Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

1. Shamna

Shamna Мамуся

Погода тішить, сьогодні пів дня провели на вулиці.
    Відкрили з чоловіком сезон городніх робіт, для фігури то не зле:girl_wink:
    Відсвяткували вчора наші з мужом дні народження, тепер маємо спокій. Згонилася за вихідні так, що сьогодні ледь з ліжка встала, ніяк голова не хотіла включатися, та ще з тим переведеним годинника:girl_impossible:, співчуваю людям яким зранку на роботу.
    В суботу був рівно місяць від коли я почала тренуватися, результати помітні і зупинятися на досягненому не збираюся. І взагалі дуже собою тішуся, бо думала, що мене хватить максимум на тиждень-два.
    Вцілому тиждень почався добре, ще б так його і закінчити.
    Всім легкого тижня:kisss:

• Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Я нині зранку була така:girl_witch: або така:superman2:
    Тепер от така :wacko:
    Чого? Бо :windie:
    Перевстановлення вінди відбулось в сервісному центрі, а вдома то вже заново тягала всі потрібні програми. І чого я не сказала щоб скопіювали їх всіх назад???:shout:

Нервуюся через роботу, а страждають мої нігті і шкіра навколо них. Купа уроків повідмінялись, скайп з розуму сходить, переведення годинників і мої власні таргани в сумі дають гримучу суміш.
    Хочу на море і спокою.:beach:

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

І що - таки весна :) Ми трошки соплі підлікували і сьогодні вже відкрили сезон пісочниць (бо сезон велобігу і самокату з нашою "європейською" зимою навіть не закривали :girl_crazy: )
    Але ж то випробування для моєї психіки:girl_impossible:, я вже за зиму встигла трохи призабути оті розборки в пісочниці "нєєє, це мояяяя машиииина"
    З горем навпіл склепали в садок пасхальну композицію
    А ще я уже взагалі нічого не планую - ні поїздки, ні вихідні. Бо плани змінюються щодня і з блискавичною швидкістю - сьогодні вже 3 рази кардинально мінялися думки про наступні вихідні. І у підсумку я досі не знаю що то таки має бути - або матимемо одночасно 2 довгоочікуваних гостей (з різних міст - ну все як завжди "або густо, або пусто") , або поїдемо до баби, або все обламається і сидітимемо дома саменькі. :girl_crazy:
    Мої хлопці не перестають мене дивувати: іноді приємно - сьогодні змагалися хто кращий комплімент мамі скаже (підлизувалися наввипередки :girl_haha:),а іноді я просто :wacko: . Скажіть, то нормально коли 2 чувака (одному "під 30", а другому "під 3") 10 хвилин разом розглядають і міряються ... козулями? :facepalm: Страшно уявити що буде далі :))), бо ще зовсім недавно мені задвалося що найдурніша ідея (завдяки якій ми мало без люстри не лишилися) то 2 спінінги в кімнаті розкладати хто швидше :girl_in_dreams: Я іноді думаю - і нашо мені третя дитина? :girl_haha:

Останнє редагування: 29 Березень 2016
    • Смішно Смішно x 11
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  4. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я вчора відкрила весняний сезон: легенька курточка, сексі спідниця, височенні шпильки

(але знаєте що -- я хоч і кольори правильно підібрала, і фасон мені пасує, але то все без макіяжу і з брудною головою -- вапше не дививться. Але то я така неухоженна хіба до спортлайфу доїхала -- там вже примарафетилась на всі 100:wacko:.

І тут дзвонить мені чоловік з роботи, каже, що зараз йдуть вітати шефа із ДН. А в мене це вже якийсь фатум -- я вже років 10 не потрапляю на шефа ДН (спершу думала, що то збіг обставин, але тепер зрозуміла, що то вже закономірність) -- то відрядження, то десь пішла, то хвора, то ще десь.

І так мені закортіло хоч цього року потрапити, тим паче я при такій параді -- така нагода показатись всім і відразу). Але я розумію, що за 15 хв я не доїду до роботи ні маршруткою, ні на таксі (його ще зловити чи викликати треба). Хіба як мене хто от вже і зараз в машину посадить і повезе -- тоді встигну. Але хто?

