Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

1. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Згадала, моя мама розказувала.
    Пішла колись з нами малими в драмтеатр. І каже, пам'ятаю, світло виключили, завіси відкрилися і всьо... Потім я її штурхаю, що мама вставай, вистава закінчилась. Мамі так соромно стало, ще й чує, що слина по бороді тече. Більше не ходила з нами в театр.

• Смішно Смішно x 13
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Й мене :girl_cray:. Мої нерви на межі. Я цілий тиждень практично сама. Муж приходить 12-1-2-3 ночі. І йде на роботу в 7.30. Я його не бачу , й весь час кручуся з малими сама. Я знервована, весь час голодна, бо в малої зуби лізуть й вона з рук не злазить.. Ще й ввечері вкласти малих - то ще та атракція. Виключаю світло й ношу малу в слінгу . Взад-вперед...А Маркус причепиться до моєї ноги й так само ходить зі мною - взад -вперед...ААА!!.. Я так чекала тих вихідних, а він знову поїхав на роботу :girl_cray::girl_cray:. Завтра на хрестини, а в мене відросле напів-сиве волосся, й нема як пофарбувати. Хіба сама себе вночі. І я реально не маю що вдіти - щоб зручно малу годувати. Планувала сьогодні детально розібрати гардероб, але буду бачити, чи Аня дасть. Машина бруднюща, на мийку хіба теж з малою..

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Подобається Подобається x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В мене вже, певне, скоро місяць, як в шафах розгром, бо літнє витягла, а зимове не сховала, все в перемішку, так мене то злить весь той срач, тільки бува подумаю про те, щоб складати, так Олеська всі плани своїм ниттям наламає, а коли вона спить я принципово нічого не роблю, не хочу!

Ладно, що то я, йду квіти посаджу, а то вони вже тиждень стоять під сходами, вросли вже в них...
    --- дописи об"єднано, 16 Квітень 2016 ---
    Маю пачку Персену на такі випадки:mda:

• Подобається Подобається x 5
  4. Kandya

Kandya Well-Known Member

Обов"язково і негайно!!! Я була на ДН в чоловіка однокурсника: вся така красіва, купу компліментів назбирала. А волосся було непофарбоване (ну не мала я часу і воно вмене таке пишне, що в дзеркалі не сильно сивину видно). І от один чувак як зайшов, а я сиділа задом до дверей, то він з хлопцями привітався і до мене підійшов -- у макушку поцілував (бо рот у мене чимось був зайнятий). І тут слова: "Бідненька, маленька, така сивенька". Блін, і тут все захоплення мною у жалість переросло... (Ета била ужасна))). Тому краще без макіяжу і зачіски -- але з манікюром і пофарбованим волоссям
    і я збираюсь на дачу.

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчатонька , скучила за вами всіма неймовірно !!! :uanew:
    Скажений ритм останніх двох тижнів .... Хвора мама, діти не в садочку... робота.... Короче до вечора я до ліжка доповзала..... А зранку сповзала... Давно такого не було.... Та маю врочистість - Господь зацінив відвагу моєї мами і зцілив її горло - фарингіт, який мордував маму більше як півроку успішно втік після купання в джерелі 7 квітня на Благовіщення і наступних 6 днів для закріплення результату . Завдяки моїй мамі покупалася я ( тілько 1раз :girl_haha::girl_blush2:після народження дітей стала-м троха боягузкою .... ) , мій чоловік, донечка, синочок заліз лише по пояс і сказав, що він купатися передумав і наша кума ( чемно купалася всі 6 днів на пару з моєю мамою ). Сусідка щодня перестрашеними очима перепитувала , чи з нами всьо добре, чи нема температури в мами , в мене та дітей. Пояснення, що вода в джерелі є освячена Богом і має велику зцілюючу силу не дуже діяли . Але коли мама забрала онуків до села на тиждень, то сусідка по-новому почала сприймати Бога :girl_in_love: !!! Отакі то справи дівчатонька. В хаті повний армагедон і незвична тиша ,що в мене час від часу спрацьовує в голові кнопка -тиша, значить щось вже "мудрують " і коли лечу з кухні в кімнату , то згадую, що діти на селі. Це вперше , що вони поїхали без нас і так надовго. Дідусь в шоці від тупотіння, гармидеру і постійної руханки та 1001 запитання в годину і каже ,що більше на таке не підпишеться нізаякі гроші :crazy::))):rock::man_in_love::girl_witch: Зато дідусь зрозумів, чому в нас в хаті бардак - " бо ви забагато дітим позволєєте , треба сказати - сєдьте камінцем і будут сидіти і тихонько читати книжечку чи бавитисі машинкою або ляльков .... " Мені щось тєжко уявити таку картину зі своїми дітьми , певно з уявою в мене туго:crazy::hi: Іду читати казки в парк під дерево і розвивати уяву :dance3::bye2: Всім файних сонячних і солодких вихідних !!!

