Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

1. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

А я з усіма НАРЕШТІ добре виспалась. Шо то лягти о 22, і дітей якось не дуже довелось заганяти, самі так рано затихли і "відрубилися". Як чоловік лягав я вже не чула. Аж до ранку, як викл/вкл. Як нова людина.
    Вчора трохи поїздила, добре, що ще пузо під кермо поміщається. Зранку всіх разом розвезли, забрала машину. Забронювала номер у Захарі Беркуті на лютий. Така рада, ніби я буду кататися. Йой, треба ж все те лижне передивитися, переміряти на малих... Точно щось замаленьке буде. А мені? А що мені? Термос!
    Потім меншу в музшколу. Готують її до якогось конкурсу-виступу у березні. Назад їдемо по корках - вона бавиться ззаду ручкою водіям махає. І всі їй теж у відповідь махали :). Моє сонечко...
    Висадила, і зразу на автосервіс, бо зранку побачили, що перегоріла лампочка у фарі, їхали на габаритах. То страшнувато, скажу я вам. Виявилось, що там аж три поміняти треба. Поміняли. Чую, що я голодна. Заїхала у Вікторію Гарденс у Сільпо на піцу. Не так на піцу, як на їх безалкогольний глінтвейн. Нямка, купа спецій. Забрала чоловіка з роботи, потім старшу від подружки (то вже чоловік за кермом був). Додому, вечеря, уроки і я прийняла горизонтальне положення з книжкою. Далі не пам`ятаю.
    А сьогодні купа прасування і ще знову прання... Не хочу!!! Торгуюсь із собою, що хоч половину. А ще купа дрібниць по хаті...
    Всім побільше силоньок! І пам'ятаємо, що середа - це маленька п'ятниця.

• Подобається Подобається x 18
    • мімімі мімімі x 3
  2. happy story

happy story Well-Known Member

ми таки гуляли,але не вчора,а нині. трохи проїхалися . Аня взагалі любитель прогулянок,як бачить що вдягаюсь і готую їй одяг одразу біжить вдягатись ,знімає тапочки і біжить за чобітками , каже мама бууу.

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  3. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

І я не хочуууу і не можууууу , а ше мені страшнооо , як дам си раду з трьома дітисками . Водночас знаю, що люблю ту маленьку лялю в животику сильно-сильно. Синочок бачить, як чоловік цілує животик і розмовляє з мацьопою , то сам купу разів на день біжить цьомати дитинку і примовляє " Дитинко, я тобі обіцяю, що ти народишся влітку, моя люба !!! " Оце моя величезна врочистість :girl_in_love: А сонливість , нудота і втома- це такі собі подразники, які нагадують мені, що треба троха зупинитися і сконценруватися на найважливішому - житті !!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• мімімі мімімі x 13
    • Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

То з такою дитиною гріх не гуляти) бо я щоразу практично після годинного прошення-вмовляння-погрожування-ловлення-примусового вдягання (така дрібося мала, а силоньки нівроку) ) вже ні того гуляння, ні "свіжого повітря" не хочу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Мені пряма дорога в Затуркані:girl_haha:.Читаю "шампаню на кухні" -і відразу думка: ооо непогано ж день почався,на що ще можна нарікати?:girl_haha:
    На столі парує ароматна вранішня кавця.Мороз добряче пощипав щоки,руки та інші не такі уже й легкодоступні місця:girl_wink:-йду грітися і приманювати в мій нинішній день суцільні врочистості:girl_yes2:.

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 3
    • Креативно Креативно x 1
  6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

+1. прочитала "Зраня впала, як побита" і ще думаю чого то, шо ся стало...:facepalm:
    ми всі сімейкою смаpкаємо. К з садка принесла. нині 30хв прогулялися, бо вже 5й день діти мені виносять мізки вдома:suicide:. в понеділок мусить бути здоpова і піде в садок, бо інакше лікувати доведеться мене і не від соплів :crazy:
    тpохи в*яжу собі хустку в комплект до шапки:d7:. якpаз до літа закінчу:girl_haha:

