Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

1. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

Щось сьогодні цілий день голова болить.
    Чекаю ще трошки до кінця зміни , та біжу купити для чоловіка племіннички (їй 9 місяців) якусь красоту на голівоньку)бантика чи пов*язочку)
    а вдома чекає хатня робота, порядки , стірки до свят.
    Ше стільки всього треба купити)і ліків у тому числі.
    не дочекаюся того тепла. Маю надію що наступний тиждень буде теплішим, і головні ті болі перестануть.
    Ато від того вже ніц не хочеться.Хіба тиші лише.
    Сподіваюся Бог у подальших труднощах мені допоможе.
    Всім гарного тижня!

• Подобається Подобається x 4
  2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Проза прозова :girl_in_dreams:
    Малий другий тиждень не ходить в садок - цього разу коньюктивіт (у половини групи і більша частина хворих продовжує далі з ним ходити в садок) . Дитьо, звичайно не рахуючи соплів і червоних очей, почувається бодрячком і аналізи, наче, непогані - нехай це буде врочистість.
    Але чую що і до мене якийсь нежить підкрадається - тому знову проза :dntknw:
    В хаті прибираннями до Великодня навіть і не пахло, а швидше навпаки - дитину від сидіння вдома вже дурка стріляє :tease:і на подвиги тягне - перерив мені всі шафи і по 100 разів на день винаходить нові способи довести маму до :ireful1:Нє, ну розумна ж дитина, для чого починати їсти пластилін, облизувати підлоги, розкидати і розсипати все що можна розсипати, малювати собі губи і диван крейдою... Сьогодні за 5 хв дороги до маршрутки і назад (їздили в поліклініку) встиг полазити під хлібним кіоском, повалятися в болоті, вискочити на дорогу, втекти і навпаки лишитися сидіти на асфальті... Я то знаю для чого - привертає увагу і розважається, але я устал :facepalm: - хочу спатки (ще й голова починає боліти від тої застуди) і отако :beach: або :d64:або щось таке:d23::drinks::popcorm1:
    А взагалі вже 2 тижні збираюся втекти кудись з хати :girl_witch: на трошки десь покавувати і язика почесати - і щоразу якийсь облом :sad: До всього ще й вирішила не їсти солодкого до Великодня, тому взагалі тяяяжко, бо глюкоза і швидкі вуглеводи - єдине що ставило мене невиспану і втомлену на ноги останнім часом. Каву тепер починати пити чи що? :morning1: Ага, а то я вже 5 років як у Львові живу а каву досі не полюбила :girl_crazy:а зелений чай без цукерки не помагає :sad:
    Зате погода, здається, краща ніж очікувалося, хоча яка різниця в яку саме погоду вдома сидіти :girl_haha:
    Врочистість (напевно) муж вибачався і приніс бальзамін (вазон). Ага, то одразу після того як я сказала що не хочу вже ніяких квіток - нехай ті що залишилися благополучно упокояться і нових не треба (ну не живуть вони у мене і все :dntknw:- навіть кактуси не ростуть, тільки фіалки тримаються довше за інших, але все одно що рік-два нові:girl_in_dreams:). Але чоловік благополучно то прослухав і приніс мені нового "мученика". Я вже починаю думати - може то я така зла і недобра що мене навіть вазони не витримують? :girl_crazy:

Останнє редагування: 19 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  3. raspberry

raspberry Well-Known Member

І мене :sad: Вчора в малого був нежить, на вечір піднялась температура, сьогодні вже все ок. Погуляли, забрали Яну з садка, відвели до хірурга, в неї теж вроді все не поганоПовеселила мене тітонька в реєстратуріПрийшли додому, малий спати не хоче, а розносить хату. А в мене купа справ була на його сон:ed4d70def841dc74b57 Тепер сиджу і тихо прифігіваю від його швидкості і майстерності робити бардаки:girl_impossible:

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Холодно, холодно, як же мені холодно!
    вдома 20 градусів, я вдягнута, але трясе мною, як осиковим листочком. Не можу змусити себе піти розвісити білизну. На балконі ще холодніше, і білизна вогка і мокра. Дми хоче гуляти з ровером, а я не знаю, чи то в пуховику йти, чи то як себе зігріти. На малявок, що характерно, холод не діє. Сергійко лазить в майці і трусах, а Віруся - в найприроднішому своєму вигляді :)

Люблю, коли одночасно приходять і гроші і реальна потреба в оновленнях. якраз вчасно "закінчилась" повсякденна сукня і дещо з косметики. І, як виявилось, таки потрібно мені купити свій шампунь. Я-то думала, що обійдусь, "стріляючи" то в чоловіка то в дітей. Але Віруся (яка майже весь час спостерігає, як я мию голову) щоразу суворо казала: "Це - татове! Цому берес татове?" "Це - Сигійкове! Цому берес Сигійкове?" Так що лишу я татові і Сигійкові їхні шампуні і куплю собі свій. А потім їхні закінчаться (бо я використовую найбільшу кількісь в сім'ї, ггг) - і всі митимуть голову моїм і настане справедливість.

