Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

1. iriwa

iriwa Особлива мама

Купили мужу нові штани і сорочку, буде як нова копійка :) Чекаю гостей, буде весело :)

• Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а я, а я нарешті постриглася:girl_dance: сказав муж-помолоділа:girl_blum:, і мама сказала, що я супер краля:girl_spruce_up:, і навіть сусідка сказала, що я схудла:girl_haha:
    словом, день почався з компліментів і це чудовий заряд позитиву. пробіглася центром по справах, закупилася продуктами, і все сама-малі були з татком і бабусею, благодать:girl_tender:
    коханий з дітьми разом привели хату до ладу, я наварила-напекла:ed4d70def841dc74b57, чудово повечеряли з винцем, на фоні співає Елтон Джон... ляпота:girl_in_love:
    дякувати Богу діти вже майже здорові, а все решта не важливо.
    усім гарної неділі! любіться!:kisss:

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  3. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Щось тиждень цей мені важким видався...Чекаю його завершення, а точніше наступного. Але треба ж було чимось настрій собі підняти, то купила 2 цікаві книги в Ашані ну і затарилась солодощами:girl_blush2:Головне тепер їх розтягнути надовше, бо моя фігура скаже мені фе!:girl_haha:Поставила собі мету до кінця вересня. Як досягну, то напишу:girl_wink:. Вирішила прислухатись до поради, яку чула давно, і ставити лише одну чітку ціль на місяць. Звісно є ще багацько маленьких, але їх можна легко і швидко досягнути. А от з більших лише одну, бо як ставлю кілька то результати не дуже. Вже самій цікаво чи буде так результативніше. Тримайте за мене кулачки, бо щось моя сила волі впала в лінощі:girl_in_dreams:.

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  4. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

О, а в нас сьогодні свято в сім'ї - день фармацевта. А в нас їх аж три: я, коханий та мама Іра моя. Тому в нас це велике свято) і пройшло воно чудесно. Зранку наш татусь потішив нас панкейками на сніданок. Ми погуляли по калюжках. До слова, у нас сьогодні був перший осінній день з дощиком і прохолодою. І ми вигуляли наші гумачки та дощовики
    А по обіді дощик припинився і нам вдалося здійснити подорож на кораблику. О, це було круто! Я побачила нашу місцевість із зовсім іншого боку і зрозуміла, чому ж сюди так їдуть туристи і на пароплави такі черги. На борту ми посмакували смачним Захером, татусь пивком. І насолоджувалися краєвидами..ггг.. ага, вже))) ми всю годину гонили по палубах, ресторанах, наздоганяючи нашу мафію. А вони розпихали людей, бігали їм між ногами і задоволено пищали))) ми проливали під великим мостом, до якого майже-майже дотягнулися рукою. Одним словом, подорожі на кораблях - це може бути моїм видом відпочинку)
    А ввечері наш чекали смачні шашлички від нашого татусика і купа розмов про все і ні про що.
    А завтра я, як переможець по життю, маю встати раненько...

Усім гарної неділі. П.с. а завтра день лісника) можливо у когось є знайомі)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене день різний був - і цікавий, і не дуже...Чому я не дивилася погоду на сьогодні - ніхто не знає. То все вчорашнє затемнення. Врочистістю став спонтанний виїзд під проливним дощем в домашню пекарню на солодощі. Чому врочистість - бо по-перше - несподівано, люблю такі ідеї чоловіка - коли плануєш щось за 5 сек й гоп - вже десь мчишся авто )). А по=друге - як тільки в нас з якихось причин фінансова яма - то якраз в мужа фонтан ідей, як краще опустошити ще й кредитку )). Але гулять, так гулять, ми щось останнім часом на останні гроші якраз й робимо якісь божевільні спонтанні покупки, поїздки й розваги :girl_crazy:. Зате весело.
    Ну а проза - я умудрилася розбити захисне скло в телефоні. Сіла читати за "естра-заміну" - чоловік хотів якнайкраще, коли купував його, то набрав купу непотрібних опцій, в .т.ч. й цю. Й чим більше читаю я той договір, тим більше неподобається то все. Мало того, що телефон тре висилати в Київ, так ще й невідомо, чим то все закінчиться - бо відгуки в неті якісь самі негативні, що то розвод на гроші й ніц мудрого. Ще й купу паперів тре зібрати й заповнити. Я в печалі :girl_in_dreams::girl_cray:. Якщо хтось мав позитивний досвід - черкніть, будь ласка!....