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  7. happy story

happy story Well-Known Member

Сьогодні Аня взагалі витягла з шафи комбінезон і ходила за мною плакала бууу. Заспокоїлася , коли вже сиділа в візку . Погуляли трошки,таке гарне сонечко світить і морозець невеличкий. А ж в голові просвітліло. Бо мені вже трохи почало давити на мозок постійне Анине ниття мам мама мам цілими днями. Таки важко висидіти цілий день з дітиском в хаті. Спокій тільки ті дві години що спить в обід. І ще абсолютно не хоче сідати на горшок. Зняла з неї памперс на день,даю тільки на прогулянку і сон. Але прогресу ніякого .Тільки і встигай попісяні колготки міняти. Головне на ліжку не пісяє , злізає і на паркет люрить. А на горщик не сяде і все. Може переросте , чи конкретно цей горщик не подобається. Не знаю. Зараз мацьопа солодко спить , можна відпочити , трохи повчитись. А то ще рік і нема декрету. А з голови вівітрилось навіть те , що знала. Боюсь навіть подумати як шукати роботу,але вірю ,що десь таки є моє призначення і я його знайду.

• Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 1
  8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

витягла закваску 1, погодувала, збігала в лабораторію, купила продукти, погодувала малого і себе, погодувала закваску 2, закинула бісквіт в духовку. погодувала катерину, розморозила рибу, прибралася в кімнаті, склала сухі речі в шафу, вклала дітей спати, закинула бісквіт охолоджуватися, випила кави, помила умивальник і запрала одяг, засолила рибу, погодувала закваску 1, витягла зелень розморожуватися, прибирала на кухні, помила підлоги, підмела, погодувала закваску 2, заварила тісто на птисі, спекла 2 бляшки, збила сметану з сиром, розрізала бісквіт, перемастила, поставила варитися рис, нарізала рибу і сир з сметаною, начинила птисі, докинула скумбрію до рису, вимила стіл і диван, нарізала сир і оливки на шпажки, поперевдягала гавриків, наклала посуд на стіл, поховала помитий посуд в шафу, брудний на місце, переодягнулася сама, сховала коробки з входу, подала їсти, замісила хліб, погодувала дітей, мирно побалакала з гостями, поховала брудний посуд на місце, шклянки на завтра - хник. спекла хліб, вклала дитину, поставила дитяче прання, розвішала , розгреблася з подвійними аналізами і написала листи, і тадам - не виявила належної уваги роздумам чоловіка, важливим. все, погана, розвернулися і пішли спати.
    малувато, як на вільний день :girl_crazy:.

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  9. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

Ох,Ви "шальна"))))нагадали мені мої декрети)))))

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Десяточка!
    Як я витримала його всі ті 10 років? Мабуть так само, як і він мене :girl_in_love:
    Двоє діток, кіт, купка курей, жменька кроликів, робота, навчання.... Десять років тому я точно не думала, що в мене це все буде.
    Короче - в нас сьогодні свято!

@flame - ми їдемо в спа-готель, от що мало бути таке секретне 27 січня. Знаючи свою "везучу" натуру на всякі трабли - я це залишила в таємниці.
    Йду нареченого розбуджу, дам йому каву в ліжко, нехай мені її заварить :girl_crazy:

Цьомки вам, кохайтеся, любіться і поважайте один одного! :kisss::kisss::kisss:

• Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 10
    • Смішно Смішно x 1
  11. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Краткость - сєстра таланта..(не моя сестра то точно :girl_yes2::girl_yes:, але нині..)
    Малюк від 8 вечора і до 6 ранку рвав і пісяв... кожних 20-30хв:suicide: . Після 6 ми поспали(тобто поспала я, бо він і так спав..йому то шо?:girl_curtsey: то ж не він мама..)... "Вітогє" - дитя бодрячком, лиш біленький ще більше.. в мами-- повна відсутність голови, сльози і річний звіт.. 2*:suicide:
    Тому , крім побажань @Nitriotka, ще й --здорових вам дітей.!

