Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

1. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

А у вас теж сьогодні спека і літечко? Ми сьогодні втретє закрили сезон плавання Діточки набігались, накупались, в пісочку всім дорослим діткам показали, хто в піску хазяїн, відбираючи всі лопатки ( ледь відволікли їх від того). Добре, що не всі дітки агресивні. І більшість розуміє, що наша мафія ще лише "baby" і зупиняють забіяк.
    Ще сьогодні мої Зайці повеселили усіх в басейні, дістаючи із якоїсь труби для стоку води різні частинки трави та гілочок. А труба, до слова була дуже глибока, ручка залазила до плеча. І водночас поставили для інших діток нездійсненне завдання: всі теж хотіли спробувати, але труба була дуже тоненька і нічиї ручки більше не влазили.
    Додому прийшли голодні і змучені (але не діти). Щойно ледь вклали. Показували нам дитячу боротьбу: Івасик вподобав собі спати на Маркусикові і наздоганяв його на ліжку, оянав зверху, обіймав і реготали собі)))
    На такій веселій нотці йдемо спати і набиратися сили на понеділок, щоб енергійно та весело розпочати новий тиждень.
    Нехай ваш понеділок буде як неділя

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 7
  2. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Дивна річ...Як тільки похвалюсь чимось деяким людям, починаються неприємності...Маленькі, але все ж неприємно...Вже вкотре переконуюсь, не можна хвалитись заздрісним людям...І навіть тим, кого не вважаєш заздрісним (бо хтозна чи вони такими не є)...А тим більше розказувати про те, що собі хочеш, плануєш...Розкажеш про покупки - щось зламається, попсується, порветься...Про успіхи професійні, хтось тобі добряче помотає нерви на роботі...Про особисте, починаються сварки...Про відпустку- вона скасується або не принесе задоволення...І скільки разів хотіла відкинути це переконання і починала всім розказувати про хороше, результат ідентичний...Звісно не завжди, але чомусь так є дуже часто...Скоро стану забобонною...

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  3. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

О Боже! в мене явно в голові бардак! Щойно замість того, щоб написати тут, написала у "вихвалялках", а хвалитися то нема дуже чим, хіба тішить погода. Старші вчаться, а я з малечою гуляю. Чоловіку прогнозують операцію, і я з того приводу дуже переживаю. Тому моліться за нас хто може, і я вірю, що все буде добре. Всім гарного настрою і багато погожих днів!

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 3
  4. flame

flame невгамовний експериментатор

швидше за все це - повня. Там місяць, як тареля:girl_yes2:А, як загальновідомо, в повню жінки не контрольовані:girl_blum:.
    В мене теж щойно в мізках клацнуло і я з випученими очима погнала перевіряти собачі паспотри - злякалася, що забули про прививки. Аж мені руки і колінця затряслися. Але нічо, все ок - там в паспорті є наліпка від вета, що наступні щеплення в вересні 2016. Завтра-позавтру пошлю (нє, відправлю:girl_crazy:) чоловіка по вакцини - будемо продовжувати бавитися в ветів - укольчики зробимо собачкам.
    В Цеза виліз нарив на іншій лапі, активно лікуємося. Нині чоловік волав: сестранаркоз - значить тримай голову, щоб не ліз лизати лапу; скальпель (голочку промиту в горілочці щоб пробити); ну і потім Перекис, ватні диски, Іхтіолку, бинти, шкарпетку. Все, оперція закінчена. Пацієнт - живий, лікарі - цілі. Ходить тепер шкутильгає і мусимо по-черзі "любити дуже-дуже"
    В суботу маю урочистий похід на весілля. Жахнулася, яке я страхолюдисько:girl_cray:: завтра - педікюр і солярій, по-завтру - манікюр, вії, брови, по-по-завтру - солярій. А ще би здався на суботу перукар і візажист. Жесть:facepalm:. Занадто багато жертв потребує краса. Або то вже в наш час якісь стандарти нереальні, чи то я кліше-зомбована. Про фінансову частину і вагу тєєєла мовчу:dirol:.
    Мо ви мені мозгИ вправте чи віжки підтягніть.
    Прогулялася нині в пошуках сюрпризиків до обміну. Замість того, щоб щось купити форумлянці - купила собі "словник вишуканої української мови":girl_crazy:. Кльова штука. Якщо я найближчим часом почну сипати невластивими мені "перлами", нема чого дивуватися - на сон грядущий читаю словничок:girl_haha:.
    Завтра маю проконтролювати в чому маман зібралася на дефіляду. Вже замовила деруни з грибним соусом на вечерю:nyam2: - буде удар по талії і модний показ. Певно тре ще плящинку винця прихопити, бо в мами тільки коньяк водиться, а я з ним не дуже дружу:girl_haha:
    Наразі всім солоденьких снів, а я повертаюся до своєї вишивки.:kisss::girl_bye:

• Подобається Подобається x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  5. Apelsynka

О а я шось так і подумала, що то через повний місяць...Бо як показилися всі нормальні дівчата і жінки з якими спілкувалася в останні дні, чи то по роботі, чи то з деякими подружками...Сама в шоці була, і головне на пустому місці конфлікти або просто спілкування дуже напружене, але так то все добряче мені нерви помотало:girl_mad:Коротше кажучи бачу, що треба зараз обмежити спілкування та мінімізувати стресові ситуації, бо дехто вже мені нагадує:girl_witch::girl_witch::girl_witch:Чекаєм нормального місяця:girl_crazy:

• Креативно Креативно x 1
  6. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

В дівчат і жінок ще є ПМС, мій чоловік то ше називає " ага, вже можна :girl_blush2::girl_haha:" .... Свій ПМС як не стараюся контролювати не вдається .... В неділю зранку мала розлад шлунка :girl_cray:, а в обід їла салат - помідори + гірчиця + нерафінована олія :girl_crazy:... Нічого з собою не могла зробити , та ще й гірчиці дала стільки, що аж сльози мені з очей текли, але зате як смакувалоооо !!! А нерви в час ПМС то взагалі " кошмар ".... :girl_cool: репетувала вчора ввечері , що тихіше , бо маму голова тріскає ... А діти мені, " мамо, ти ше сильніше кричиш за нас.... :rock::crazy::haha:

• Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 2
  7. Chekay

Chekay Well-Known Member

• мімімі x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • Креативно x 1
  8. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

ага і я відрощую крила, а то все на мітлі, і на мітлі

• Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Робочий календар свідомо, завдяки мені, зупинився на червні місяці, хто приходить до мене в кабінет, ловиться за нього, щоб перевернути, але резинка з пластиковою стрічкою міцно тримають літо, як і я - з надією і не вірою в те, що вже кінець літу, скаженно шопінгую в стилі море-пляж. З наступного тижня йде похолодання, а мені тре шльопанці )
    Мама завжди каже, що той мульт родом з мого дитинства, про черепаху, яка ніколи не встигала за порою року, то, чистої води, про мене) Мрійниці -вони такі, інколи їх можна шукати десь у космосі.)
    Ще сьогодні візит в одну установу, потім, наступного тижня, в іншу і будемо чекати, що получиться)
    Сьогоднішня установа знаходиться близько коло однієї траторії, де готують найсмачніше капучіно в Тернополі. Байдуже, що на годиннику буде файвоклок і час для кави - ну зовсім нікуди...Вдихнути тандем аромату молодої осені (ну ок, ще навіть без запаху)і кави - таки бути цьому. Думаю, спати буду ок, бо о 2 годині хтось дуже чимось шелестів, їдучи у відрядження, байдуже, що я зібрала все ще ввечері)
    Так цей...Ділюсь секретом)
    Користуюсь кокосовим маслом перед тим, як лягти на якусь кушетку під сонцем)
    Нє, без жартів, воно сприяє ідеальній засмазі і, навіть, без опіків (хоча на рах.опіків я не перевіряла)Ну і забуваю за скрабування до кінця сезону.

Ага, в Гельсінки)
    Розповідаючи робочі моменти, зупинявся і повторював :- ааале тааам прироооодааа!Ще би! Саме Гельсінки складається з 300 островів, з'єднаних між собою мостами.
    Від природи чоловік прибалдів)
    Так само, як і від цін. Дорого і красиво. В силу того, що багаж був загублений укр.авіалініями, а на завтра запланована ділова зустріч, треба було придбати одяг.
    Їжа проста, добротна і теж не є дешевою. Але! Фіни мене розчарували(((Як так? Символ, свій символ, який є новорічним, яким відправляється йолупукі у зоряне небо, вони з'їдають. Так, вони їдять оленів і лосиків.
    І чоловік, тоже мені, гурман, привіз їх додому. В консервах.
    Чемодан вручили в аеропорту, коли повертався на Україну, дзвониками поповнена колекція, ніби все ок)
    Але, взагалі, так дивно йти зранку на роботу і шелестіти у босоніжках сухим каштановим листям...Чомусь згадалось ранкове. Ну бо так, закінчився робочий день, йду знову назустріч сонцю)

