Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

і я хочу на море. Розмовляла з знайомими про плани на Новий рік. Вони планують в теплі краї на море, запрошують. Ех, а де б ті ши-ши взяти щоб на те море зїздити:sad:
    Не сплю, бо дала собі слово що буду вчити англійську. В результаті - я перечитала всі новини, посварилась з друзями, які не розуміють для чого Україні ЄС (вони іноземці), вивчила нові функції свого ноутбука і відкрила книжку з англійської!

2. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

А я на телефон встановила ТапаТалк :)
    З появою малюка до комп'ютера маже ніколи не можу добратись, то ж на ДП частіше всього заходжу з телефону. Але то не надто зручно було.
    А от сьогодні встановила цю програмку і вже 3 години насолоджуюсь :) просто відірватись не можу...

3. xenia

xenia New Member

А я хочу спати, а заснути не можу :girl_cray:

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Марчик вирвав чомусь фонтаном...Плаче. Екстренно міняли постіль й купали малого.

5. zetta

zetta Well-Known Member

Не сплю , бо доця вирішила поговорити годинку, по розкриватись, попити, поцицятись ... І тільки засопіла, як чоловік прокинувся на роботу.

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Пишу-пакуюся-рахую......маю завтра аж 9 зустрічей!Головне щоб нічого не забути. Виписую адреси та телефони бо мала випадок коли зранку нету не було.
    Загрузила пм, запхала йогурт у холодильник(1 малиновий у себе), все !я спати!

7. Luchik

Luchik Well-Known Member

А я не сплю, бо слідкую за Євромайданом в Києві онлайн, дуже шкода студентів, яких вчора побили:sad:

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Їду по мамусю на вокзал - мені так буде набагато спокійніше...

9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Буду жерти і оправдання мені нема. Але зараз я собі то можу позволити. Тим більше, що буде тіки зупка...горохова... і хліб - то не для мене. Ех!

10. Margot

Margot Well-Known Member

прийшла нова любофф і спати не дає....

11. Gorgona

Gorgona Member

В обід поки присипляла малечу і сама біля нього заснула. Добрих 2 години обоє солодко дрімали. А тепер не знаю чим себе розважати.
    Шурую далі дивитись свій серіал. Вже 4 серія підряд :8:... А сон не йде. Тільки їсти захотілось. Хочу чайок з печеньком. Отак обідній сон "портить хвігуру".

12. kraplynka

kraplynka реалістка

Думки, думки... куди ж вас подіти...Якесь враження у мене, що наче опинилися у замкненому колі. Бажання змінити багато речей є, але як це зробити - ніяк не придумаю. Дещо страшно, дещо важко, а дещо видається нереальним. Іноді руки опускаються, іноді апатія трапляється, а іноді розпач від безпорадності, а може й від недостатньої сили волі, зламаної вантажем проблем і біди. Іноді є відчуття, що в якийсь момент обрала не той шлях. І розумію, в чім є моя вина, і помилки добре бачу, і проблеми, а роки йдуть, а вирішення немає....а чи є воно взагалі....

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ото на тобі! Четверта ранку, а сон так і не прийшов досі.
    Нема спасіння від того безсоння...

14. Holly

Holly Moderator

Прокинулась в третій малого годувати і досі не можу заснути(((( Що я робитиму ранком, коли діти повстають?

15. xenia

xenia New Member

Думки, думки... ох, яке мені це все знайоме...
    Таке вимотуюче безсоння, а проблеми все одно думками не вирішити (((

16. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Була купа вихідних і режим в мене збився. Лягаю пізно, прокидаюсь ще пізніше. Добре що завтра в мене перший і останній робочий день тижня, то трошки ввійду в норму.
    Зараз ганяю CSI і піду під них дрімати.

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дамс.
    Ті вихідні багатьом графік збили.
    Я то сплю по 15 годин то не сплю по стількиж.
    Щойно переглянули смішне кінішко з чоловіком. Завтра трошки буде буднів вже.

18. vchitelka

vchitelka New Member

Отож бо, з жахом думаю про понеділок і підйом о 7 ранку :girl_impossible:

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

не спу бо чоловік застудився і на тому фоні почав дико хропіти. Копнячки не допомагають, та і бити сильно шкода - нездужає, все таки. О, здається перестав! Благословенна тиша! Але спати вже перехотілось(( і що то робити?

20. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

От і мені не спиться....бо ввечері випила багацько кави))))))) і треба то мені було? ну зате хоч побалдю на посиденьках)))))