Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а в мене нині ол ексклюзів :girl_crazy:- їсти ще є, муж зранку прибрав, вчора пралка випрала...
    ясно, що є що робити по хаті, якщо захотіти, але нє, я не хочу:girl_blum:. в мене нині трохи розслабон, якщо таке можливо з двома гавриками малими)))
    може зараз візьмуся за розум і потопаємо з дітьми за продуктами в найближчий супермаркет, ну і прогуляємося заодно.
    хочеться завтра якось цікаво провести неділю, бажано на свіжому повітрі....щоб то придумати...:girl_in_dreams:
    не перепрацьовуйтеся, дівчонки:girl_flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Останнє редагування: 2 Квітень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

і не кажи, я залізла у всі можливі місця, де можуть бути порохи: картини, плінтуса, шафи, підвіконники, стіни...
    я свої пилососом сьогодні пилососила:girl_crazy:

Короче, хату я вилизала сьогодні, завтра вєрняк хтось прийде:girl_in_dreams: Замітила, тільки я генерально приберуся, відразу хтось в гості приходить:girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

добре, що не навпаки:girl_crazy:
    в нас без генерального, але завтра чекаємо моїх батьків на торт з чайочком. Квіточці завтра 5 місяців:girl_in_love:, а вчора були в манюні іменини:girl_dance:

• мімімі мімімі x 4
    • Подобається Подобається x 3
  5. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Давно не була... Нарешті почалась весна! В нас сталося багато важливих подій за цей місяць, (точніше за минулий місяць)хороших подій, відбулися певні зміни у нашому житті! Ну і що є краще за народження малят? Подруга народила дитятко! Так класно! Я дуже тішуся!
    Сьогодні відвідала свої клумби, мої тюльпани всі виросли, навіть більше ніж садила, напевне цибульки мали малят. Тож чекаю цвітіння, бо є лиш листочки. Вчора замовила ще трохи троянд, тепер чекаю...
    Поки одна врочистість.
    А зараз йду приберу в квартирі. Це вже проза.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

як же мене давно тут не було!
    А воно і не дивно. В останні місяці в мене два синонімічні гасла: "Є про що подумати, нема про що поговорити" і "Є що згадати, нема що дітям розказати". Якось так.
    Чиста совість перед державою, порожні кишені :) Нарешті все на місці. А далі буде видно.

Воджу машинку. Тепер кажу їй не "заведись, будь ласочка", а "ну що, тачіло, форсанем?" :) і часом вже паркуюсь як людина.
    Волосся моє темніє, звідкись кольору набирається. Гарне воно.
    Займаюсь силовими вправами. Чи то вони мною займаються. От ніколи б не повірила, що до цього докочусь. Але життя воно таке - непередбачуване. А моє - взагалі ультрамеганепередбачуване.

Спостерігаю за собою наче збоку.

отакий сьогодні день.

І попри піст - але чого там, я ж лише вербально - зараз би віскаря з льодом. Або коньяку з колою (але не коли з коньяком, а саме в такій пропорції)

Надобраніч. Хай сниться все, чого трошки бракує. І від цього хай брак буде трошки менш відчутним.

• Подобається Подобається x 14
  7. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я не знала про аутизм.

Але справа у тому, що кольорові дні у нас в садку -- не рідкість. Швидше не дні, а місяці: протягом місяця раз на тиждень день якогось кольору. То і діти мають бути у нього вдягнуті, і кульки приносимо, і фрукти-овочі цього ж кольору. І не сильно батьки напрягаються, а ще й у день аутизму (я не знала, а чоловік, каже, що йому казали) -- могли б напрягтись, при чому, у нас в садку є група із дітьми із синдромом Дауна і Аутизму
    --- дописи об"єднано, 2 Квітень 2016 ---
    кхе-кхе)))) Лайки ставите -- а пропозицію не підтримуєте(((( Ну шо???