Потроху приходять ті зміни, яких я очікувала. Поки що теперішнє ще не конфліктує з майбутнім, то я і не парюсь. А живу ніби двома життями водночас. Вибираючи хороше з кожного з них...

• Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І мене... Та погода мене доб'є!
    Нині мала веселуху :girl_haha:. Не мала баба клопоту, завела порося. Не мала ДВ клопоту, завела Рудого. Ну, а Рудий, само собою, не мав клопоту завів собі смартфона . І знаєте, чим ми займалися цілий вечір? Нє, ми не вивчали меню, не розбиралися у функціях, навіть не знімали хоум відео . Рудий знайшов там компас, приволік мені вирізку з бабского журналу іііі панєслась душа в рай. Спочатку я перекладала з!!!! російської на українську, а потім поняла, що впорола фігню. І здається мені, що ліжко в черговий раз буде пересунуте і перевернуте.
    Рудий лягав, стояв, сидів і крутив тим телефоном, як дзиґою. Я молча ушла. В вишивку. І дитя вспокоїлось :d25:. То капєц! Або він переросте чергову хвилю кризи середнього віку, або він вже в маразмі.
    Погода мене харить непадєцкі. Голова ниє кожен день. ПМС на підході, тому скоро я когось приб'ю. На роботі таскарь незрозумілий.
    Чекаю свят і розслабону. І вам того бажаю.
    Ваша ДВ :kisss:

• Смішно Смішно x 12
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Шось не спиться. Я тут мазохізмом займаюсь. Кожного року перед 9 травня переглядаю якісь нові фільми на тему війни, цього року зачепила мене тема голокосту. Відкрила для себе багато фільмів дійсно вартих уваги. І документальних в тому числі. Але ж, Господи, як то страшно. Просто споглядати чужу трагедію. А пережити? Коли дідусь плаче навзрид, згадуючи, як розстрілювали маму, сестер..ой, такий розпач бере. Дивлюсь на свого малюка: ну як, як можна вбити дитину, отак просто, коли прийдеш потім до своєї фрау, дітей, будеш їсти і пити..Чому в світі стільки зла, лиха, страждань?? Знаю, то все без відповідей, але мене завжди хвилювали такі питання. Дуже хотіла б побувати в Освенцимі, в Яд Вашемі, просто подивитись на фото, очі тих людей на фото і..попросити пробачення, за всіх нас (образно), за те, що вони безвинно полягли, за те, що є стільки зла, яке ми не завжди в силі зупинити.І дуже сподобались слова однієї єврейки в док.фільмі: " насправді, дійсно злих, відверто лихих, було мало, набагато більше було тих, хто мовчки спостерігав і дав тому всьому розповстись по світі, або тихенько заохочував. Не будьмо байдужими. Ніколи. І поцілуйте своїх рідних. Трошки виговорилась.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. iriwa

iriwa Особлива мама

Зла, така нині злюча що голова вибухне!
    Урочистість. Вчора водила малого на підготовку до школи і о чудо! син таки непогано там впорався. Дали домашку :girl_mad: як я маю його навчити тому що задали - незнаю..
    Води гарячої нема від вчооа. Прорив теплотраси. Вдома бардель ше той.
    Пішла злитись далі..

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Shamna

Shamna Мамуся

В мене согодні якийсь незрозумілий стан. І ніби робота є, але руки не доходять, їсти треба щось придумати, а кулінарної музи нема.
    Збиралася сьогодні помити в себе вікно і тюлі випрати, але погода така, що навіть не хочеться того вікна відкривати, відкладаю цю роботу на завтра.
    Ще б пасувало в шафі порядок навести, бо вже конче треба, але я все відкладаю на останній момент. На наступний тижден і без того буде купа роботи, а в мене бажання залізти під ковдру і не вилазити.
    В доні вже тиждень тече з носа з незрозумілих причин, останні два дні з хати не виходить і сьогодні вихід не планується, бо там такий вітрисько, що і мені не дуже хочеться кудись іти.
    Врочистість таки є моє плаття з бісеру вже повністю готове, залишилося випрати, докупити крайку і на Великдень я буду красотка.
    Дайте мені хтось чарівного копняка, так щоб взятися за роботу, бо в іншому випадку толку з мене сьогодні не буде.
    Всім гарного дня:kisss:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

