Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. simona

simona Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

...дивно..прибирала десь до 2,00 ночі, потім годину "на смобі " лови комарика....я у перемогла...встала , ба навіть підірвалась перед 8,00 ранку, привела себе в порядок...церква ...відвідани рідних ...зараз до коліжанку поїду....а настрій такий чудовий + Tiziano Ferro..таке враження, що зараз крильця виростуть і я полечу...ух клас....

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора змокла на футболі - як наслідок, горло і голова болять.
    :girl_sad:
    Досі не знайшла квартири і маю намір втікати з тої роботи куди подалі .

За що би не взялася, - ніц не виходит! :girl_cray: Нині, коли їхала в маршрутці, так себе шкода стало, шо мало не розревлася:sad:, але спам"яталася, шо в громадському місці. :shutup::ninja:

• Подобається Подобається x 1
  3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я сьогодні типу в врочистості. Відманікюрилась, відпедикюрилась, підфарбувала вії-брови, помінішопилась - купила ромікові плавочок, трулів, майок, собі помаду, тіні, ще й заробила в презент сонячні окуляри...От купальник так і не придбала...все не по хфігурі, вродь худа-худа, а з-під бікіні жирок то звисає. Халепа.
    Пообідали, Ромік дрихне, а ми може з татком фільмєц подивимся...якщо він з гаражу вернеться.:girl_emo::girl_smile:

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

А у мене сьогодні нарешті була врочистість!!!:yahoo::yahoo::yahoo:
    Ходили ми з чоловіком і синочком в лісок на шашлик. Все так класно було, по сімейному.:kiss3: Шашличок був смачний-смачнющий. Чоловіченько мій справжній майстер в цій справі. Таких шашликів, які робить він я ще не їла ніде і ніколи.
    А от малий наш в тому лісі наганявся і вивалявся як куцька. Земля все-таки мокра після вчорашнього дощу. Добре, що взяла йому змінний одяг, а то не знаю якби такого додому повезла:rofl:
    Зараз малявка спить, а я сиджу жую кукурудзу. Живіт просто тріщить, а я все ще пхаю в себе тай пхаю. Обжираловка одним словом.

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

А ми вчора їздили в село... як я кайфувала!!! Мала весь час спала на подвір"ї (більше ніж 7 годин) з одною перервою на їжу. Шкода, що я не можу залишитись там на довше... Зато сьогодні цілий день концерт з маленькими перервами на сон:)
    Ну і свєто: сьогодні вночі приїде на тато... ждьомс... з нетерпінням:girl_tender: але я ше ображаюсь:girl_blum:

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Приїхав мій Сашулік вже від бабусь, завтра йде вже в садок :), сьогонді з ним провела 4 год. біля "Інтерсіті" - товкся на тих надувних штуках 40 хв, решта - на дит. майданчику, а я вділась у джинси..То капець, таак жарко було! Зараз ще Саша катається на самокаті з мужом, а я типу котлети жарю (так не люблю тої справи, ну але раз синок забажав, то вже...), вже одну партія ледве не пригоріла, бо я одним оком ДП читаю...така проза і врочистість в одному флаконі.

7. kati

kati Well-Known Member

Чоловік зраненька з старшим поїхали на село, а я валялась до 11 в ліжку з Дімкою. Потім залишила малого з мамою, а сама рванула в КК...за півтора години встигла метеором пробігтись по магазинах і досить удачно- і себе потішила обновками, і дітлахам дещо перепало. Давно мене Саша просив купити йому рупор, от сьогодні побачила в мазеккеа такий прикольний, має 5 варіантів зміни голосу...але сховала поки що, буде до подарунка на день народження за місяць, а в самої аж руки чешуться ним побавитись)))..Я так " увлєклась" шопінгом, що і забула за чим приїхала в КК( а я мала придивитись приствку Сашці на ДН)..по дорозі додому аж згадала)))...Завтра буду мати чудний день- в нашому будинку з 9 30 до 18 00 не буде електрики( а в мене плита електрчна+ 15 поверх) тож зараз буду пакувати торбу і цілий день буду блудити. Добре хоч Саша вже в садок завтра йде.

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Оце так вечір: щойно зламали мою сторінку вконтакті! :scare:

• Подобається Подобається x 1
  9. TUCR

TUCR Well-Known Member

А в мене також маленька врочистість, так гарно зїздили в Раковець, і домировання сходили, і по джерелі походила,і малеча чемненька була, їздила з сусідочкою і її малим, яких я дуже люблю. Приїхали додому чоловік бульбочки нажарив(що вміє,того не відібрати), гарно закінчився день:girl_dance:

10. Kryhla

Kryhla Member

В нас вчора був файнезний день. Гарно погуляли з чоловіком і синочком, який на диво був дуже чемненький. Нарешті відпочила фізично і морально. Бо то все кудись спіши і біжи.
    Сьогодні маю нежить, але надіюсь, що він скоро мине.:girl_smile:

11. Oriana

Oriana Well-Known Member

А я, а я так файно відпочила з коханим останніми днями!:girl_tender: Спочатку до нас приїхали в гості наші молодята, до яких ми мали їхати на весілля, та в останню мить через роботу все зірвалось:sad:, гарно посиділи, дали їм подаруночка. Потім ми зібрались і поїхали в мої рідні краї, де пробули майже тиждень, навідпочивались, наїлись шашличків, побачились з коліжаночкою, яку так давно небачила:) Така красота, така ностальгія найшла на мене, коли гуляла рідними вуличками, під рідними каштанами, під якими я день-в-день ходила все життя... Потім приїхали в Тернопіль до сестри чоловіка, і там гарно погуляли (аджеж місто нашого кохання:) там пройшли наші перші побачення... :girl_in_love:Треба частіше вибиратися з того Львова, з тих чотирьох стін...). І от ми вже в Львові, знову будні, знову проза... Прокинулася сьогодні дуже рано від ядучого диму, який хтось розвів спозарання (щоб ніхто не бачив чи шо?) . Так мені погано від нього було, неможу сказати, ще досі якась зачмелена ходжу... Ну якого милого було палити сміття так рано ще й під самими вікнами???:girl_devil: Ще й сказали , що не буде води три дні:girl_devil: Ой не хочу тут бути, хочу ще відпочинку...:girl_cray:

12. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А ми з чоловіком сьогодні збираємося в село їхати на Волинь до його баби. Правда, не знаю, коли виберемося, бо він поїхав машину ремонтувати і невідомо, доки то затягнеться... Вчора мали гостей, приїжджали його сестра з чоловіком і брати. Смажили шашлички, я трохи замучилася, бо цілий день була на ногах:8: Сподіваюсь, в селі відпочинемо:girl_yes:

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Їздила вчора на хрестини маленького Володі - сина двоюрідної сестри. Дуже гарна була забава, купа родини, і погода не підвела:)
    А ввечері верталася в Львів поїздом "Сімферополь-Івано-Франківськ", так смерділо, як в шкарпетці (((

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

З прози: пакую валізу, їду в Полтаву, здавати екзамен... і все б нічого, якби не те добирання двома поїздами, дуже хвилююся, бо ще сама ніколи не їздила... Вже більше хвилююсь за те, щоб доїхати добре, а ніж цей екзамен здати:)
    Після приїзду, зразу ж на роботу йду, ще маємо святкувати моє ДН...
    З врочистості: отримала минулого тижня багато вітань і подарунків, мала гарний шопінг, ще чоловік мені телефон новий подарував.... наче, не все так погано:)

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І я пакую валізу :), їдемо в Харків до суботи. Ще там не була, я взагалі далі КИєва не була у нас, хіба в Криму ще. Але одно мене нині дуже тішить, у нас мала бути поїздка на день незалежності в Луганськ зі Скориком, нині я взнала, що вона відмінилася :girl_yes2::dance: І добре, бо аж туда я їхати зоовсім не хтіла, ще й автобусом.... Так що на роботі у мене поки що качум до вересня, пограю з харківським оперним театром :)

16. Музик

Музик Мартуська

а я нарешті маму затягла до окуліста, і ми зразу ж замовили їй контактні лінзи і окуляри!!! три роки не могла вмовити!!! так з себе тішусь, прямо не знаю чого!

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Маю сьогодні вихідний, якщо це можна так назвати-вже з самого ранку на ногах-поприбирала, попрала (біле, кольорове, червоне та чорне), сходила 2 рази в поліклініку (то ще те здоров"я треба мати, щоб закрити лікарняний :8:, вдалося з 3-ої спроби), на базар, занесла тухлі в ремонт. фух.....
    зараз буду вишивати - треба ж хоч трохи відпочити :)
    ще на порядку денному манікюр, педікюр і маска для волосся, і шось би їсти приготувати було б не зле. це все проза
    врочистість буде завтра-нарешті оформила собі абонемент на фітнес, буду ганяти свої тєлєса:download:

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А в нас сьогодні свято, то я ніби працюю з дому. На вулиці дощить, шо ну. Дітки пішки перший день на денний табір, де сьогодні підуть в кіно дивитись на смерфів.

Манюню мусіла два рази нині зранку перебрати, бо залізла їй в п’ятку скалка і ми пробували витягти, а вона бідака так крутилась і плакала що я напевне всього до кінця не забрала. Чоловік потім допомагав, але не знаю чи все забрав. Вона бідаця з того страху два рази обпісялась. Але ніби пішла до машини нормально і ставала на ножку добре. Будемо надіятись що все буде ҐУД. :girl_emo:

Тепер он думаю, а якщо в нас ВЕЛИКЕ свято чи мона мені тут поцинькати ножничками?:girl_flag_of_truce:

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А мені нині на заправці в бонус дали великий снікерс, я його відразу і втоптала:) і поїхала займатися в зал.

20. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Зустрічалися з коліжанками в Цукерні. Коліжанками і зустріччю суперзадоволена, а от сервісом у Цукерні не дуже - в чеку порахували мені не той чай і обрахували на 10 грн.. При чому це вже вдруге. А ще було й таке, що офіціантка так легосенько собі забрала на чайові гривень 20 сама - просто не принесла решту. Ми не дуже сперечалися, бо були з коліжанкою з Канади і мали файний настрій. Треба шукати нову цукерню :)
    А ще - я у четвер йду в відпустку. УРЯ! Проведу кінець літа з діточками - музеї, гойдалки, театри, велосипеди, спробую нарешті покататися на роликах, які чекали мене всеньке літо... ЧЕКАЮ!

Статус теми:
Закрита.