• Подобається Подобається x 2
  8. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я теж, в нас тільки колготки білі були, нема блакитних. В Яни починаючи від заколок і закінчуючи черевиками, все було в колір.
    Саме так, в садочках блакитний день був на підтримку дітей з аутизмом. В нас це щороку відбувається.
    І по темі: я нині припекла ніс на сонці і щоки трохи:girl_crazy:Бачу, що почервоніло і чую, що стягнуло шкіру, крем не допомагає. То ж в мене вже почався пляжний сезон:girl_cool: Обличчя добряче засмагло. Ми цілий день провели на ділянці. Там так класно, вже кілька разів було таке, що у Львові холодно, вітер, а там затишок і тепло:girl_tender:Моє менше дитя асфальту. Ходить зі мною за руку, не знає, чого там вчепитися. Находився і пішов спати в машину. Тоді я дорвалась до грядок, аж мозоль на руці натерла лопатою, з непривички:girl_sad:Але то класно отак попрацювати трішки в задоволення, а не гаратати городи гектарами, язик на бороду, як згадаю городи в селі:wacko:
    Завтра планується лінивий відпочинковий день, головне, щоб погода не підвела:girl_smile:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 2
  9. Kandya

Kandya Well-Known Member

Моя менша теж в машині спала. І я теж дитя асфальту( Хожу по тій дачі, як неприкаянна -- пиво хіба п"ю. Власне для нього я дачу і купувала) Чоловік молодець -- старається і щось копати, і рубати і все в нього виходить. Але не сильно мені хочеться щоб він тим займався. Краще б зі мною там пиво пив.

• мімімі мімімі x 1
  10. cjomcjomka

якщо вже заговорили про дачу, то я теж вчора була на природі :) цього року вперше серйозно допомагаю в саду.
    Це ціла наука, ті молоді деревця. Стільки всього цікавого коло них робити треба. Дмитро збирав обрізані гілочки, втикав їх у землю, то були його "дерева" і він їх теж обрізав і формував. Сергійко і Віруся вирішили нишком посадити квасолю в газон. Звісно, що для підливання 3 зерняток їм знадобилось більше 10 літрів води, - для того ж і садили :)
    Нині на моїх руках мозолі, обличчя таке ж як у @raspberry, тільки ще і ластовиння сказало: привіт, чхати я хтіло на твій крем з SPF15. Треба вдягати бейсболку - і мружитись буду менше, і може на якусь цятку менше з'явиться
    Сьогодні теж плануємо після закупів з'їздити на дачу. Але вже не працювати, а відкрити сезон приготування всього підряд на вогні. Особисто Напевно, будемо смажити рибу і маленькі печерички у гірчичному маринаді.

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 1
  11. raspberry

В мене теж пару цяток проклюнулось, а Яна вся в ластовиннячку:girl_crazy:
    Ми такий сезон ще 5 березня відкрили. І щотижня продовжуєм. Це в нас вже нова сімейна традиція:girl_tender:Вчора ну дуже смачний короп з картопелькою вдався:girl_claping:

• мімімі мімімі x 1
  12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

У нас сьогодні день "балдій мама".:girl_dance: Тато наш готує обід плавно переходящий в вечерю. Хоче нам зварити ухуюшку, запекти картопельку з салом і пожарити шашлик на мангалі у дврі, а я сьогодні маю час на манікюрчик,:d23: якраз випробую нові кольори, банні процедурки і марафет:girl_spruce_up: Я відпочиваю:connie_pull-pigtail А, малявки теж з татом:girl_tender: Усім сонечка і тепла :kisss:

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  13. Kandya

Kandya Well-Known Member

А я так багато хочу зробити, що часу вистачає хіба сардельки на вогні підігріти. Ну от хочеться мені барбекю на ідеальній ділянці) Тому наразі активно працюю над газоном-бруківкою-квіточками

Що я Вам скажу: вірте в своїх дітей! Я вчора їздила у Винники на футбольний турнір. Мені не подобалось як Артем грає і я казала, щоб чоловік забирав його з футболу -- у шахи. В шахах він геній, його після тижня занять із першокласниками перевели у групу до четвертокласників. Тренер балагає, щоб ми його водили (а в нас шахи -- після плавання, дзюдо і футболу), бо все в нього вдається. І от я подумала, нашо то дитину футболом мучити -- якщо вона дуже розумна.

Але сьогодні на турнір чоловік мене не взяв -- і мій Артем такий гол забив, що аж всі ахнули. Майже всю гру програв -- бо вчора його тільки на заміни випускали. Короче, не можна не вірити в дітей.

Всі віддихають -- і я теж із самого ранку п"ю коньяк. Зараз чоловік забрав трьох -- пішов до церкви, а мене лишив хіба із старшим-футболістом. Після церкви мені чоловік привезе подружку із дітками-двійнятками -- однолітками Віталіни. Тата залишу із найменшою спати, а ми підем на піцу.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ото і я не вірю, та цього разу і мене потруханило добре.
    Добре, що такі сильні штуки рідко бувають..