І що ви думаєте? Та за мною сцена плаче, ну цирк то точно! Я підходжу на репцію здавати ключик саме в той момент, коли там два мужика здають ключик, так мило їм посміхаюсь, дістаю із сумки телефон і починаю... сама із собою говорити (ну вони ж не знають, що я сама з собою говорю):

-- Привіт! Ой, я не встигаю, мені через 15 хв треба на роботі бути, ну що то таксі чекати -- всерівно не встигну. Ну що зробиш... Так шкода... І до чоловіка, щоб підвіз, не можу додзвонитись (це речення я сказала, щоб, якщо план спрацює -- відразу обозначіти рамки: що я навіть на каву не піду).

І що ви думаєте? План спрацював!

-- Спортсменка, а може я можу допомогти -- куди підвезти?

Єс-єс-єс!

Ну я так помялась, що ой незручно, що ой яка ж я некультурна -- так голосно по телефону кричу, що всі мене слухають. Ой, як же незручно!...

Так от мене доставили на роботу, і навіть ще купу компліментів отримала (ні, не за мій пречудовий вигляд, на то не було часу, а за мої професійні діяння -- мама цього доброго чоловіка -- велика шанувальниця моєї роботи).

п.с. Я зайшла в офіс -- якраз народ з другого поверху від шефа спускався. Я знову не попала(((

• Подобається x 8
    • Смішно x 5
    • Зе бест! x 5
    • Креативно x 2
    • мімімі x 1
  5. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

ми з вами прямо як колЄги по зайнятості)всьо на купу, моргнула і день пройшов)і нігті шось вимахуються.
    --- дописи об"єднано, 29 Березень 2016 ---

6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

в нас проза проза проза.
    бігаємо по установах. треба довідку, в понеділок вихідний в одній установі, сьогодні почали, завтра вихідний в іншій, а там комісія і ніц не можна донести потім, і ніякі знайомі не допомагають. і ніби нема того в переліку документів, але ж ВСІМ треба, куди не подзвони.
    змуччена ніби город копала. і чоловік теж, особливо як подзвонть добрі родичі, то можна вже його викручувати к губку.
    їхгє питання - НАЩО ВАМ ТОГО? НАРОДИТЕ СОБІ ЩЕ! або варіант НЕ ВІРТЕ ЛІКАРЯМ, НЕ ЛІКУЙТЕСЬ, ВІРТЕ В ЧУДО.

та щоб їм добре було :girl_cray:....

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. shparynka

shparynka Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Подобається Подобається x 2
  8. flame

flame невгамовний експериментатор

Давненько мене тут не було, бо
    і
    купа роботи, "каруселі" з погодою, шпарю з вишиттям- як завжди наставлю собі нереальних завдань і потім намагаюся гнатися за тим планом, вперто намагаюся схуднути. Результат якийсь середненький з того всього таки - є. І то тішить, але загальна втома зробила мене
    хочу заритися в перини і нехай весь світ зачекає. А погода шепче: піднімай ЖП і вали на двір обрізати виноград, смородину, троянди, позамітати старе листя-траву і т.д. - все, що схалявила восени і тааааак видно "хто де ср.в":girl_impossible::girl_mad:.Роботи непочатий край:girl_cray:
    Сьогоднішня проза
    при чому тааак, що зранку було таке враження, що там їжак ночував. Цілий день намагаюся його викашляти звідтамти.
    не вийшло. ППЦ підкрався непомітно.
    А тепер, про супер-мега врочистості:girl_dance::girl_dance::girl_dance:
    1. ще 1 березня одна суперова дівчина підбила мене на театр.:kisss::kisss::kisss: Бігом купили в он-лайні квитки і вже свалу не було. І якби не ті квитки, то мене би з хати ніяким бульдозером не випхали - ну та бо ж горло:connie_pull-pigtail. Вистава була чудова: насміялися, провели паралелі. Одна роль була під копірку списана з нашої коліжанки. І кожна себе в якихось епізодах побачила. Остаточно захрипла. Завтра мабуть слова не скажу, але то дурниці. Позитивні емоції зарядили мене на енну кількість днів.
    2. Нааааааакінець-то познайомилася "фейс ту фейс" з @AilataN :girl_tender:а не по- телефону. Мало того, що вона мене забезпечила рятівними для мого фейса кремами, так ще й напхала халявних подарунків. :girl_dance: А хто не любить халяви?
    3. І о то все разом взяте мене так добряче трусануло. Настрій прекрасний, киснути більше не хочу.
    Всім :kisss: і на-супер-пупер добраніч:girl_yes2:
    :lazy:

Останнє редагування: 30 Березень 2016
    • Подобається x 13
    • мімімі x 4
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • Оптимістично x 1
  9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Тримайтесь і абстрагуйтесь або, якщо не сила- женіть їх.
    Моєму брату говорили так само але вони робили лиш те, що повинні були і сьогодні син тішить всіх нас, і ті дорогі родичі також не натішаться, ага.
    Мені теж родичі говорили " Та ще народиш, що так побиваєшся".
    Най Бог Вам помагає в цьому терпінні і дарує здоров'я.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
  10. Kandya

Kandya Well-Known Member

Подивилась вчора в комод -- там 200 гривень, до зарплати ще тиждень і мені всерівно ті 200 гривень ні на що не вистачить тож... я взяла кредитку і пішла в разнос))) Скільки витратила (і ще сьогодні збираюсь) -- того краще не знати, але все ж вирішила і на зачіску потратитись: стригла малого і, думаю, нехай мене пофарбують, як сказала Акіна -- у щось тепло-рижо-мідно-медове. І тут мене вчергове перукарки прибили своєю майстерністю: ви візьміть розкладку і виберіть собі колір. Після цієї фрази я завжди встаю і йду з перукарні. Бо я хочу від майстра якоїсь ініціативи, якогось бачення. Я там знаю, які ті теплі відтінки -- то раз, а два -- у мене темне волосся і ще питання в тому, на скільки тонів його зможуть висвітлити, і чи зафарбує то сивину.... Питань багато і відповідь має дати перукар!

Всьо, побігла я. Роботи на сьогодні багато понапридумувала. Треба купити якусь хімію -- побризкати буряни на дачі, ще там трохи посапати-поприбирати, дітям шкари купити -- бо старі (блін, такі класні) -- тиснуть, планшет з ремонту забрати (нарешті мій телефончик буде мати спокій). Йду

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  11. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Та скажіть, що не маєте часу на пусті балачки, а як не хочуть/не можуть допомогти і реально підтримати в побуті і в пошуках дієвого лікування, то найкраще - хай за вас помоляться (вам про це нагадувати нема потреби), а решту порад залишать при собі. І кладіть слухавку. От же ж добрі люди, капєц просто..

В мене завал повний. В малого - якась дивна висипка. На роботі - великий трус. Може, воно й добре, бо вже засиділась я тут. Чоловік мій тепер в окулярах - такий інтілігєнтний мужчина, просто чудо. Але бачу я то чудо тільки зі спини, бо працює-працює-працює..
    Хочу.. у відпустку мінімум на півроку. І передбачаю, що так і буде ))

Останнє редагування: 30 Березень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 1
  12. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Записала сь вчора на манікюр на 16.30 . Сіла в машину, іду , кинула оком на годинник-15.00 - о , ще стільки часу. А чи не поїхати мені на Шувар? Хочу магнолію.Заіхала , припаркувалася , вийшла з машини , подивлюся на телефоні , скільки часу у мене є ?! - а там 16.15 . Я в машину - 15.15 . Ну і хто винен?! Що мені хтось не перевів годинник?! Сіла назад в машину і навіть , не глянувши, чи є якісь квіти , поїхала на манікюр . І дарма - під час чистки порізали палець , колір там подобався - вдома ніяк не сприймаю . Треба обрати рамку для картини - фантазії нуль , Хочу липня, басейну і черешень .

• Подобається Подобається x 9
  13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Ой, в мене теж планів як в дурного фантіків)))
    Прози є багато, але я намагаюсь про то не думати, всюди шукаю врочистість. От глюканув комп, переставили вінду. В сервісі мене потішили що то коштує 250 грн, але я згадала що в нас ще має бути гарантійне сервісне обслуговування. І таки так, до закінчення ще пару місяців, якраз вчасно. Вже зекономила. Правда. за перепрошивку планшета виклала 120, але то інша кантора, яблучна, там халяви такої нема(((
    Робота мене теж трохи засмучує, бо мало бути нормально так уроків і ЗП теж класна, а в результаті то свята, то канікули, то хвороби, то переведення годинників і купа уроків пропали, а з ними і бабосіки(( зате маю більше часу на себе і хату.
    В хаті теж можна забитись, але потрохи вимальовується нова кімната. меблі вже частково є, ще чекаємо моднячий диван-трансформер і можна гульбан скликати. Але що його скликати? вчора мої вар*яти дзвонили і тонко натякнули що шафи треба обмити))) Наразі вирішується питання на коли готувати вечерю для "малєнькай такой кампанії")))
    Що ще? погода файна, дитина здорова і чемна, муж найкращий! А все решта мусить бути добре))

