Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

1. Shamna

Shamna Мамуся

Я перша?
    І це не дивно, в мене якийсь сонно-лінивий ранок, не хочеться нічого, хіба кусок доброго торта. Це все КД в мені говорять.
    Доня безтурботно робить в хаті армагедон, а я спокійно на то споглядаю.
    Вчора нарешті розібрали ялинку, випрали гору речей, поробили порядки. А сьогодні не хочеться нічого.
    Треба йти в магазин, але ніяк не можу зібратися і треба список написати, а то я зі своєю пам*яттю постійно щось забуду.
    Йду вип*ю кави і розрухаюся трохи, а скоро засну за вишиванням:morning1:
    Всім гарного дня:kisss:

• Подобається Подобається x 8
  2. raspberry

raspberry Well-Known Member

І в мене. Голова болить, кава не допомогла. Малюк щось засопливився. Маємо трохи ремонт, в хаті армагідєц, на вулицю не йдем. День буде дуже прозовий. Врочистості поки не спостерігається. Хіба завтра, бо буде вдома краса і порядок:girl_dance:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Demetra

Demetra Well-Known Member

Мене останнім часом дуже часто болить голова:girl_sad:, пов'язую це з погодою, але хто зна... Кава випита, еклер вліз не весь... Голова болить далі... Навіщо я їла те солодке, мало того, що на фігурі відобразиться, так ще й мені не можна, бо знов погано буде.:girl_devil: Зла сама на себе! І взагалі я якась зла, вимучена останні тижні, навіть не знаю від чого. Більше відпочиваю, ніж щось роблю, вихідних достатньо, але якісь вони ліниві і не продуктивні. Не подобаюсь я така собі! Спланувала нарешті піти в зал - почалися КДdiablo:. Гроші на зал потратила на їжу... Тепер знов чекаю зарплати. Чоловік зранку до ночі на роботах, весь такий оптимістичний і я біля нього як стара порхавка, буркаю увесь час :crazy: . Шукаю себе, шукаю натхнення. Дівчатка напишіть щось оптимістичне, розшевеліть мене, бо впадаю в сплячку!

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

до весни менше 2х тижнів!!! Спортом можна і вдома займатися. Подивіться файне кіно!

• Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  5. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

А я сьогодні свою малечу вперше відвела у дитячий міні-садок, правда (дурна) сиділа там під дверима три години, але то таке. Мала гарно себе поводила, не плакала. Не знаю як буде наступний раз? Але поживем-побачим. Головне моїх хатніх турбує думка: "А що ти будеш робити в цей час?" Дійсно, мене теж це турбує, багато чого можна встигнути за три години, а я хочу зайнятися пошуком роботи,правда не знаю, з чого почати і де саме ту арбайтен шукати. Погода якась дуже захмарена, тому і настрій відповідний. А ще меню на кожен день, то велика дилема. Щось в мене немає вже фантазії. Набридло все, хочу змін на краще, як то кажуть від добра, добра не шукають, просто хочеться чогось нового, позитивного, отаке...

• Подобається Подобається x 3
  6. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

ВІДПОЧИВАТИ!!!
    Піти по магазинах. Як не купляти то хоч подивитись і розвіятись. Сходити на каву. Як нема компанії - то самій. Отримати задоволення що ніхто не мамкає і не тягне за рукав. Відчути себе Жінкою!!! Сходити на манікюр, поїхати погуляти в парк/центр/спортзал і тд...
    А потім зготувати їсти-пити. :)
    Ооо як я скучила за тим часом...

От і в мене те саме. .
    Подумую пройти медогляд. Муж каже що це схоже на ВегСудДист. Треба трошки поробити вправи на шию. І зняти стрес

Сьогодні їду до стоматолога з дітисками. Будемо малій пломбувати далі, поки дірочки лише з'явились.

