Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

а ми з чоловіком сьогодні вирішили трошки поїхати за місто, їдем в Олеський замок, ми там вже були, але вирішили і малечу туди звозити

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Прокинулася вранці о 8.00 від шуму дощу. Спати не хотілося, нічого не хотілося...На роботу треба на 10.00, вирішила до того часу прийняти ванну. Яка благодать - весь поганий настрій, немов змило з водою, зробила собі маску на обличчя, каву і насолоджувалася теплою водичкою.
    Зараз сиджу на роботі і допомагаю одному хлопцеві зробити пропозицію в Олеському замку, як у нас було. Настрій кльовий, але все одно, як домоклів меч висить на душі цілий список речей, які треба зробити, а так не хочеться...
    Після роботи їдемо купувати обручки, вибирати подарунок моєму братику (мабуть, годинник) і в неділю зраночку їдемо у Станіслав.
    А...ще, правда, місяць не пройшов, але наш експеримент "один місяць - 1000 грн" вже накрився мідним тазом. Але все одно продовжуєма слідкувати за тим, що купуємо, записуємо у блокнотик, а потім будемо робити підсумки.:girl_smile:

3. Котя

Котя Оптимістка :-)

Мені це дуже добре знайомо, бо у нас такий експеремент уже четвертий місяць ( правда не 1000грн., а явно більша сума), і всеодно все накривається мідним тазом вже в середині місяця :girl_impossible:,хоча на початку місяця завжди здається що все реально:confused:. В такі моменти мені стає дуже шкода наших пенсіонерів, бо не уявляю , як вони живуть на своїх пенсіях:girl_impossible:

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Якщо у вас це вийде, то ви мої кумири:girl_wink:.

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відправила я свого старшОго на ВІСІЛЛЄ...це вперше для нього, тому вибирався, як наречений-краватка, біла сорочка, шкіряний ремінь на споднях...шкода, що знимки не зробила...
    а сама наварила гамцяти, молодші хлопаки гуляють і спайкають (жжуби мучать..трохи гарячки маємо), а ще мушу нині купити собі балетки чорного кольору, бо мої геть розлізлися...таке життє...

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

бачу не тільки в мене нічка була весела, хтось від дощю будився, а ми практично не спали. Романтична вечеря перейшла в мій "отрубон", так я пішла присипляти Ромчика, добре,що чоловік свічки загасив. А з 1-ї і до 4-ї ранку відбувалось щось незрозуміле, малий по мені лазив і я ніяк не могла зрозуміти, що він хоче, потім ми з чоловіком здались, ввімкнули світло і Ромаха почав спокійно бавитись, в 6-ій годині пішли спати, а в 8.45, як завжи-підйом:girl_crazy: тобто спали ми десь 3 годинки. Щойно повернулись з салону, я з кльовим манікюром, а чоловік з новою стрижкою. До слова, вчора ввечері він стригся, а сьогодні "перестригався":girl_crazy:
    хто поприбирає мені в хаті?
    а ще треба мінімально спакуватися, бо всетаки я реалізую свою втечу, вже забронювали номер. Їдемо в гори! Уря!
    ще думаю чи відімкнути мобільний, чи то вже буде занадто:girl_in_dreams: але якщо від святкування можна втекти, то від свого віку ні, а шкода
    але не думайте, я не зовсім погана, саме день народження відсвяткую з чоловіком і синочком, а як повернусь то тоді продовжу, бо якось не феншуйно проморозитись
    настрій страшенно невиспанний і від того незрозумілий...
    всім гарних вихідних:)

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

9. Fleshka

Поки поїздили по базарчиках Ромікові за кросами-майками-трулями-кремеми мало не вмліла...ну і спекотища, певні буде гороза сьогодні. Думала собі купальничок новий прикупити, так нічого підходящого не знайшла, нічо маю ще завтра день. Пообідали, Ромік спить, а в мене запланованих ділов домашніх - хоч не присідай...так нє, сиджу в неті і поїдаю шоколад...Квіточко ще раз сенькс - не дала пропасти:girl_yes2:

10. Savchenko

Savchenko Member

А я сьогодні депресую...чоловік поїхав на село...сама в хаті...ніц не хочеться робити, все з рук валиться...температура та кашель додались до вчорашньої нежиті...дивлюсь "Інтерни" то трохи настрій піднявся, але всеодно ходжу як пришмелена:morning1::8::cry:

11. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене був чудовий настрій. поки не зайшла в нет. тепер сижу в шоці від прочитаного
    Славко Балко на кілька років старший за мене, ми вчились в одній школі, він був чудовою людиною та другом..сльози на очах і просто не віриться...

а так то в мене звичайний суботній день- поприбирали, сходили за продуктами, були ще в одному "весільному" залі. я відверто поржала з декору і з цін і ще раз впевнилась, що свій ресторан ми вже знайшли.
    а так то ні прози, ні врочистості- все якось так...ніяк..:girl_in_dreams:

12. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

З врочистості - наближається день народження нашого солодкого хлопчика:girl_tender:, скоро на тортику буде задувати 4 свічечки, замовила сьогодні для малечі в ТЦ Скриня розважальний центр "Без проблем" маю надію дітки весело проведуть час. З прози - другий день сваримося з мамою, маю надію що і це мине.

Останнє редагування: 13 Серпень 2011
  13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я провела день насичено - нарешті забрала свої 104 фотки з друку...Потім безцільно лазила центром. напевно спека далась чути - купила аж 4 пачки фарби для волосся у "Ватсонс"...То я так не могла визначитись, який відтінок собі купити. Потім купила кавуна, персиків і додому :). Зараз буду ті фотки в альбом ставити, а потім якесь кіно.

14. Fleshka

Вітер піднявся, хмарки сунуть, а мої мужчини голенькі поїхали на тролейбусі в салон дверей...тільки б не змокли...думала поки їх нема скокну в арсен трошки скуплюсь в дорогу, певне не встигну.

15. Savchenko

Savchenko Member

16. kati

kati Well-Known Member

До обіду день як день, а після обіду поїхали з коліжанкою і дітьма на бухту...класно посиділи, діти натяляпались у воді, я мантелепа забула верх від купальника, але набралась сміливості і таки зняла майку і була у голубенькому ліфоні.
    Назад вертались у страшну зливу, діти верещали від радості коли по великих калюжах летіли....а я кайфую в так погоду за кермом їхати)).
    Цікаво завтра що буде , бо ми знов намилились на природу

17. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Зранку втекла від львівського дощику додому, в сонячну погоду:) Гарно поприбирала на подвір"ї, але не все встигла - бо надвечір і до нас прийшов дощ:) Завтра їду на хрестини наймолодшого племінника:)
    Якщо не враховувати проїзд рейсовим автобусом "Бережани-Львів", то все інше - суцільна врочистість:)))

18. simona

simona Well-Known Member

захотілось собі зробити приємно - купила орхідею, коробки в шафу купе і вперше за 3 місяці сіла за кермо, день ще по їдеї не закінчився тепер черга прибирання ... не хочу

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

День був важкий: робила багато документів людям, потім прибирання, важка розмова з сином, потім депресняк, щойно пішла в ванну......сказала чоловіку "... и пусть весь мир подождет...:)"... і зависла там майже на годину!!!!!! Поніжилась, полежала в ароматичній пінці.....так класно... і душі і тілу.......Виявляється мені для щастя не так вже багато і треба :). Солодких снів вам усім:kiss:Надобраніч!

20. Savchenko

Savchenko Member

Прокинулась з чудовим настроєм після ночі неспання, температура спала лишилось тільки горло і ніс лікувати, але про то вже забула, бо кохасько їде додому і в обід вже буде в Львові, тому бігаю, порхаю: все поскладала, помила посуд, зараз готуватиму обід і чекатиму:girl_tender: Казав, що мама передала повно смаколиків, щоб невістка виздоровіла скоріше, так що сьогодні "прощай дієта" на правах хворої буду все нямати:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.