• Подобається x 23
    • Зе бест! x 3
    • Погоджуюся x 2
    • Смішно x 1
    • мімімі x 1
  6. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Зраненьку випхала я свого мужа міняти мені на машинці колеса. А то на зимових - як на маслі їжджу. Різкіше загальмувати - і лишаться на асфальті.
    відразу після заміни коліс відправила.
    Пішла на пілатес... я як немічне. Не змогла частини вправ зробити. Нічого, нічого, на початках я могла лиш 2-3 зробити. А результат не заставляє себе довго чекати. Вже видно! Верталась - шкрябнула диск на колесах :girl_mad:. Ще не переключилася що вже "на літніх".
    "Нє сипь мнє соль на сахар". Я облізлою вже близько року ходжу. Сама не пофарбуюсь , але фарба вже чекає.
    Оце і я завжди так робила. А тепер... Треба то терміново виправляти!

Почитала вас, написала трошки і йду робити нескінчені порядки допоки коханий гуляє з дітками. Ага! 5й раз від народження малого :girl_crazy:.

І ще у нас маленьке свято: виліз 4й зубчик. :girl_tender:

Пи си: що дарують на перше причастя? При чому 14го травня маю похресника, а 22го - похресницю. Хелп!

А погода - пісня!!!:girl_in_love: ВЕСНА!!!

• Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 1
  7. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

перевзули мою машину в середу, бо реально вже той гул надоїв, чоловік свою вже давно перевзув бо він водій зі стажем, а я так тільки 3 роки день вдень як таксі (хоч вже декілька разів отримувала компліменти від пасажирів чоловічої статі, які завжди говорять, що жінку за кермо пускати не можна)

і моя, я ще з підписаними колесами їжджу, бо восени лаханулася і підписала крейдою зі зовні ПП, ПЛ, ЗП, ЗЛ от так і їжджу, щоб не зіпсути погоду на вихідні, бо як тільки помию машину на наступний день дощ.
    тому нехай брудна машина буде моєю прозою.

врочистість-робочу суботу відпрацювала, на фестинах в НУ ЛП біля рідних палаток інституту побула, малій там розважальну програму влаштувала, що та так зголодніла, що навіть куліш їла.
    потім мали шопінг, красуню свою одягнула і взула, так сподобалися два плаття, що мусіла їх купити, від цін і якості одягу/взуття дістала шок, бо мештики зі сумнівною шкіряною серединкою від 1000 грн., дубові-дубові,
    плаття брезентові зі синтетики від 750 грн. і все одноманітне і на південному, і на провесні, і на шуварі, тільки ціни різні.
    в хаті більш-менш чисто, тому прибирати не будемо, бо замучилися, тільки ще розвішаю друге прання і можна відпочивати

• Подобається Подобається x 6
  8. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я тепер із дітьми (подарунками для чужих дітей) не парюсь: книжка або гроші. Тобто, якщо знаю, що сім"я не бідна і від моїх пару сотень легше їм не стане, то купую книжку: різні там інтерактивні Біблії (150-200 гривень), енциклопедії (200-300 гривень), книжки для панночок (200-300 гривень), різні там головоломки (100-200 гривень), сексуальне виховання, зрештою (якраз вік підходящий)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Навіть не знаю що з врочистості написати. Весна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Прєлесний деньок :girl_in_love:
    А чьо? Бо Рудий казиться, коли я вишиваю в неділю. То я слєгонца пішла в загул і не пошкодувала.
    Ранок почався прекрасно :girl_feminist:. В сьомій годині я прокинулась від тупання стада слонів. Перекинула тіло на другу сторону і заснула. Так нє! Стадо слонів вирішило відкрити жалюзі і я пролупила вочі . Добре, що ми ходимо в різні церкви і в більш-менш різний час. То Рудий почвалав, а я солодко продрихла до 11 з хвостом. Зірвалась, як Рудий вж причвалав, позбиралась і і акуратно на трамвайчику поїхала.
    Зважаючи, що шпилька була завтовшки, як шиферний цвях і висотою в двайці сими, я вирішила їхати домів . А потім сонечко пригріло, ноги в трамвайчику перестали боліти і я знайшла чудову кампаху , прекрасно провела час і ніхто мене не харив. То завтра нема чим снідати, крім яєць і капусти в натуральному вигляді. Зате всі спокійні і невихарені.
    Пи.Си. Окрема історія про маршрутки, але, здається мені, шо то таки я село і тормоз. Висновок - маршрутки не майо.
    Якось так. Цвіту і пахну, бо весна прийшла.
    Ваша ДВ :kisss:

