Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Knopka

Knopka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Відколи вийшла на роботу, часу катастрофічно бракує, сьогодні перший раз за сто років зайшла на посиденьки))) Були сьогодні з мацьопою в театрі, погуляли. Словом, нарешті врочистість .

2. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

А я нарешті зайнялась чимось корисним-вишиваю для доці рушничок на Пасху...і то вперше...навіть не маю часу сюди заглянути.Не могла подумати шо то так затягує!:d64:і чому я скоріше до того не дійшла:girl_blush2:

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

то нині чи завтра годинники переводимо?

4. Melisa

Melisa Well-Known Member

Нині в третій годині ночі переводимо годинники на годину вперед. Будемо спати на годину менше

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

точно приніс, мені біль у вухах і оніміння ділянки шкіри біля очей, на скулах. Напевно надув добре і нерв застудився лицевий. Сижу..ви б мене бачили, з компресом і перевязаною мордою теплим шарфом, як той Шурік з зубом. Поки лікуюсь заочно, до понеділка ще далеко. Лікарка на вулицю казала, краще не виходити, то завтра маю надію татів день буде.

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Щойно пішов останній гість (а на новий час то вже пів 2 ночі:girl_cool:),гарненьке таке вдалося святкування,але я ще таку кількість гостей (30 дорослих і 10 дітей дошкільного віку..),та ще й в такий довжелезний проміжок часу, ніколи не приймала:girl_impossible:,як то все перескладати-позбирати-посортувати-поремонтувати+помити=довести до ладу завтра:girl_blush2:...як би там не було,але мому синочкові вже четвертий рік пішов-то і є найголовніша врочистість:girl_in_love:

Останнє редагування: 27 Березень 2011
  7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А в нас вчора був насичений день, до обіду ми ходили в театр з малечею, правда в мене трохи "змішані почуття" від вистави, хотіли зробити таку сучасну, але трохи недопрацювали, трохи перегнули, і в результаті щось воно вийшло зовсім не те - "Руденький їжачок", і люди, і ляльки, я б не рекомендувала, особливо як вони зазаначили з 2 чи то 3 років.
    По обіді ми витягнули нашого татка в Вулик, ми там були вперше, я як і очікувала, людей було не надто багато, видно вчора всі штурмували Кінг Крос, малеча вибігалась до останнього, і ми посиділи, правда шум там шалений і запах якийсь мені не альо, але в мене може бути).
    А тут проснулась і зрозуміла що перевели годинники, а я зовсім про це забула, п"ю кавусю і йду будити своїх гавриків - маємо також купу планів)

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене пройшов перший робочий тиждень. Перший день був дуже важким, стільки інформації , що голова йшла обертом.На наступні дні вже трошки легше все сприймалось. В кімнаті, де мій робочий стіл - самі хлопці і на моєму робочому проекті теж...Взагалі починаю сумніватись, що там ще якісь жінки працюють, крім рекрутерів і прибиральниць..тішить те, що всі хлопці дуже розумні і ввічливі.
    Вчора з коханим ходили на базар, купили мені нову сумку і йому нові кросівки, ще мені такі докупимо і буде буде в чому по горах бігати [​IMG]

10. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Жахлива ніч...малий температурив,збити не могли,добре що свекруха допомогла то близько 3 ночі Т троха впала,синулька-біданя так намучився..ще й кашляє без упину...З врочистості:Добре що вдома є кавуся:)))хоч щось бадьорить:) а ще нині сподіваюсь забрати в Lany для малого магнітики:)

11. Яруська

Яруська Well-Known Member

Хочу з малим поїхати на пісочну анімацію в Кінг Крос, а тут начиталась відгуків про купу народу і дурдом-веселку і думаю, що ж робити?:girl_in_dreams:
    А хтось їде з форуму?

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ми думали їхати, але теж тепер сумніваюсь. не люблю такого стовпотворіння ще й з малою дитиною!:girl_in_dreams:

13. olevitska

olevitska New Member

і у мене сьогодні суцільна проза...весь день сплю...поснідала в 12...лягла...пообідала в 14...лягла...поїла в 16 і далі лежу....і не хвора і не здорова...голова "як чемодан"...з врочистості хіба що те...що сьогодні всім займається чоловік...і їстоньки зварив, і з меншим погуляв, і з старшим побавився, і мені час від часу чайок під ніс приносить...

14. kati

kati Well-Known Member

До14 години в нас був піжамний настрій,вчора були на дні народженні чоловікової похресниці,тож зранку всі відсиплялись...а ще то переведення годинника все сплутало...В обід гарно погуляли, погодка така вже весняна...а ввечір мали "партію" гостей-тож сьогодні врочистість.
    А ще одна хороша знайома сьогодні народила доцю....а в нас терміни стояли на один день)))Ждьомс....

15. Музик

Музик Мартуська

вчора з дорогою сестричкою їздили в Кінг-Крос, пальто шукали, а знайшли живі скульптури, мімів - цікаво так було - то із врочистості, а проза така, що плащика так там і не знайшли, довелось весь день ніжки стоптувати

16. Florena

Florena Member

Ну оті розпочалися звичні будні -діток зібрати до школи, коханого на роботу і знову домашні клопоти, а з врочистості йду до подруги у солярій, де мене чекає чудова новина (вона не вкурсі, що я знаю),що Ксюня чекає дитинку.

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ах як важко нині було зранку встати. Як сонна муха, очка злипаються.
    Зато цей тиждень має бути гарним - в Левчика буде 3 рочки і в мами ДН. Погуляємо:)

18. Kryhla

Kryhla Member

Мій малюк тої ночі будився разів 20 і заколисувати його мала на руках :d25: бо в ліжечку так кричав, аж заходився. Відповідно сьогодні в мене голова як баняк, а малеча весела і енергійна:girl_bye:

19. Зануда

Зануда Well-Known Member

А ми сьогодні з моїми красунями ходили у перукарню. Терезі потрібно було досить суттєво вкоротити волосся, бо воно у неї досить делікатне і через зиму сильно постраждало. Тепер має таке гарне волосся, а головне, що вона така задоволена і так собі подобається, що аж приємно глянути. Ані підрівняли кінчики, але не обійшлося без скандальчику на тему "чому мені так мало відрізали волосся?!" :) Хоча к-ка днів тому саме Терезу треба було вмовляти на цей доволі радикальний план порятунку волосся. В ркзультаті всі задоволені і ввечері перед сном тато влаштував своїм доням фотосесію.
    Тепер я думаю над власною стрижкою - бути чи не бути, різати чи відрощувати ще, робити собі хімію чи не варто?...

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

відрощувати)

Статус теми:
Закрита.