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Доброго недільного ранку.
    Мої ще сплять, а я не можу собі такої розкоші дозволити.
    Малеча принесла із садочка ентеровіруску. Тепер маємо чудові деньки: мене вже попустило, Аня - на суворій дієті принаймні без шлункових проявів, чоловік тільки вчора підхопив - поки лише загальні прояви...
    Зла і недобра я на вихователів у садочку. Коли свекруха у п*ятницю забирала Аню, то дитина була жовта, в*яла, не гралася і ніц не говорила. У підсумку через 20 хв. вона виблювала. Якого милого мені не подзвонив ніхто??? Аня, коли здорова, то в неї в дупі шило, і рот не закривається. Невже не помітили різниці?? Ух, чекає на них неприємна розмова!
    У загальному життя нагадує американські гірки. В усіх сферах.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • мімімі мімімі x 1
  7. Oriana

Oriana Well-Known Member

Ранок такий же сонячний, такий наповнений поцілунками коханого, усмішкою донечки, та ароматом кави як і вчора й позавчора, і тиждень тому. Але сьогодні він незвичний , бо мені сьогодні тридцять... Думала колись, що ця цифра, то вже не таке цікаве життя, як у сімнадцять чи двадцять... Що це сидіння вдома з купою діточок, і бачиш лише ринок і банячки на кухні... А що про зовнішність казати- це вже й перші сиві волоски і зморшки... Але ні! В мене не так все , у мене гарне, насичене веселощами, любов'ю, активними прогулянками в цікаві місця, дні. І волосків ще нема і зморшок:) . Тридцять... То не гірше ніж у двадцять, бо вже маю й коханого і донечку, і життя тільки починається, бо ще стільки всього ще треба встигнути і всюди побувати! Отже врочистість:). Збираємось на якусь прогулянку ( ще не знаю, що там коханий задумав:)), і заключимо цей день в якомусь ресторанчику. Прози на сьогодні нема, чого й бажаю всім вам посиденьочки:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 3
  8. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

врочистість: підстриглася та змінила колір волосся, за що відхопила купу компліментів на роботі :girl_spruce_up: , всі живі, більш-менш здорові родичі гарбузові, вчора мегакласно провели сімейно день.
    проза: дощова погода, але оскільки я вдома і споглядаю її лише за вікном, то це можна віднести і до врочистості, бо вже дуже той дощ потрібний був)))

• Подобається Подобається x 6
  9. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Вже четвертий день мене не попускає та віруска. Ледве ходжу... Малеча тиждень як хвора, але окрім як шмарків по бороді - їй ніц не бракує ))) Хоче уваги, а я -пляцком (((
    Врочистість: сніданок готував чоловік. Це були запечені в духовці канапки ))) (взагалі то, він готував для себе, але після мого не двозначного натяку що я теж хочу їсти, доробив ще пару штук) Пішла така їжа на "ура". Бо в холодильнику крім кількаденного борщу і пари сирих яєць нічо нема ))) Зле коли мама хвора....
    Всім гарного дня! Не пчихайте )))

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Melian

Melian Well-Known Member

А в мене якась проза з нахилом в негатив виходить((( провели вчора маму в аеропорт - тепер знову потрібно буде чекати цілий рік, щоб знову обняти...ех, як мені такий розклад не подобається, заспокоюю себе тільки тим, що закордоном вона набагато ближче до нормального розвинутого суспільства, ніж у нас в селі.
    Тато ще має 2 тижні відпустки і також поїде. Й навіть не знаю радує мене можливість двотижневого перебування разом чи ні - в батька складний характер і комфортно йому з іншими людьми тільки тоді, коли він в купі з мамою - їй неймовірно класно вдається згладжувати всі "кути" його характеру.
    Й тут, як на зло, чоловік травмувався на роботі, рукав гіпсі буде ще тижнів зо два. Ех, якось то все не весело...нічого, прорвемся!