Останнє редагування: 18 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 2
  12. flame

flame невгамовний експериментатор

Настрочила, як зпереляку:girl_haha:
    Давненько мене тут не було. Але не через лінь, а через щоденну прозу, бо

Останнє редагування: 18 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  13. Hermi

Hermi Well-Known Member

вже вкотре переконалась що вищі сили мене люблять. Якщо в двох словах - своє дн відсвяткувало просто бомбезно, і навіть те що не вдалось втілити життя - також мега подарунок. П'ятниця - погода так собі, похмуро, час від часу дощик і на вулиці +10 від сіли, субота-неділя: +25, сонечко, ні хмаринки, ні вітринки і взагалі бомбезна погода, сьогодні: +8, проливний дощ, ну от скажіть вхідні то не подарунок на день народження?
    В пятницю я чуть не билась в конвульсіях, у всіх моїх знайомих виявились "плани" на вихідні. Ну блін, я ж за тиждень попередила що кудась підемо...Всі дружно прийшли і сказали, сорі: в мене кіт рожає, в мене мозоль виріс і ще купа відмазок. Пішли відсвяткували дн в італійському ресторанчику з моєю нуковою сім'єю і я пошкандибала додому, а сім'я поїхала в Україну :sad: І тут мені так важко на душі стало...Сиділа, нікого не чіпала в кімнаті...І тут 00 00 і стукіт в двері, подружка приволокла 25 різнокольорових шариків - привітати з ДН ;) Людоньки, як це було круто! За сніданком вона сказала, що кудись далеко зі мною піти не зможе, бо в неї плани, а погуляти біля нашого житла - запросто...Але їй треба купити продукти на вихідні, то підем гуляти пізніше. Ну я сиджу, чекаю...І тут вона принесла мені 5 шикарних троянд. Повірте на слові, я таких крутих квітів ще не бачила! Ну зібрались і пошкандибали гуляти...Я село селом :sad: Завжди на велосипеді по місту їздила...А яка там краса...Словами не передати. Викарпакались на вершину, розклались...І там десь годину посиділи насолоджуючись ідеально чистим поітрям зі запахом хвої і весняного цвіту...До нас приходили і їжачки, і білочки пробували вкрасти щось, навіть косуля заглядала на нас, потім до нас навідалась лисиця, і ми вирішили втікати, бо спочатку подумали що то якась собака...Одним словом - відпочинок вдався, потім спустились у центр міста, посиділи у кнайпі і стомлені і задоволені пошкандибали додому...
    Неділя також не була спланована...Думала взятись за роботу...І тут телефоний дзвінок, привітали з ДН і запросили прогулятись сусіднім містечком. Ніби нічого особливого...Але місто казкове! Ми гуляли між пальмами, насолоджувались цвітінням сакури...А скільки там тюльпанів і ще різних квітів...Сонячний прекрасний день...Як прекрасно сидіти на вершині гори, і дивитись на неймовірну красу...Перемішалось все...Гори, квіти, пальми...Ще не хватало моря...Було таке враження, що десь там, за високим будинком розпростерлось безкрає море...А яке повітря, який аромат...Це важко описати словами. Одним словом ці вихідні мене дійсно вразили...А скільки привітань я отримала!!! Мій 21 день народження мене потішив.

А сьогодні...А сьогодні сіра реальність...Навіть не хотілось прокидатись..Автобус як завжди запізнився, на дворі продивний дощ, я вже випила четверту чашку кави і думаю як заставити себе працювати...А в голові один тільки відпочинок!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  14. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Доброго понеділкового пізнього ранку!
    Вірусик бавиться м'ячем, лампа ще на місці. Хатні справи доробляються. Так, сьогодні вони робляться наче самі собою, бо я про них зовсім не думаю, а думаю про інше.
    Тут дівчата пишуть про базову формулу краси - фарбування і манікюр. А моя базова формула - це теж манікюр, але замість фарбування - просто миття волосся і ще обов'язковий компонент - вищипані брови. Вмитись холодною водою - і я вже ціни собі не складу така гарна :) Останні 2 з половиною роки до моєї "формули краси" автоматично доданий гарний Мурах. Нігті і зачіска Вірусі мають бути акуратні, інакше в мене відчуття, що я виглядаю якось не так.
    Манікюру в мене ,щоправда, зараз нема. Бо я я ще міркую до кого з випробуваних за зиму майстринь вибратись на чистку. А де чистка - там вже і на покриття спокушусь, мабуть. І ото думаю, треба воно мені чи ні. Чи то замовити собі той гель для необрізного манікюру і мати "всьо своє з собою"...
    :) хі, я почала писати цей допис ще годину тому, але написала, що дуже хочу пляцка з вишнями і заварним кремом. Тож пішла спекла коржі, заварила крем - і повернулась сюди, а то вже обідня пора практично
    Вчора був всесвітній день кави, хто знав? Я не знала, тому випила всього одну каву і ту вдома :)
    ще я сьогодні не потрапила на ранкову службу до церкви. По стану здоров'я. Це ж треба, така молода, а один-два дні в місяці не можу вистояти на ногах. Соромно, блін, але як же ті ноги болять!
    Якби не машина, то сьогодні в мене взагалі півдня вилетіло би.