Останнє редагування: 20 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  10. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ггг, я так кухонне вікно мити зібралась. Тюлі зняла і випрала, встигла помити одну половинку, ту що відкривається. Почався дощ, так і стоїть моє вікно: одна шибка помита, друга - ні. Теж нічого робити не хочу, а планувала генеральне прибирання на кухні зробити. А зараз лежу біля малого і так мені хочеться кімарнути з ним. Ще й дощ так солодко барабанить по підвіконні:girl_tender:Мабуть таки здамся:girl_wink:

11. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

@flame, здайте точку , де купували магнітик , тому що такий магнітик мені конче є необхідний в час ПМС і не тільки !!!! Скучила за малечею неймовірно і діти і я і чоловік рахуємо дні до приїзду !!! :heart::heart: Зранку і ввечері говоримо по годині, а потім я реву "втихаря " в туалеті ....

Зате дідусеві і бабусі нема коли в і городи і онуки всюди ходіт , як приліпки. Вже дослідили кожне дерево і кожний кущик , сто підесєт разів синочок повисипав пшеницю на пів подвір"я, щоб курочки не були голодні :hang1: ( дідусь певно нескоро захоче пережити такий " двіжняк " ....) :heart::heart: Донечка вчора садила з бабусею бурячки і сіяла айстри - господинька росте, а синочок пильнував курочок, шоб не загубилися :lol::good2:
    Отакі- то врочистості !!! :heart: Всім бажаю файного весняного дня !!! Спацеруйте по парку і дихайте повітрячком , то дуже файно для здоров"єчка !!! :dance3::bye2:

• Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 4
    • мімімі мімімі x 1
  12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

:) а я вікна мити ще і не збиралась.
    Я зазвичай і не збираюсь, а просто беру і мию. Натомість якщо вже скажу комусь вранці: "Певно, помию сьогодні вікна", - точно не помию жодного :)
    Тим не менше, якась повсякденна чистота нині в мене присутня. Обід і вечеря готові, що не може не тішити. Голова в мене болить на потепління, а дощ і отово, що зараз за вікном - акурат моя стихія. Почуваюсь чудово :girl_crazy:
    Маю все більше доказів того, що в декреті можна не отупіти, а суттєво професійно розвинутись. Плани щодо власної справи наразі попрасовані і складені в шухляду. Не на часі. І хоч я не збиралась вже працювати "на дядю", але якщо знайдеться дядя з гідною мене роботою і зарплатою - чому б і ні. Професійні челенджі виявились значно цікавішими, ніж я до цього могла уявити. Взагалі, світ значно цікавіший, ніж я могла собі уявити. А чоловік мій - значно кращий, а я - значно гарніша:girl_spruce_up:, а Дмитрик - значно доросліший, а малявки.. не знаю, що про них такого доброго сказати, нині вони паразитисті :girl_haha: Але заснули в обід вчасно, чим не врочистість?

• Подобається Подобається x 18
  13. Shamna

Shamna Мамуся

Дякую, копняк був дійсно помічним.
    Обід пахне з кухні, речі перутся, навіть вибралася в магазин.
    Пообідаємо з донечкою, може ще щось зі списку зробимо, як охоти наберемося:girl_wink:

14. Inglor

Inglor Well-Known Member

В мене сьогодні була одна важлива справа. Але один дзвінок, все відмінив. Тому, плани помінялись, і я вдома. Ніби й проза, а ніби й ні. Бо в таку погоду ніде йти не хочеться.
    Врочистість: помита голова. От, якби подзвонили зранку, то точно б схалявила. А так, то вже красуня.

Вчора зустріла випадково свою одногрупницю. 7 років не бачила Яка ж вона стала "велика", капец. Нє, я не насміхаюсь. Не маю такої звички, бо сприймаю людей такими як вони є. Але це інше. Коли ми почали вчитись вона була модельної зовнішності: висока, струнка красуня. А, я була далека від модельних даних: маленька, пухкенька. То вона колись, над таким дівчатами (не модельної зовнішності) охкала, і ахкала, як то так можна себе " розпустити". І вона б ніколи себе до такого не допустила.
    Минали роки, а з ними і ми мінялись. Хтось худішав, хтось поправлявся, а хтось залишався при своїй вазі. Вже тоді вона поправилась, і була пухкенька. А вчора її побачила, то ледь впізнала.
    Я це до того, що ніколи не кажи ніколи (тим більше в такій формі як вона висловлювалась), бо не знаєш, що тебе впереді чекає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