Доповнюю і звітую: ))
    Чергова інстанція - done!
    Ще 20.09 ривок)
    Капучіно смачне і навіть зафіксоване)
    20160914_175645.jpg
    Тільки спідниця, та, що мереживна, точніше, її підкладка зрадила мене)
    Розрахувавши час з відстанню, я зрозуміла, що 3 км. пішки лишніми не будуть і рванула. А підкладка собі. Догори. Просто підскочила. Залишилось мереживо. А я йду і радію, йду і радію, що і машини пропускають і люди посміхаються)Ну що ж, мабуть, настрій багатьом підняла)Мені до затурканих пора :)

Останнє редагування: 14 Вересень 2016
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 7
  10. Apelsynka

Мені б певно після такого салатику знадобилася допомога медиків:girl_crazy:Мені на періоди ПМС допомагає хіба солодке:girl_smile:А своїм кажу, щоб мене краще не чіпали, як не хочуть мати вдома одночасно тайфун, цунамі і землетрус:girl_haha:
    Але коли тебе дістають кілька тижнів, то явно не ПМС, а на місяці дівки перегрілись:girl_crazy:Хоча в мужичків таке теж буває:girl_haha:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. arushka

arushka завжди досягаю мети

не знадобилась би
    У мене в більшість літніх салатів йде заправка олія-ложка гірчиці-сік лимону, ще деколи додаю зубчик часнику чи соєвий соус, залежить від інших складників - нямка :nyam2:

Якийсь у мене прозовий тиждень. Гора роботи тягнулась ще з минулого вівторка, я все чекала музу/настрій/відповідний час, а виявилось, що треба було німця з гарапою. Вчора попередили, що на наступній нараді я- гвоздь програми з своїми напрацюваннями, а в мене, тойво...:blush:, не просто швах, а навіть кінь не валявся, поле не оране, і вобше:facepalm:
    Одна ніченька і три годинки сьогодні зранку - і я довела, що є ще порох в порохівницях, і ягоди в ягодиц.., можу, короче, як захочу:)))
    Не встигла я натішитись свободою на найближчі дні, як чоловік почав задавати приземлені і нетактовні питання, типу *що на вечерю?* Тому проза мене не відпускала: магазин-закупи-варка-парка-жарка.
    Всі в курсі,що смажене шкодить? Вєрняк! Помагала доцік смажити деруни, вилилось їй трошки олії, і я яааак навернулась!:wacko:
    Чоловік сказав,що то був справжнісінький подвійний аксель:good2:, я в фігурному катанні не дуже, то повірила йому на слово. Ніц не зламала, тільки д..у вдарила(((
    Так що їжте салати, готуйте на пару, і жодного смаження:acute: Всім:kisss:

• Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 6
  12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

В мене вже тиждень як кожень схожий на інший - зранку Марко плаче крокодилячими сльозами, бо не хоче в садок, Аня - бо зуби лізуть, й вона просто плаче й нічого не їсть..Сашка..Оо...Грррр. Сашка згадує за уроки в 11 вечора й тоді їх починає робити. А я принципово не нагадую. Їсти готувати неохота, то всі перебиваються, чим Бог послав. Плюс щодня якісь невирішені дрібні справи, які назбируються як лавина. І я щодня щось переношу на завтра. А ще я страшенно не висипаюся. Ех.
    Проза й мої переживання - мама десь стала на іржавий цвях, поранила ногу. Я вже купу інфи за той правець перечитала. Прошу її, щоб з"їздила в лікарню - але яке там...Каже, що назавтра має прийти майстер й в неї інші плани. Заспокойте мене хтось ...:girl_sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  13. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  14. flame