Останнє редагування: 18 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 1
  7. Demetra

Demetra Well-Known Member

Весна... Хочу, тим більше, якраз в березні іду у відпустку. А, щодо спорту, то якось цього разу не можу себе заставити, немаю мотивації чи то дисципліни займатись в дома. Спорт мені потрібен вже не так для схуднення, як для підтягнутості, рель'єфу і гарного настрою.

• Подобається Подобається x 1
  8. Kandya

Kandya Well-Known Member

Омайгад, що тут твориться у сусідній новій темці про алкоголь!!! Всі п"ють, пробують... А я після 3 днів святкування Віталінкіного ДН вапше у прострації. Та ще й якій! Уявляєте, вчора, випадково потрапила ла семінар по алкоголю.

Бухла -- і лише дорогого -- було море.
    Я -- за віп-столиком організаторів (це означає, що пити можна коли хочеш і скільки хочеш, бо слухаючі пити мали лише за командою: "А зараз нюхаєм і пробуєм")
    І я пила лише воду! Зря мій чоловік такої поганої про мене думки: каже, що я безвідмовна. Ще й яка відмовна!
    Зато скільки всього я тепер знаю про те, як споїти кобіту))) І ще я знаю, що чорна смородина має 150 відтінків запаху (причому наш нюх сприймає лише 100).
    Всьо, більше не думаю про алкоголь (працюю) -- бо завтра буду його пити. Йду на ДН. Так порядно, на 15.00 годину. Але маю на 99,9% чуйку, що продовжиться це все на дискотеці. Кароч, треба робити манікюр

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 5
    • мімімі мімімі x 1
  9. Hermi

Hermi Well-Known Member

Погода бяка, настрій відповідає погоді...Сьогодні радісно відкрила очі "яка я молодець, встала без будильника в 6 50, можна полежати", полежала "хвилинку" і на годиннику - 7: 30, матюкнулась і побігла збиратись. Весь марафет навела за 15 хв (хм, може то мені в армію піти?), пішла поснідала і вирішила що сьогодні поїду на велосипеді на роботу, підійшла до велосипеда і відчула на собі здивовані погляди перехожих...І тут мене осяйнуло: мадама на 15 см каблуках (майже шпильки), в платті і довгому пальто зібралась їхати на велосипеді ;) Постояла ще 5 хв, подумала чи я здорова і що то мене умодрило так вирядитись.
    На роботі всі також як не з тої ноги встали, всі позакривались в своїх кабінетах(а тут це навіть дикість, в нас двері закриваються лише за умови що якась нарада) і навіть не вилазять. Шеф лише привітався і закрився, це взагалі на нього не схоже, бо кожен ранок починається з довгої наради. Ще до повного щастя кофеварка зламалась...Ну це добре, оскільки ми тепер ходимо на півгодини у кафе попити кави ;) А там можна посидіти і відпочити від всього і всіх...
    Сиджу і дивлюсь, як люди приїжджають на екскурсії або просто ліниво блукають вуличками. Блін, як я їм заздрю...

• Подобається Подобається x 9
  10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

В нас проза. От тільки недавно подумала як ми гарно перезимували без болячок, а вчора в Саші температура піднялась. Всю ніч бідася мучився... Зараз трохи попустило, але тепер переживає, бо нині має бути перша виставка на малюванні, а ми в ліжку((( поки маємо ще час, може вийдемо і хоч на хвильку заглянемо на ту виставку.

Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

точно та ж історія! Прокинулась 06:43 "яка я молодець", полежала хвилинку - і 07.20. То щось в повітрі.

п'ятниця, юхууу!
    нині маю дуже приємне прибирання - своїх особистих речей і косметики. Віруся не дозволить розтягнути це задоволення на весь день (інакше косметиці точно хана), але годинку-дві точно побавлюсь
    Цікаво мені стало: а в жінок є "криза середнього віку"? Чи в нас це все розбилось на щомісячні міні-кризи протягом 40 років фертильності?