В мене нині день низького старту)) Чого? Бо я все собі розпланувала на наступні дні, ще би тепер встигнути то все поробити. Домовилась з сусідкою що мені тюль вріже, то тепер мушу її зняти і попрати , а завтра віднести на "обрєзаніє". ну а як тюлб попереться то треба і вікно помити, бо ж не буду її чисту на брудні вікна вішати. Свалу нема. Хіба мужа випрошу помогти, бо ті вікна так дурнувато зроблені, що я не достягаю до кутів.
    Ще на кінець тижня в мене заплановані стрижка і фарбування, а на понеділок манікюр. Теж важливо, нє?))
    А якщо чесно, то я хочу спати або тепла, бо в таку погоду жити нормально не можу((

• Подобається Подобається x 2
  16. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

Хотіла поплакатися трохи в жилетці, але почитала останні дописи і зрозуміла, що потрібно шукати врочистість.:girl_in_dreams: Отож врочистість: нова робота після майже 1,5 річної перерви на лікування та реабілітацію.:girl_tender: А ще майже рік тому був розпач після операції, коли з'ясувалося, що рукою не можу ні поворушити, ні підняти хоч на сантиметр. Тоді здавалося, що до повноцінного життя не повернуся вже ніколи. А зараз потроху повертається відчуття щастя і насолоджуюся кожною дрібницею: можливістю пройтися центральними вуличками і спотерігати як прокидається сонне місто, поїздкою в трамваї, чашкою запашної кави і затишком.:girl_in_love:От завжди любила блукати центром міста і їздити в трамваї, а от тепер маю таку можливість щодня. То мрії таки мають здатність здійснюватися, але мріяти треба правильно.:girl_yes::girl_impossible: Ходила собі по співбесідах і повторювала афірмацію про нову роботу. Здійснилося все (тобто по заданих критеріях то знайшла), от тільки є такі собі сюрпризи-несподіванки-приховані сторони, які я не домріяла і не сформулювала.:girl_crazy::girl_cray: І до кого тепер претензії, якщо сама до кінця не знала, чого хочу.:girl_blum: І вишиванку мамину закінчила, і насіння балконного бальзаміну зійшло. :girl_dance:А з прози: втома і шалений брак часу. :ed4d70def841dc74b57 І таки треба звикати, що рука (а з нею і я) тепер неповноцінна і потреби особливі.:dash1: Рука болить і ледь витримую робочий день, на біль намагаюсь не зважати. А після роботи ще й комплекс вправ по реабілітації виконувати треба. То вже навіть важко підняти руку і зняти щось з верхньої полички. Найгірше, що така її неповноцінність на показники роботи впливає і випробувальний термін можу не пережити.:girl_sad: А робота то вже майже найпростіша і більше нічого я не вмію.:girl_impossible: Робота за компом, майже безперевна і трохи напружена (година перерви є), але, все ж нескладна в порівнянні з попередньою. Ех, краще не згадувати якою рука була колись.:dash1::girl_cray: Добре, хоч зовні виглядає майже як здорова. :girl_crazy: Ще й напрягають близькі, які рівняють своєю міркою і засуджують. Треба покопирсатися в собі і пробачити їх.:girl_in_dreams: Всім гарного весняного настрою і тепла.:kisss:

• Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Останнє редагування: 21 Квітень 2016
  18. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

От так і я: запропонували мені вишити вишиваночку. Я з радістю погодилась. от теперка сиджу поночох і :d64:.
    А я дістала страх. Ніби і 5й поверх, а боюсь.
    От тепер шукаю, хто б то мені помив. За п'єньонзи. Ну лишусь без маніклюра. Сама зроблю :d23: мінімальний.
    Всі минулого тижня на грядках порпались, щось садили. І я трішки "садизмом" зайнялась.

• Подобається Подобається x 3
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

мій те таке любить, отако сісти чи лягти посеред вулиці)
    я думаю то ти ше добра, в мене коли щось такеє, то чоловік з хати виганяє, сам видзвонює подружок і відправляє кудась, бо не має сил терпіти мої терпіння)))
    ти гукай єслі шо, я можу бути неплановий посидільник і клієнт заодно, всяке буває, авось зійдуться зорі
    я сіла на каву лиш в декреті, раніше вся такая мнє зєльоний чай, без цукру всі діла, скучаю за тими часами
    зараз я така - мені какао з зефірками і добрий шмат торта.. то капець.. я торти колись взагалі не їла)))

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Сестра)))) Я почала їсти торти акурат в декреті, в другому почала і цукерки, і всяку гадость, "шопідрукупопаде"),
    а потім вийшла на роботу - і клініка:
    на роботі зелений чайочок і всі діла, дома кава і цукерки - шизофренія)
    Висновок: старого життя вже не буде))))

• Смішно Смішно x 1