• Співчуваю Співчуваю x 10
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  12. Oriana

Oriana Well-Known Member

Проза - вчора так бігла з кухні в кімнату до дивану, що послизнулась на підлозі , і впала, вдарившись боком (ниркою) об край столика. Тепер добрячий синець і ломота в руках... Не проронила ні сльозинки, не хотіла налякати дитину, а вона бідна сплакалась від переживань, що мама впала і вдарилась. Так жаліла мене, леліяла разом з тактком. Сьогодні в садку у них карнавальний бал, то вночі вже о 1-ій прикинулася, зі словами : " Я вже не хочу спати, я хочу в садок".. Ледве вклала, пояснила, що ще рано йти в садок. Через три години, знов підйом...:facepalm: Ну а о пів на восьму збиралася в садок зі швидкістю солдата:mocking:
    Врочистість яка? Світить сонце, яке вже давненько не показувалось. Більше нічого, до вечора ще є час, може ше щось файне станеться за сьогодні, то напишу:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 3
  13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

все чекаю, коли туди впишуться посиденьки з подругами, мрії про велике, спокійне читання книжки, вишивка, цілий шматок хліба на сніданок та інші приємні бонуси життя без дітей

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  14. flame

flame невгамовний експериментатор

дякую, що не забула, що обіцяла розказати:girl_yes2:
    Дні якісь шальоні. Це, мабуть мені компенсація за святковий період неробства.
    Сьогодні рівно 2 роки, як не стало мого тата. Аж страшно подумати, що це вже цілих ДВА роки. В мене таке враження, що це було минулого тижня. В такі дні особливо відчувається на скільки життя швидкоплинне і ніщо не повернеться назад, а ти часом розпорошуєшся на такі дурниці, про які за тиждень і згадати не можеш.
    Завтра хатньо-прибирально-готувальний день:ed4d70def841dc74b57.
    В неділю форумівка. Хочу, аж муркочу і не можу вже дочекатися. Якраз відсвяткуємо правдивий прихід року Півня:girl_in_dreams: Весело і гамірно:friends:
    Всім:kisss: і гарних вихідних. Приходьте на форумівку і вихідні стануть незабутні:girl_wink:

Останнє редагування: 27 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 2
  15. flame

О, люди, де ви?:dntknw:
    Сьогодні день не прозовий і не врочистий. Сьогодні був експериментальний день, який мене задовільнив, а чоловік образився, бо його авторитет добряче похитнувся:connie_pull-pigtail.
    Я знову повернулася до своєї похудальної епопеї, тиждень робила вправи і бігала. За свята не поправилася, але свій план передноворічний не виконала. От і взялася продовжувати, ще й обтяжуючі обставини - заклалися з братом, що до його приїзду я на 10 кг схудну. Так що, хоч не хоч - мус. Тим більше, що спір вагомий і я "ТО" хочу, ну і виглядати буду значно краще і весь літній гардероб буде ідеально сидіти (а не "сарделька"), а це теж свого роду хороший приз:girl_in_dreams:.
    Чоловік ходить щодня в с\з, купа спортивного харчування, прибамбасів, 4 комплекти форми і т.д. От він і мудрував дуже, що 5 хв поскачу і 5 хв побігаю на орбітреку і думаю, що цього достатньо. Нєєєє, то треба працювати, він по 2 години в залі важко працює і спалює 1000 калорій. А мій орбітрек рахує погано, а в день треба робити 10тис кроків. і т.д. і бла-бла-бла.
    На НР подарував мені годинник, який має програми прорахунку калорій, серцебиття, кроків, кілометраж . Дуже кльовий, але не синхронізувався з моїм "старим" телефоном. Віддали. В четверг приніс трекер від Ксіомі, та сама історія - не синхронізується. Поняв, що мені треба новий телефон:girl_crazy::girl_claping:.
    Сьогодні вирішили зробити експеримент і вчепили мені його годинник. Мені самій було цікаво подивитися, як в цифрах виглядає все, що я за день роблю. Так і меню простіше регульнути, хоч власне до нашого меню важко придертися, бо через його отой здоровий спосіб життя, воно ніби правильне.
    В результаті, я зробила за 40 хв свого тренування половину калорій, які він спалює за двогодинне. Потім ще товклася по хаті, але не дуже інтенсивно - прибрала трохи, постіль змінила, їсти готувала. Загалом за день вийшло 835 калорій, 9тис кроків, 8 км. І то я з хати не виходила. Подивився, надувся і пішов думу гадати в кабінет. Вернувся, сказав, що то мене годинник так стимулював. Гггггг, ніфіга, я дійсно хотіла подивитися, як реально виглядає моя активність за день, але вирішила не добивати його остаточно. Погодилася, що таки так, якби та штучка мені не рахувала кожен рух, я би стільки не зробила:pleasantry:. Трохи йому полегшало. Але, сказав, що я молодець, бо правильне навантаження вибрала і кардіо добре:boast:. Нооооо, подивиться, як я завтра справлюся. Хитренький, знає, що я завтра збираюся на форумівку, що автоматично = сіла і напиваю калорії.
    З врочистого хіба те, що за тиждень мордування пішов геть цілий кілограм. Такий темп мене цілком влаштовує.
    Ось така пізнавальна історія нині вийшла.
    Всім гарної неділі і :kisss:

Останнє редагування: 29 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 19
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

крута епопея... а чоловік більше кардіо займається чи силові? бо тим годинникам силові побоку, ти там хоч 100 кг піднімай 100 раз, покаже менше втрачених калорій ніж похід в ближній магазин)))

• Інформативно Інформативно x 1
  17. flame

він комбінує через день або година кардіо - година силові (тиждень так, тиждень сяк). Я реально прифігіла сьогодні, коли мені планка 1.45 хв показала 4 калоріїо_О

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

В мене приблизно такі показники 3-4 рази в тиждень, і то просто побутові обов'язки:girl_crazy:За місяць до свят відмовилась від цукру, мучного, алкоголю, трохи вдома займалась, скинула 2 кг. і в об'ємах теж зменшилась на пару см. За свята нічого не набрала, потім поїхала на відпочинок і знову тих 2 кг. нажерла:girl_cray:Тепер знову треба починати, а я ніяк не налаштуюсь:girl_sad:Зима мене вганяє в анабіоз, нічого не хочеться. Хочу знову в теплі краї або пошвидше у нас літо і тепло.
    Ми сьогодні вирішили померзнути і поїхали на природу:girl_haha:. Я змерзла як цуцик. Тепер лежу під ковдрою і відігріваюсь. Так що не мерзніть, вдягайтесь тепліше:girl_wink:

• мімімі мімімі x 3
  19. flame

Форумівка була супер:girl_tender:. Хто не був - кусайте лікті:girl_blum:.
    По форумівці ще встигла поїхати в Ашан в КК і купити на тиждень продукти:connie_pull-pigtail. Приїхала додому, все закинула в холодильник і до цього часу скайпувала з братом і з похресницею:girl_yes2:
    Зараз вирішила все гарно в холодильнику поскладати. Відкрила і прифігіла :suicide:- на дверцятах все в маленьких зелених мушках:hang1: Купила салати від "Пучок-свіжачок"(такі в маленьких горщиках, завжди їх купую) і з них в повилазили ті мухи:girl_cray: Я ридаю, я спати хочу, а тепер треба все вигружати і ловити мухи. От шо за кара?
    Дівчата, як купуєте салати, дивіться чи там є мухи.
    Пішла чистити холодильник. Головне, щоб в ущільнювальну резину не позалазили. :girl_devil:
    Водії мені в 7 ранку влаштують побудку.
    Легкого всім робочого тижня.
    Пи.си. Якось так воно зранку буде:connie_pull-pigtail Тре 10баксів і 50 центів завжди з собою мати.

Останнє редагування: 30 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 13
    • Смішно Смішно x 7
    • мімімі мімімі x 2
  20. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

Але я сьогодні наганялась.....))))зранку малих в садок і зразу полетіла на роботу,потім в обід з роботи летіла,бо малого о 14.00 на карате треба вести...і назад на роботу...в 16.00-знов назад-забрала з карате,погодувала і повела на англійську і підготовку до школи.Поки він на заняттях-біжу в садок по Марічку))),19.00-летимо з малою по Маркіяна і до дому....а тут наш тато голоднющий привалює...))))Поки повечеряли,підготувались до сну....я думала коньки відкину....))))Треба підключати бабусь-дідусів,бо реально з катушок злечу))))