проза - я погана мама. Я не знаю, який почерк у моєї дитини. Знаю, що негарний і читабельний, і пише досить грамотно. а більше... знайшли загубленого зошита не підписаного, з Дмитрового класу. Питають, чи не Дмитра. А я - не знаю... "Яааак? Ви не робите з ним уроки?"

Ще проза - Сергійчик записаний до стоматолога. І це мене вибило з колії в прямому сенсі, бо моя фобія стоматологів активізувалась, і після розмови з лікарем для попереднього запису (в кабінеті) я вийшла надвір та й знепритомніла. Здрасті. Вже давно думала, що хоч частково контролюю себе в тому плані, і в серпні мені зубчика запломбували і я при тямі втрималась . А тут... Зла на себе, соромно. І губу розбила і на нозі такий синець, якби не чобіт - не знаю, що би було.
    але безвихідних ситуації не буває, вірно? От і я так вважаю. Нашатирний спирт вже маю, настоянку елеутерококу теж, в сумочці воно досить підозріло дзвенить :)

А за вікном, знаєте, весна. Скоро вона вступить в календарні права, і всім, чий дах тримається за останні цвяхи, остаточно злетить шифер :)

• Подобається x 16
    • Зе бест! x 2
    • Погоджуюся x 1
    • мімімі x 1
    • Креативно x 1
  12. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Та хай би вже злітав, бо моя "ніякість" останніх кількох тижнів - то вже задовго. Оце зайду до вас, читну, і навіть не знаю, що б то написати. А може то власне тому, що забагато цвяхів в дахові - жодного шансу для вітерця свіжих думок? Хм, треба над цим замислитись. І повитягати зайві ))
    Врочистості - маємо якісь бонуси на другу страву в кнайпі, в якій ще не були, і попри ще грипозний сезончик, плануємо цього тижня туди навідатись.
    Я зошити малого бачу десь заледве раз на місяць. Перевірю чернетку з домашнім і все, переписування йому довіряю, класних навіть не бачу. Тому всі зауваження, підкреслення і зошит взагалі для мене - трошки сюрприз, то все пролітає мимо і навіть не вартує уваги, мені здається. Почерк страшненький, помилки бувають - це я знаю. Але направду, непідписаний зошит теж би не ідентифікувала )) Головне - я бачу, що він "в темі", орієнтується і старається, ну а неуважність - то спадкове. Я, напевно, теж погана мама, але нас це влаштовує. Мої батьки взагалі зі мною уроки після першого класу не робили, що напишу, як вивчу - те й моє. Так що я ще дуже нічого )) Прозою є те, що дитині тепер задають 2 варіанти ДПА на тиждень з кожного предмету (то вже в забилам би нашу геніяльну освіту). Чи то за нього трохи понаписувати, щоб не позеленів остаточно? Та так і буде. Мама і так вже на себе взяла архіважливі трудове і образотворче (витягуємо на 10-ку), то й з тим поможе ))

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. Hermi

Hermi Well-Known Member

Погода...Гірше вже нема куди. Добрий господар пса з хати не вижене...А я пішочком чалапала на зупинку, бо автобус, який мав приїхати не з'явився, хоч я прочекала 10 хв на проливному дощі і сильному вітрі.
    Вчора в мене був шопінг, скільки всього собі файненького накупляла! Хоч покупки тішать, а все інше...На роботі завал, вдома також. Хотіла в басейн, але в таку погоду нічого не хочу робити :sad:

14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Я писала що Саша хворий? То він вже здоровий. Хвора тепер я. Перший урок провела, ще один ввечері і я боюсь що не доживу((( Кашляю як трактор... Все тіло болить і спати хочу. Зараз заб*ю на посуд немитий і йду спати.
    Маю купу роботи і в хаті, і по роботі, але сили то все робити нема. Хоч би дожити до неділі.
    А ви будьте здорові мені!

15. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Пффф,це проза???Це ціла урочистість! При успішності свого сина ,а я впевнена,що так і є, Ви можете гордо відповісти тій вчительці,що не орієнтується в почерках і стилях написання своїх учнів,що він вже цілком самостійна Людина.)

При таких "кониках" Вашого організму спеціально буду заходити в тему "Мінус 60" і контролювати чи Ви там не "тусуєтесь".

І так, трішки авансом вже можна сказати,ще не урочисто,але вже майже "вже":зиму ми таки пережили)
    Я сьогодні на роботу летіла на крилах,бо ніс мій далі чує Весноньку, занюхав дух вихідних,але не почув,що вони будуть короткими-шеф сьогодні сказав,що прошу дуже в понеділок-вівторок до праці.Але! В середу най навіть не надіються-в моєї Мами цього року супер День народження-ювілей,тому робота в мої плани аж ніяк не вписується))
    Сьогодні 8 день без солодкого, ще 22) Я витримаю. Витримаю, навіть при наповненій цукерничці моїх улюблених ласощів із фініками-курагою-чорносливом-журавлиною і горіхових метеоритів,а також двох плиток шоколаду з морською сіллю. Оммммм,в мене є сила волі,оммммм)))
    Сьогодні 5 день життя з чоловіком у вайбері:з тим лягаємо,з тим і прокидаємось. Розмови і ті безцінні смс із смайликами)) Ще два дні.
    Сьогодні свято живота-через годину в обідню перерву печена картопля, а на вечерю - пам-парарам-піца із тунцем.)
    Ваги показали зранку 47800-значить до відкриття пляжного сезону треба скидати по 8,8 гр. щодня)Але я про це подумаю в понеділок.)
    А,ще щось знайшла і тішусь цією знахідкою Screenshot_2016-02-19-12-34-40.png
    Цікаво читати її пости на фб.

На цій ноті бажаю кожному знайти Себе)

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Грядуть зміни, а з ними купа стресів для нашої сім'ї. Треба приймати рішення, від яких залежатиме наше життя цілий наступний рік, як мінімум. Одне вже прийнято, а інші ніяк не підтягуються...це і врочистість, і проза, 2 в 1. Не сплю вже з 5 ранку. Попила кави, стараюсь не думати багато, щоб до вечора не розболілась голова і не почувати себе як витиснутий лимон. Тяжко, але сподіваюсь, що прорвемось і скоро настане просвітління :)
    Минулі вихідні були дуже класні, зібрались з коліжанками, з якими в такій компанії не бачились вже 2 роки. Гарно поспілкувались, тільки мало. Навіть не віриться, що сьогодні вже знов п'ятниця, і знову вихідні на носі. Дуже хочеться, щоб вони були продуктивними і потрібне рішення таки прийнялось.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Усім привіт)).
    Я тепер так "часто" пишу щось на ДП, що починаю аналізувати- а коли ж я на ДП:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail.
    Проаналізувала- коли у мене настрій не двіжнячий. А оскільки це буває дуже рідко- то так воно все і є:girl_crazy::girl_haha:.
    Про що тут писали останніми днями?
    Ага- Валентина- справили. Посиділи в кафешці років юності(моєї юності, муж на той час уже був Мужчиною:girl_crazy::girl_crazy:).
    Погона не альо. Ну я собі сижу удома. Чого ж їй заваджати:d23:?
    Робота робиться, дівчатка вчаться, мій перший Марафон підходить до кінця. До кінця правда щось підходить марафон, а не учасниці. Починаю думати- не треба було так їх завантажувати:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail. Та най уже буде. Мені не шкода, а їм- на користь.
    Задумалась я так учора- я Тео так рощу, що починаю думати- мені заздрити його майбутній жінці чи співчувати:girl_haha::girl_haha::girl_haha:?
    Чистоту навели, їсти наготували, коханий муж ЗП і цукерочки приніс.
    Вихідні обіцяють бути хороші:girl_in_dreams:.
    Я це зрозуміла після народження Тео.
    До того я думала, що я всім екстравертам екстраверт)).
    Я за ці зимові місяці вже стільки перемріяла. Наразі схиляюся до думки просто жити.
    Заздрю вам по доброму)).
    В Хижину СПА я не попала ні минулого тижня, ні цього:girl_mad::girl_mad::girl_mad:.
    Я вже така зла на усіх цих приїжджих шо ну.
    Добре, що не плакав.
    Мій так злиться, як забуває про що хотів вещать:girl_haha::girl_haha:.