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. flame

Сьогодні я хвора, розбита, вимордувана амеба. Щось трохи працюю, але роботою то не можна назвати. Горло страшенно дере, розмовляти толком не можу, а робота на 80% на телефоні. Всі з мене регочуть - кукурікаю, як когут, гавкаю, як пес. Ще й навмисне дзвонять зі всякими дурничками, щоб зайвий раз почути:girl_devil:
    Забула сказати, вчора отримала першу з 8 посилок з АЛІ - купальник. От сам-по-собі він кльовий , а я в ньому як пончик з цицьками на тоненьких ножках:girl_cray: Жесть. А я то вже скинула 7 кг:boast: І що робити?
    Оскільки хворію - нинішня обов"язкова тренувальна програма була пропущена:blush: Ніхто мене не шкодує, то хоч я сама себе пошкодувала. Ще мама не знає, що я хвора, ото дістану пілюлєй:facepalm:- буде сваритися, що я в Польші не вбиралася (літала без куртки) і на голову падав дощ. Воно то так і було, але я не думала, що вилізе боком (ніколи не вилазило). А вона знає, що я таке роблю і що по дворі ходжу боса в резинових тапках не важливо в яку погоду:blush:
    Поки торохтіла по телефону, пропустила дзвінки від кур"єра, який віз посилку з Неаполя:girl_mad:. Тепер треба чекати до завтра, а я ж то поназамовляла всяких смачніссімо:girl_crazy:. Порадьте як дотримати Коломбу до Паски і не втоптати вночі, коли ніхто не бачить:girl_wink:.
    Закидаю Стрепсілс і сідаю до вишивання. Всім гарного вечора:kisss:

• Подобається Подобається x 16
    • мімімі мімімі x 1
  15. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Не тримайте того панетона . Для чого і для кого? З неділі до сьогодні втоптала вже дві штуки( також мали чекати Великодня). мені смакує зараз , то насоджуюся , а на 1 травня замовлю ще один , але нехай привезуть 29,04 . Хоча мені наша пасочка смачніша . Була на базарі - магнолії нема , троянди англійські лише двох видів , лаванда якась нещасна та декілька видів дерев, Не купила нічого . Голова болить дико , випила дві таблетки - не допомагає .

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  16. flame

моя ЖП на дієті. Якщо я втопчу
    піде мій купальник фтопку:girl_haha: А ще мають бути сукні.
    Мама ще більший вар"ят ніж я - сьогодні посіяла капусту, зелень і посадила гладіолуси:girl_impossible:. І теж хвора - голова болить, тиск скаче:girl_devil:.
    На татові вже залитий фундамент і за 2 тижні буде стояти пам"ятник.

17. NataliaFed

@flame давайте мені на зберігання ту Коломбу, я вже їх не їм, хіба яка дууже добра з чиколядов)))
    А в нас канікули... я вже сьогодні ходила довкола хати довго, шукала яку будь роботу.
    Як я вже хочу взутись в босоніжки, зняти ті мантели. Коли вже!?

• мімімі мімімі x 1
  18. flame

• Смішно Смішно x 2
  19. NataliaFed

З цукатами і родзинками я б не їла, навіть якби мене просили. Вже скоріше порожній)) В мене ті пачки стоять не раз на кухні зверху, як сувенірки, дуже довго)) Проїлися. Гостям хіба відкриваю. Так шо нє баісь

• мімімі мімімі x 1
  20. Kandya

Kandya Well-Known Member

Так, я таки виконала свою задачу: красовки середнім купила (2 роки різниця, а ноги однакові), фігню проти бурянів купила -- покропила. Там написано, щоб 5 годин після кроплення не було дощу. Я покропила в 3, дощ почався на Батальній в 7, 4 години -- може вистачило? @flame , може в Липниках дощу не було?

Місце під бруківку визначила -- 70 метрів треба. То треба туди хоч щебьонки навезти. Скільки то її треба?
    Добре, що хоч із облицюванням фундаменту проблем нема: у мене будуть... мушлі. Сьогодні привезли купу коробок

• Не подобається Не подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1