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  11. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Мамма мія...приїхала моя бабуля. Почала тицяти в мене холодними руками і хіхікати "Подивись як там холодно на вулиці". Я кажу не треба, бо я такого не люблю...Я відступила назад і вдарилась попереком об ручку дверей. А вона образилась. Нє, ну то нормально???Я вдарилась, а вона образилась...Думаю, ну добре, то є старша людина, маразм крєпчает, то почну перша розмову. А вона надулась як сич і відбуркує тільки у відповідь...Мені то надоїло, пішла трохи в свою кімнату, хай її батьки розважають. І то так щоразу, вона може з порогу вже на всіх образитись і як би ми не старалися, вона постійно чимось незадоволена...Її візити, то як випробовування нервової системи інших...Добре, що вона не часто приїжджає....:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  13. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

В мене до тої погоди доплюсувався жосткий ПМС. Такий, що муж мене сам відправляє з хати. А толку з того? навіть на каву нема з ким піти. Надворі всі вихідні мерзлість і бяка. Вчора таки вийшла надвірз малим. в 5й вечора. То він всі мозги виніс. Волав. Не хотів сидіти в візочку. Закінчилось тим, що мала сиділа вдома з мультами, а коханий прийшов допомогти малого нести (а я - візочок везти). .
    А зранку мужа копала, щоб з ліжка злазив... От трафляє мене то відкладання всього "на потім" і "на останній момент" :girl_devil:. Пощастило, що зателефонував шеф, і сказав, що на ..дцяту годину зустріч недалеко від дому. Та на роботу вже не гнав....
    Потім поїхала на пошту, забрала миколайки для дитини , потім до мами по медівничок з горіхами мммм :nyam2:....

Якийсь внутрішній неспокій. Щось мене злитьdiablo:.Доводить до сліз :cry:. Порпаюсь в думках - нічого не знаходжу. То в мене одної таке? Якісь в мене "американські гірки" з тим настроєм...

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Знала б ти, який в мене внутрішній неспокій :girl_devil::girl_devil::girl_devil:. Гррр. Але я знаю причину. Все та дурацька послуга від "Алло". Збираю "бамажки" й відчуваю, що будуть коломийки й пінг-понг. Погода какашка, мені ВЖЕ дуже холодно. Їсти зварити нема кому, бо Аня не в настрої вже 2 тиждень через зуби. і я по пів-дня варю щось елементарне...Малі стандартно снідають сухими зерновими сніданками з молоком. Чисто тобі американці, якими їх нам показують у фільмах :girl_crazy:. Щось я в різних сферах позатіювала різні глобальні закупки-покупки й на все бракне грошей:girl_in_dreams:.

Останнє редагування: 19 Вересень 2016
  15. happy story

happy story Well-Known Member

У мене ситуація ідентична до вашоі , тому дуже добре вас розумію. Ми влітку трохи жили в селі з бабцею. То вона теж була постійно всім не задоволена. Я була весь час на голках. Був ще місяць коли і мама і чоловік виіхали за кордон,то я за місяць біганини і стресу схудла на 6 кілограмів. І дієт не треба. Розумію,що це такий характер і мені на відстані легше дається це спілкування,бо в одній хаті.то капці просто... Найгірше,що дитина відчуваючи моє внутрішнє напруження,теж постійно істерила. Тепер ми нарешті вдома і все стало на своі місця. Спокійна мама, спокійна дитина. З бабусею милі телефонні розмови. Зараз кличуть мене в село знов,бо скучили за внучкою. Але я не хочу,хіба пізніше. На вихідні,або свято якесь. Я дуже вдячна бабусі за все,що вона для мене зробила. Мені іі дуже жаль і я іі насправді люблю,але вона направду складна людина і з віком характер став ще складніший. І я ну просто не знаю як маю пристосуватись,щоб самій постійно не плакати і ображатись, а бути терплячою і люблячою внучкою.

16. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Надумала я вчора, що таки потрібно нарешті вже ( стонадцятий раз) взяти себе в руки та радикально змінити свій раціон харчування з метою похудати до свого ДН.
    Отже, худаю - на обід на роботі напхалася печеньок із гарячою кавою, бо змерзла; прийшла щойно додому втиснула три канапки з батона+масло+помідор+мос.ковбаса із гарячим чаєм, бо змерзла і голодна - ну Ви зрозуміли - супердієта:girl_crazy::girl_blush2:
    Висновок : немає чого починати дієти з перших днів похолодання після багатотижневих +30 на вулиці, бо якийсь жор нападаєіз настанням холодів)))
    Відладаю початок своїх змін до суботи ( тільки питання до якої :girl_haha:)

• Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. raspberry

raspberry Well-Known Member

О, чоловік в мене теж на дієту сів зі вчора. Поки все ок. Я з ним не сідаю, бо два нервуса в хаті, то занадто, вже перевіряли:girl_crazy: Зіскочить з дієти, тоді я сяду, ми по черзі худнемо:girl_haha:
    Але дубак сьогодні. Вийшла зранку з дому +8!о_О На дітей балонові камизельки понадягала, сама теж в куртці була! Я ще не хочу холоду. В мене ще всі босоніжки в шафці і я не готова їх ховати:girl_cray: То вже починати відлік до наступного літа? Чи ще буде тепло?

18. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Холодно. Ми з малечею ще на лікарняному, тому дні мої сповнені відповідними дитячо-сопливими приколами.

Між тим встигаю ще провернути пару-трійку робочих справ, але зовсім не стигаю прибирати безлад. Якісь ми з малою зовсім до порядку не схильні, вже вкотре помічаю. Добре, що тато наш взагалі не бачить різниці між прибраною-вилизаною квартирою та завалами-бараками.
    Ще по плану вигул та провітрювання дитини (ну і мами заодно).
    Настрій веселенький, чого і всім бажаю.

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 1
  19. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

З похолоданням мій старший синочок щось засопливився тай я сьогодні горло щось відчуваю(((. Менший хоче бавитись а я щось зовсім не хочу ... Понакидувала йому іграшок тому поки зайнятий))))
    З врочистості - в чоловіка сьогодні ДН і пасувало б якусь святкову вечерю в сімейному колі організувати, але щось ні настрою ні здоров'я нема((((....певно треба брати себе в руки і щось зварганити))) В суботу будемо з родичами святкувати то ще меню треба придумати . З тим сидінням в декреті зовсім якась неорганізована стала, певно старію))) Всім гарного дня !!!

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 1
  20. happy story

happy story Well-Known Member

Я навпаки тепер живу строго по графіку. Зранку наварити каші собі і дитині. Тато ість те що знайде в холодильку. Потім Аня дивиться мультики я варю істи собі і ій. Вкладаю спати,йду доварюю істи,або прибираю. Маля встає , імо і йдем гуляти. Там всі качелі на дитячому майданчику іі і боронь Боже намагатись забрати звідти, істерика на пів міста. Інші діти хай чекають поки вона погутається і покрутиться. Всі ті справи робляться в мами на колінах . інакше сидіти не буде. Прийшли з прогулянки,поіли ,Аня спить. Мама йде щось пекти, варити,мити,прати,прасувати. Ввечері приходить тато , купає і кладе доню спати. Мама відпочиває. І так кожен день.

Останнє редагування: 20 Вересень 2016