Та там не всі такі.
    От в чому в чому, а в цьому я їх повністю підтримую.
    Муж правда деколи мені згадує суму, потрачену мною минулого року на Тай. А я собі мовчу і на нові подорожі відкладаю:girl_cool:.
    Я щось пропустила бачу.
    Недавно ж темка була про нього і допомогу по хазяйству. Чи то було давно?
    Мімімі яка краса:girl_in_love::girl_in_love:.
    І у мене:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.
    А карточка лежить собі у куртці і чекає))).
    Гроші, відкладені на СПА, вкладаю у нове навчання.
    І тому дуже рада що
    ЗП у мужа вже прийшла:girl_in_dreams::girl_in_dreams:.
    Як там кажуть? Не слід плутати туризм з усім решта.

Ще щось мала написати. А от що:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail?
    Наразі усім бажаю хорошого вечора і чудових вихідних:girl_yes::girl_yes2:.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. flame

flame невгамовний експериментатор

Почну з того, що я готовченко:girl_blush2::russian: Тому попросЮ не носити мене в "аффтара" і не сміятися, ібо день врочистий і траурно-пєчальний одночасно. Я завтра то натверезо перечитаю і поправлю.
    Чоловікові - 40:connie_pull-pigtail. Вже вчора в нього був поганий настрій і перші сигнали глибокої і затяжної депресухи. Я його чемно побігла вітати в 00:05, він буркнув :ага, дякую, я спати хочу:girl_devil:накрився периною з головою і захропів:facepalm: Зранку вже ходив як в воду опущений цілий день і виспівує "первиииий тайм ми уже атіграаааліііі, как молоди ми билі, как верили і т.д.іт.п." Мені аж самій коти по душі поскребли: дійсно - молодість пройшла, особливих досягнень нема ( а коли вчилися, такі плани і амбіції були), будні зливаються один-в-один, перспективи туманні:girl_impossible:. Пічалька одним словом і перший тайм ми дійсно вже відіграли. А я так на щодень себе на 20 відчуваю. Тре починати дивитися гіркій правді в очі:girl_cray:. А я себе якимось похуданням домурдовую і обмежую в задоволеннях. Нашо? Нє, щоб тішитися всім спокусам життя. Подумаєш велике діло 50-60-70 кг.
    Тепер головне, щоб чоловік в глибоку депресуху кризи середнього віку не впав. Я вже собі сьогодін подумала, що краще би було, якби він пішов на тиждень в запой: напився, проспався, голова болить, їсти хочеться, спати хочеться і т.д. Мені взагалі просто, ніхто мене не чіпає, а як тільки починає напасті чіпатися, троооошки голосніше щось сказати і в нього вже знов голова болить і він спить. Красота. А нєєєє, такого щастя вже давно нема. Буде нудження-марудження, поганий настрій, вічно злий і голодний і невідомо скільки часу.
    А я щоб себе потішити і заспокоїти полізу на Алі. І нині вже почалося:blush: - щоб не псіхувати і не відгаркуватися я вже собі замовила 3 сукні і 2 купальники. Тепер головне стриматися.
    Вечеря святкова теж вдалася :girl_haha: - я з шампаном і креветками, мужа - з кефіром і рибними завиванцями.
    Зараз маю бігом намаринувати м"яса всякого різного, де-які заготовки на завтра зробити і якось в хаті трохи "попідкидати".
    Тому - всім:kisss:, а мені терпінння і оптимізму:girl_in_dreams:
    --- дописи об"єднано, 19 Лютий 2016 ---
    ппц, забула купити лимони. Як тепер маринувати рибу і баранину? Ааааааа, шо робити?