Всім бажаю здоров'я, не нарікати, а тішитись наполовину повним горнятком... кому вже чого в тому горнятку треба :)

• Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  16. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Доброго ранку.
    Відпишусь і я.
    Отак жилА-жилА і не знала, що здатна на таку авантюру:girl_crazy:
    Махнула в суботу на конкурс зі східних танців у Житомир. У свої 27. Вперше.
    Тиждень перед конкурсом був ... емм... жахливий. Ми робили костюми. Самі практично. Плюс роботу ніхто не відміняв (я вже писала, що вийшла з декретної відпустки і працюю до обіду?). Плюс дитину.
    Зате тепер я стільки всього вмію! Можу обклеїти і обшити стразами будь-що:girl_cool:, приклеїти накладні вії (щоправда, не раджу: очі швидко втомлюються і дуже чухаються), зробити манікюр і макіяж, їдучи в авто... ну і ще багато всього, чого раніше не робила:superman2::girl_witch:

Снилось мені сьогодні, що я вагітна. Двійнятимаи:d25::d25: До чого б це?
    Гарного всім сонячного дня!

• Подобається Подобається x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Все почалось минулого вівторка... Отак сиджу собі на кухні, а мій вірний білий друг Атлант на мене починає гарчати... і то так довго))Відключила я його від мережі і сіла чекати мужа. Той прийшов і сказав викликати майстрів. майстри приїхали в середу і "ціна питання 2500 грн"((( То вже мав бути третій ремонт холодильника. Тому вирішили купити новий. І тут настала остання стадія бідності українців: пора міняти долари. Вчора привезли новий агрегат, а я до нього звикнути не можу ніяк. А як тільки гляну на нього, то перед очима значки доларів крутяться і тануть мрії про море(((
    Але нема поганого щоб на добре не вийшло. Начальство трохи збільшило мені навантаження, але то новий досвід і, знову ж таки, грошики. Домовились, що цей підробіток піде в "відпочинкову" заначку.
    А ще я вмію прожити тиждень без холодильника. В суботу навіть дійшло до того, що друзі запросили в гості, а Саша перед виходом просився поїсти, то я йому сказала що в тьоті Іри поїсть, бо вдома нема)))

• Подобається Подобається x 12
  19. Inglor

Inglor Well-Known Member

Давно нічого не писала тут. А чого? Та бо причини банальні: або діти хворі (не до писанини мені в такі моменти), або діти в садку (але тоді в мене тисячу і одне завдання на раз:d64::ed4d70def841dc74b57:man_in_love:). Не знаю за що хапатись. Нічого не встигаю.:suicide:
    Сьогодні, ні те, ні інше.:girl_flag_of_truce: Діти ніби здорові, але в садок не веду, бо в ньому не опалюється. А від болячок я втомилась, нехай ще посидять тиждень, може потеплії. А як ні, то все одно підуть на наступний тиждень, бо в мене вже купа-купезна роботи назбиралось.

Напишу і я про позначку "30". От з дня на день, мені виповниться стільки ж. Чесно колись боялась такої дати, тепер спокійно відношусь. Якось видніше мені стало. Знаю, чого хочу, чого не хочу.Цілі більш окреслені, чи що? Зараз боюсь позначки "40". Але думаю, що за 10 років, встигну змиртись, і прийняти, так як і "30".
    Визначилась де буду святкувати своє "повноліття". Не так я хочу, як близькі мені люди чекають. А що, можу і посвяткувати. Давно вже не робила для себе свята. В останнє святкувала 21 рік. Весілля не рахую, бо то швидше було для родини, ніж для мене. А тут, будуть лише ті, кого хочу бачити я.
    А також на найближчі (як мінімум) 5 років, не буду планувати/святкувати свій день народження. А буду подорожувати, якщо не за кордоном, то по Україні точно:beach:. Кожного року інше місто. В нас стільки багато гарних мість, а я мало (дуже мало) де була.

Якось зараз в мене переплітаються проза і врочистість. Але хай краще так, ніж одна проза.

• Подобається Подобається x 7
  20. Montmartre

Montmartre Well-Known Member

і мої тиждень стоять, ніяк посадити не виберусь. Діти квіти)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1