• Подобається Подобається x 1
  15. flame

flame невгамовний експериментатор

Знову вихідні так миттєво закінчилися, що я толком і не встигла ними насолодитися. Вчорашній день, який цілком і повністю був присвячений прибиранню в хаті і готуванню :ed4d70def841dc74b57 взагалі вихідним назвати не можна. Сьогодні метнулися в Рудно на цвинтар, бо давно вже там не була і там досі стояла новорічна лампадка-ялиночка, а тут Благовіщення на носі, тому поїхали, усунули зимову шкоду і поставили весняні лампадки.
    Без КК не обійшлося:connie_pull-pigtail: попили халявного соку в Креденсі, поповнили продуктові запаси.
    Тішить те, що я вже майже здорова, кажуть, що на наступний тиждень має бути чудова погода і можна буде починати мити вікна:girl_impossible: З тою кількістю, що я маю вимити, якщо в день мити одне вікно і прати тюль зі шторами, якраз до Баськи встигну:hang1:
    Через те, що вже майже 5 місяців не курю:boast: в мене напевне змінився обмін речовин і мені останнім часом дуже хочеться гострої їжі. Вчора і сьогодні особливе загострення пішло - їм пішту чайною ложкою:girl_impossible: І хочеться ще і ще, чоловік шокований. Він любитель гостренького, але коли спробував те, що я їм випав в осадок, а мені би певно і хабанеро нормально пішов.
    На вагах твердо закріпилося -7, а все через те, що майже 2 тижні халявлю - то мене ковбасило під час КД, то та хвороба. Туго, але йде і я не збираюся здаватися.
    Рушник:d64: теж наближається до закінчення. До свят точно встигну. Тому я зараз ще трошки повишиваю і спатки.
    Всім:kisss: і надобраніч.:bye2:

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  16. cjomcjomka

ранок понеділка з диким і нічим не виправданим болем голови. Жахливий жах. Сподіваюсь, що зі мною все ОК, бо маю ще і інші якісь неприємні симптоми, а до лікарів зараз ну дуже не хочеться і нема як. Треба братись всерйоз за здоровий спосіб життя і нарешті припинити переїдати. А то я зроблю якийсь крок в хорошу сторону , а потім десять кроків - у протилежну. І так в усьому.
    Мураха ще спить, вдома купа привезених з дачі речей, випраного, сухого, ще не випраного, того, що треба поскладати і на додачу ще і зимового одягу. Армагеддець, загалом. Треба розгрібати потроху. Потроху, але швидко, бо з 12 години в нас похід по хлопців і зовсім вже інші заняття.

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  17. littlebird

littlebird Well-Known Member

Час летить, півжиття позаду. Мені сьогодні 30. Це не зовсім жилетка, бо є і більші проблеми) Але для мене і не вихвалялка, тому пишу тут. Чоловік на роботі, а ми з синочком зараз кудись збиремося. Будемо собі двоє святкувати)))

• Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 2
  18. raspberry

Я вчора чимось отравилась, ніч була весела:wacko: Зранку вже легше, але я як вижатий лимон:girl_sad:В Монтессорі малого не везу, бо не можу. Треба себе заставити хоч кашку йому зварити, бо він вже кукурудзяні палички тягає. А я встаю і голова крутиться, треба заземлитись:girl_crazy:А ще б прибрати після вихідних, піти продуктів трохи купити, вивести малюка на сонечко. Не знаю, коли це зможу зробити:girl_sad:Ех, не хворійте:girl_smile:

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 3
  19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ой, дівчатонька, який я вчора получила заряд позитиву, важко й слова підібрати:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Плани у нас були зовсім інші, я писала про чоловіка і його готування обіду, але все змінилося, коли приїхали куми і нас забрали до лісу. Наша компанія зібралася повним складом, так класно, що всі-всі наші куми були, а нас не мало, не багато 10 чол. не рахуючи вже дорослих діте, а так то аж 16 чол. Як то круто було, і ліс, і полянка, наші чоловіки нам і юшку, і шашлик, і реберця на вогні готували, потім всі бігали футбол, волейбол, а пісні біля вогнища, коли вже стемніло - то взагалі, так душевно, атмосферно, аааааа, я в такому піднесенні, ви собі навіть не уявляєте:girl_tender::girl_tender::girl_tender::girl_tender:

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 10
  20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Та яке там півжиття. Як мінімум третина, а то й четвертина ))).

Дівчата, а може сьогодні яке свято? Чую дзвони дзвонять.

• Подобається Подобається x 1