всьо логічно - літнє за цей сезон зносилося, от і треба нове. І ціни тішать. Хіба би був комплек минулорічних колекцій - тоді пічалька. Я минулого тижня 3 пари шортів купила:girl_spruce_up: В травні руки трусилися заплатити 699 грн за шорти, але конче треба було, а тепер вони хоп і 149:girl_devil:Мої ноги мене повз них не пронесли, руки автоматично підгребли 3 шт різних кольорів і понесли до каси. Я ж вже такі не міряю, просто беру того самого розміру - тим більше, що до примірки черга кілометрова. Приволокла додому, вбираюся і воно не защіпається:girl_cray: Про істерику, бігання з вагою, метром і т.д. не пишу - думаю всі зрозуміли. Казус - розмір на бірках пише такий самий, як і в тих старих (ну як старих - на морі вигуляних), а коли прикладаєш одні до других - реально на розмір менші. Зранку Пусік потащив міняти , вони пручалися, але він таки виміняв:girl_crazy:
    мені таке ніззя, я роблюся "помідором" за 5 хв. Я солярій беру максимум на 4 хв:girl_blush2:
    зараз то ще нічого вражаючого. Треба їхати коли сніг є і північне сяйво. Я вже настільки візуалізую Рованіємі, що воно таки скоро мусить бути:girl_yes2: І оленячі ферми і хаскі-санки:girl_in_love:Якщо не цієї зими, то наступної точно.
    Педікюр нині рожевий з блиском. Маман вбрана. З протестом і кіпішем, але запхана у всі можливі варіанти і прокручена перед величезним дзеркалом. Сама побачила в чому гарно виглядає. Моя "коробочка" нерви витримала.
    Цезару зняли шкарпетку. Набряк сплас, ще трохи вилизує, ходить нормально.
    Відерко фасольки різнокаліберної перебране по розмірах і сортах, відправилося в морозильну камеру.
    ха. Я теж мамі нині на вечерю (талія пробач:facepalm:) замовила дерунчики з сметанкою реально збираною з банки.
    Йду положуся і де-який підпільний план прокручу в мозгу. Всім :kisss: і надобраніч.

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 1
  15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

були проїздом в суботу, як повертались з моря... і згадувала я @Vinnytska коли ми проїжджали біля того величезного озера. І чогось я придумала що саме там ви бігаєте, і виглядала з вікна щоб побачити)))А потім спам*яталсь, бо ж неділя ранок і фото Вашого не бачила)))Коротше, сама придумала, сама розчарувалась))
    Ми цього року певно поставили рекорд по пропусках, бо в школі Саша з*явився аж 12 числа. Нуашо, відпочинок важливіший за науку.
    Відпочинок вдався! Я так чекала того моря, того сонця і розслабону! Трохи напрягла дорога, але в загальному все ок. Цей тиждень в мене проходить в срачі, розгрібанні завалів, готуванні аждики-перцю-лечо-іщещосьдоброгощоббуло. Кухня як після ядерного вибуху, сил мало, але світло в кінці тунелю видніється.
    Школа особливо мене не тішить, але відміна оцінок в 2 класі то таки незле, можна ще розслабитись...
    Сьогодні маю купку роботи і морально готуюсь до ексгумації бульби на суботу.
    Всім сонечка у віконечку))

• Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Apelsynka

О зараз дійсно хоч ціни людські на літнє. Бо мене жаба давила ті шалені гроші платити за речі, які явно стільки не коштують. То теж трохи прикупила:girl_wink:Але тільки трохи, бо подивилась на свій осінній гардеробчик, то він бачу вже аж проситься, щоб його оновили. Тому дещо таки прийдеться купити по сезонним цінам. Печалька, але ніц не зробиш:girl_in_dreams:. Зате вже може взимку знов трохи душу відведу на розпродажах:girl_dance:.

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  17. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Ой, почитала вас... Усміхнулася. А то не день а ГРРРР!!!
    Все почалося з позавчора... Няні пішли "нончє баловані"... Вроді лише в Google при поганому настрої і відсутності музи не потрібно працювати... . А планів на ці 2 дні - купа було. І то такі, що
    не виходить. Ще просила прийти в четвер (сьогодні) зранку угу, щас...

ОЛХ мені в допомогу. Знайшла іншу. Вчора прийшла молоденька дівчинка, гарненька, миленька, яка була в захоплені від мого "хомНясика" , а той до неї сміється, очка "будує". Одним словом - легше стало.

