Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

п'ю молоко з медом і маслом- смак хворого горла з дитинства. а ще шалено ломлять руки і ноги, даю мільйон відсотків, що завтра буде дощ.
    певно треба лізти в тепле ліжко і пробувати спати. не хочу бути хворою...:girl_in_dreams:

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

На одній половині монітора дивлюся CSI, на іншій - б'ю цукерки гугльом :gamer:

• Подобається Подобається x 1
  3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

і ми вже били :), тре спати, а якось не можеться, бо знаю , що завтра не треба буде вставати рано- цей тиждень вставала 5.30-6.00. І від розуміння, що наступили вихідні мені радісно , а відповідно і не спиться. Проходжу тести на водіння-але поляки понавидумували :girl_impossible: , багато яких просто висмоктаних з пальця, таке враження, щоби спецом заплутати і мати можливість ще раз заробити на тому :girl_cray:

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

В мене таке саме, але постійно, відколи звільнилася ))). А як десь колись треба рано встати - то капець :girl_impossible:. Навіть коли світло для орхідей автоматично вмикається - не прокидаюся, хоча раніше при шумі/світлі спати не могла :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Не сплю, бо була "купа" роботи. Ферма онлайн+прання (вже випралось, буду вішати)+храп на всю хату (я не одна простужена.Ги-ги! Маю надію, що я так не хроплю). І ще в мене два ковтки смачненького пивасика, поки розвішаю (ситай:розкидаю) прання, то мені того вистачить. І тоді можна під бочок...і на бочок... Ги-ги!

6. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ех, а ми затрималися в кафешці. Прийшла одна пара старших людей, і не було вільного столика, а наш був явно завеликий для двох. І ми спочатку стидалися, але потім все-таки радо запросили їх підсісти. Краєм вуха чую, що іноземці, але мову не розумію... Звернулися перші до нас російською, розбалакалися, виявилося, що цей чоловік 40 років тому виїхав в Ізраїль зі Львова, йому тоді 15 років було, і от зараз в 55 років приїхав побачити, як тут все змінилося. Дружині все перекладав, так молодо виглядають, засмаглі такі) і от виявляється, що жив він у тому ж будинку, де ми живемо. Ми були в приємному шоці, це ж треба таке співпадіння! Цілий вечір проговорили,він розповів нам, як колись наш двір виглядав, які сусіди жили. Ми порадили їм ще цікаві місця, але от не знала, де є кошерна кухня у Львові. Чоловік з ними обмінявся скайпом, сфоткалися разом, і додому йшли на такому піднесенні. От зараз заснути не можу, а в 5 ранку вставати :girl_impossible:

7. Heureuse

Heureuse вірю...

настрій не до спання.. надто багато думок.. сижу якась трохи як мішком прибита. ех...

8. Златка

Златка Well-Known Member

і в мене .... думаю, що то робити, аби дома нікого не збудити :girl_crazy:, й так не засну...
    ех, думи мої, думи мої, лихо мені з вами

9. Mammy

Mammy Well-Known Member

Нда... нiч... хлопцi сплять, а доцiк лежить в мене пiд боком i... спiваэ :girl_crazy:
    Я вже й новини почитала (( i замовлення зробила :) треба виходити з ДП, а то нароблю спросоння ;)

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ну, то ш канєшна, не глупа ніч. Але в такий час я люблю вже валятися на перинці. Ну і канапка, нє, - то канапище, в руці не дає мені заснути. Місія "жріци" виконана на відмінно, правда, не з корисним салатом, а з некорисною канапульою: ковбаса, помідори і плавлений сир. В своє оправдання додам, що хліб був чорний товщиною 8 мм (не см, нє нада) і масла, соусу, кєчапу там не було. Во!

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Побачила тему, серед нових дописів, і думаю, ну яка ж то ніч, та то ж тільки восьма година. Гг, офігіла.
    Ну і по темі - чого не сплю.
    Чекаю мужа з роботи, і тримаю маску на личку. Чи вона мені в такій годині чимось допоможе я не знаю, але те, що я з нею не засну, поки чекаю мужа - це точно :girl_crazy:

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

сиджу переглядаю фотографії. стільки спогадів, вражень, і обідно що вже не повернеш всі ті прекрасні часи.І як швидко все змінилось...Вчора була банда, а сьогодні всі сімейні, з діточками...А я сиджу з своїми інтегралами і згадаю як все було колись круто;)

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я щойно додому повернулась - вітали подругу з днем народження:dance2: Зав'язали їй очі, посадили в машину і повезли на Високий Замок, вивели наверх і.... Тортик, сидр, свічки, співи і вітання. Було навіть трох сліз. А який Львів гарний вночі:rolleyes: Навіть спати не хочеться, стільки емоцій...Люблю її дуже-дуже:girl_in_love:

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сьогодні банальніше - малюю нігті:girl_yes2:

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я вже котре збираюсь лягти "скоріше", і як завжди засиджуюсь до сих пір...А роблю - нічого! Завтра екзамен(хоча точніше уже сьогодні), а я сиджу музику слухаю, читаю щось таке, що мені ніколи в житті не пригодиться. Спати взагалі не хочу і це найгірше!

16. zorkas

zorkas Member

Коли лягла в ліжко, думала засну хай тільки очі закрию. Ага. не тут-та було. малий то спати і недумав. Почав товктися, бавитись. І мій сон пройшов, малий набавився і я вирішила подивитись свій серіал. і можна спати.

17. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Не знаю --- в ЖИЛЄТКУ ,чи сюди...Втопила свій телефон ,видав мені син свою круту "лижу",якою я користуватись не вмію .Попросила включити будильник на 4-45... Він включив на 3-45...Це чудо техніки почало дико кукурікати ... Я не змогла виключити,мусіла будити сина .Сиджу ,чергую,боюсь проспати.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

скільки разів собі кажу що я не буду відкладати все в золоту скриню і переконувати себе що я то за годинку зроблю! Як навчитись тверезо оцінювати свої можливості?!
    Сиджу дописую якусь біду,яку я планувала зробити за годину (це було о 20 00). а ще стільки всього заповнити треба що просто капці! на годиннику третя, і треба хоч капельку поспати і далі працювати! Я ж то геній!

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Не сплю, бо історія стандартна: дзвінок, щось треба, на коли треба - на вчора:girl_haha: Сижу, статтю пишу...