяла йому купити 4 кіндер-сюрпризи, а так як обіцянки тре виконувати, то ми ще шукали ті сюрпризи..От все так - в чоловіка він ніколи нічого не просить, а як я відвожу. то в нас все торги починаються...

8. Heureuse

Heureuse вірю...

вчора був щасливий для мене день, бо нарешті приїхало моє щастя..засмагле, відпочивше (то він так сильно працював, виявляється:girl_crazy:), але таке моє, рідне..так добре знов просто тримати його за руку і знати, що він поряд...одним словом, я вся в романтиці:girl_in_love:
    сьогодні маєм зустрітись з фотографом вперше, надіюсь що все пройде вдало..
    і більше планів ніяких. нехай коханий планує, я заслужила:girl_blush2::girl_cool:

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

А всі мої плани на сьогодні полетіли:girl_emo:
    Умудрилась чимось отруїтись, всю ніч не спала, зараз температура, в животі ріже і слабість така, що капець.
    Пішов Марчик в аптеку, зараз буде лікувати маму...

10. tsarivna

tsarivna New Member

А у нас в сім"ї велиииииииика врочистість: мамуся 50 святкує. Ото збираюсь помаленько: зробила манікюр:d23:, приміряла святкове платтячко (ще влізла - і то є велике щастя!!!), поїду заберу святковий торт і до ресторану :dance::drinks:
    А ще, на щастя, прийшла до мене муза і вдалося таки мені придумати привітання. Два дні ходила - мучилась, бо віршиків не хотілось (банально), а експромт у мене виходить кострубатий:confused:

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене нині якась ломка за продолженієм бенкета.:girl_crazy:
    Ага, нема-нема, знову сірі будні і все одне і те ж. Малий вигонився на дитячому майданчику, зараз спить, а я доїдаю торт, цукерки і всі-всі солодощі подаровані мені вчора як великій солодкоїжці і іду займатися хатніми справами.:umbrage:
    А душа бажає свята...:pardon::drinks:

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині день веселий вийшов :)
    Зранку, на роботі, колега, у якого закінчилась зміна, не пішов додому, а робив мені масаж :girl_yes:. Не знаю, де він вчився так це робити, але цілий день у мене був чудовий настрій:p

• Подобається Подобається x 1
  13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

була на стажуванні, поробила купу папероовї роботи (яку я люблю), тому день гарненький ))) вчора ще татові вперше зготувала обід - він мене дуже хвадив! я ще досі щаслива з того!
    поставила бульбочку варити, позаймалась, і буду чимсь корисним займатися )))

14. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

А я така сьогодні задоволена собою що не передати словами :radist:, переробила стільки корисних справ, з дитиною погуляла:d25:, їсти наварила:ed4d70def841dc74b57, вікно і балкон помила, штори і тюль випрала та й ще на базар встигла збігати. Така довольна, як слон:girl_blum:

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мій Сашуля сам таскав в "Сільпо" корзинку, хоч вона й доволі важка була, тішусь , що помічник росте...Пробувала йому допомогти, але він :"Мама ,я сам, я ж козак!".

16. talja

talja Member

Сьогодні у нас двічі святковий день... У нашого синочка сьогодні чотири рочки! Дивлюсь і не віриться, що час так швидко пройшов і що він уже такий великий! І безмежно вдячна Господу що тоді чотири роки тому моя дитина народилась живою! Напевне до кінця життя буду пам'ятати слова акушерки, вони наче врізались у мою пам'ять : Дякуйте Богові що дитина народилась живою! От дивлюсь, сльози капають, і добре що це сльози щастя, (реву, малий спить а я дивлюсь на нього і реву)! Колись мені казали, та пройде рік, другий і ти все забудеш! Можливо комусь і забувається, а для мене це пам'ятний день.

17. Yoda

Yoda New Member

Писала в жилетці, що ноут накрився. А сьогодні я і нетбук поламала ( думаю вірус, чекаю поки прийде чоловік і поставить йому "діагноз"). Просто унікальний тиждень- спочатку ноут, потім телефон намочився від вологих серветок ( після просушки запрацював правда), сьогодні нетбук. Треба ховати від мене техніку мабуть.

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

я досі на роботі... чекаю чоловіка
    завтра певно їду до бабці, добре що погода гарна

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

третій день без чоловіка, як не дивно, я все встигаю і файно почуваюсь:girl_dance: повернулись з Шекспіру, їздили вечеряти з мамою ( чого зроду не було), ми їли, а Ромаха заривався в пісок:wacko1: щойно вилізли з душу, малий так прикольно мене обливав, ух, все мокре. Кльовий день! Завтра збираємось і їдемо до моєї бабусі, уря:girl_tender:

20. Orman

Orman Модератор-бомба

сижу і пахну собі миром (сьогодні було мировання) ммммм

Статус теми:
Закрита.