• Подобається x 13
    • Зе бест! x 5
    • мімімі x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
  19. shparynka

shparynka Well-Known Member

Маю правостороннє запалення легень. Колюся, аж вже дупа мені болить. Сьогодні вже трохи розрухалась, а три дні була овоч. І де я то захватила? Певно, зі Львова привезла, бо ковбасити мене почало вже в понеділок ввечір. Так що пильнуйте себе, бо ні кашлю, ні температури не було, а пішла я до лікаря того, що відчувала дивну слабкість, не таку, як при ОРЗ. Лікарка зразу погнала мене на лейкоцити, на рентген- і вуаля, ти хвора, дівчино. Капець. Добре, що зловила початок. Тепер про врочистість. Аналізи сьогоднішні в мене супер-супер, лейкоцити впали до норми)))) В Експресі в одній статті про комп"ютерні віруси надрукували мій коментар, а коментар там один, так шо хто читав-знайте, то я :girl_bye: Іііііі мужа сказав, що його мама, себто моя свекруха, мене любить :girl_in_love:Класно, пра?

• Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. Vinnytska

Vinnytska люблю....

пам-парарам - була і нема)
    Дуже смачнюча. Ще вийшло в задоволення, що ніби і вечір, ніби і лишнє, але ж совість чиста і спокійна - заради таких кайфових моментів і працюєш над собою щодня)

Провал.В моїй пам"яті( А мав бути бокал виноградного сухого до повного тандему італійської вечері і травлення мого організму.

Ага. Щось останнім часом все більше чую про цю кризу із різних джерел. "Хтось зверху" мене тицяє носом в якісь цікаві роздуми незнайомих мені людей. Ось так прокинувся, в душ, сідаєш снідати, відкриваєш ФБ - а там...Про ту саму кризу середнього віку. Виявляється, що вона приходить тільки "во благо", головне,щоб це зрозуміти і переосмислити те,що за плечима і витрачати енергію не на боротьбу зі старим, а на побудову нового. Читала,що в період цієї кризи люди кардинально міняють своє життя на те,що у них все життя було у підсвідомості, але вони не те що боялись признатись собі у цьому, а всякими способами присипляли ЦЕ у собі. Знову ж таки - цікавеньке)
    Можливо, це перед кожним моїм народженням мене накриває так)

Ще більше мене цікавить останнім часом, як малу дитину: " А що буде, якщо я...."

..скочу в ополонку взимку)

або
    ...перед Новим роком,30.12, я написала листа одній людині, знаючи, що дива таки стаються. Відповідь прийшла перед самою Святою вечерею.)Донька - бандуристка, раділа персональним нотам для деяких мелодій від самого Ярослава Джуся, так, того самого, що віртуозно показував свій талант на шоу "Україна має талант" і не тільки)

або
    ...рівно за місяць до свого Дня відмовлюсь від того, від чого відмовитись не в силі) Чи є в мене сила волі?)

або
    ...сьогодні сказала шефу, що вся ця система, яка в даний час діє на підприємстві є застарілою, що потрібно кардинально міняти всю кадрову систему і що на таку кількість працівників забагато кадровиків, одним з яких є я)

Сьогодні приснився мені дивний сон) Дуже багато кущів білого бузку. Бузок із яскраво-вираженим бузковим запахом. І ще багато кущів якихось невідомих білих квітів. Я складала з цих квітів неймовірні букети і була дуже щаслива,що займаюсь тим, чим хочу)І ще там був якийсь невідомий чоловік, ніколи його не бачила.
    Якось так)

Дивно, кави сьогодні не пила, але Катю Осадчу вже майже дочекалась і не заснула)

• Подобається Подобається x 8
    • Креативно Креативно x 2