А сьогодні? Досить що спека мене доконує - то ще й одне чудо-юдо мене вивело з себе. Прийшов хлопець за рослинками до акваріуму . До досить того що себе поводив нагло і хамовито, то ще й всівся БРУДНЮЩИМИ джинсами на ДИТЯЧЕ ліжко!!! АААА :girl_cray::girl_cray::girl_cray:!!! вийшло щось типу: "як заставити даму в літАх кричати в ліжку?-Сісти на нього в брудних штанях!" І тут мене понесло. Я му вповіла, що він невихований і безкультурний, і мама го не навчила
    Коротше. Нічого не зробила до кінця. Але головне почати. Зараз приїде додому мій коханий, я йому сплавлю солодких діток і... зварю борщ, зроблю запіканку, помию посуд і поскубаю брови :girl_spruce_up:...

Останнє редагування: 15 Вересень 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. flame

Повня далася мені нині взнаки. Я "псіханула" і постриглася:girl_impossible: Так добряче мене підчекрижили:girl_spruce_up:. Сама в шоці, що командувала тим процесом. Аж Пусік помітив, почала доколупуватися - Як? НЄ, ну бо мозгИ до голови повернулися. Сказав, що якось дивно воно виглядає. Гггг, акуратно "по лезу" пройшовся:connie_pull-pigtail. Завтра зранку ще Ю. винесе вердикт. Але я то впевнена - помию волосся і кльово вкладу. Тільки не можу зрозуміти чому перукарі роблять "соплі" з мого тоненького волосся коли намагаються зробити об"єм. Мабуть то секрет професії.
    Манік, брови, вії - все, як завжди - чудесненько:girl_tender:.
    В суботу має вже бути препаскудна мокра погода. А я ж то планувала в літньому платті піти на дефіляду. Мабуть доведеться терпіти.
    Я вже сьогодні ввечері змерзла, як пес, коли чекала 15хв. на чоловіка після салону. Ледво в дУші відігрілася, зубами цокала, а це було лише 18С.
    З жахом дивлюся на прогноз погоди на 24 вересня - 13С і дощ. Швидше за все мряка-паскудняка, а я намилила ласти на екскурсію в Замосць і Хелм. Ото буде пригода в таку погодку +КД (по-плану) ряснозаливаючі. Хіба би вчудити швидко щось таке, щоб вони прийшли на 2 дні раніше або на 3 пізніше:girl_haha:
    Вишивка моя по-тихенько сунеться.
    Всім :kisss: і солоденьких снів:lazy:, а я ще годинку повишиваю:d64::girl_bye:.

Останнє редагування: 16 Вересень 2016
    • Подобається x 14
    • Оптимістично x 2
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
  19. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

В мене... В нас сьогодні врочистість - четверта річниця шлюбу. Але здається, що ми разом цілу вічність. Що в принципі теж правда, бо до весілля ми зустрічалися 5 років.

• Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Перший пункт плану "Так далі жити не можна" виконано: я тепер офіційно безробітна, з власної ініціативи. І чи не вперше за чотири останні роки з полегшенням заснула, як у човнику, який гойдають хвильки, в абсолютній впевненості, що це єдино правильне на даний час рішення. Наступні тижні обіцяють бути динамічними і наповненими подіями, приємними і не дуже, але сподіваюсь, що за цей час я трохи прийду до тями, наберу кілограми (як поетично..), повирішую найбільш критичні і невідкладні питання, а що буде далі - час покаже, то вже залежить від того, як розвиватимуться події.
    А наразі.. зустрілася з коліжанкою, потеренділи про своє, про жіноче, випили си пива, накупили "форумних" книжок (причому одну зі своїх чотирьох я так і не можу зрозуміти, нащо і пощо - імпульс..:pardon:). Завтра йдемо з малим на гандбольний матч, а може, і на халявний урок з фінансової грамотності встигнемо. До речі, в нас ще невикористаний сертифікат на більярд.. але то десь наступного тижня. А так - в понеділок забіжу ще на роботу, поможу-підкажу дещо наступниці - я ж все-таки людина )). І займуся своїм здоров"ям, то в першу чергу.
    Морозива хочеться - страх. Дівчата, чи любите ви теплу, ранню осінь так, як люблю її я? Це неповторне небо, дерева, ця природа в передчутті великих змін.. О, в мене тепер є чудове демісезонне пальто-оверсайз неповторно волошкового кольору, якраз для спацерів осіннім парком з моїми хлопцями. Як же я їх люблю. Любові і вам, від щирого серця.

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 5
    • мімімі мімімі x 2