Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

а в мене сесія...роботи купа, а спати хочеться страшенно! А тут ще досить цікави дискусія в соцмережі, і не знаєш що робити...але напевно я піду спати, а то через 5 год вставати треба!

2. zaderyshka

zaderyshka Member

Ех, скажу вам, що не залежно від того, з якого боку барикад в освіті знаходишся - викладач чи студент - настає в період сесії кілька безсонних ночей. Якось так безглуздо настає, навіть якщо все плануєш наперед. Ех....а муж спати йде...а я працююююю...еххх...

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Не спиться, бо дивилась на дощ, зараз заряджаю мобільні, ну не можу я йти спати, як є включені якісь електроприлади (пунктик такий) ну і ще мушу доїсти свою вечірню порцію шоколадного морозива. Воть:girl_in_love:

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

не сплю, бо дитьо тільки після 00.00год заснув, поки зробила кавусю, поки звірила накладну, розібралася що до чого, вже 02.00год, потім швиденько всім посортувала замовлення і останні 40хв просто перечитую ДП))

5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Гроза в 24 год. прогнала весь сон, ще й на узд зранку, тому в голoвi тисячi думок i нема мiсця для сну.

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Не сплю, бо пообіцяла Артемкові на сніданок йогурт. Пообіцяла і забула, от зараз тільки кип*ячу молоко, буду його остуджувати, і далі по рецепту. Капець, коли я ляжу спати...

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

А я з нервів наілась морськоі капусти і лежу :). Сашка сопе, Настя сопе, муж в доміно онлайн грае. Раніше в стратегіі якісь грав, біганини, стрілянини, а тепер - доміно :). Старіе потихеньку :)

8. La esposa

La esposa Moderator

Аж поки не побачила цю тему, не усвідомлювала, що то вже ніч))) Соцмережі, хай їм... Допиваю чай і йду спати :)

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я до конференції готуюсь...голова як вулик гуде, очі злипаються..а ще хоть 2 слайди зробити...Вперше в житті карти в фотошопі малювала...Але що поробиш, треба підправляти:sad:

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Подрімала з 16.00 до 16.30 - і фсьо... Голова не болить, в хаті душно, дивлюсь страшне кінко, пасу ферму і чухаються руки, бо облазить шкіра... Ого, кіко в мене причин не спати. А спати тре, бо зранку не встану, а топати в обід в церкву в ту жару якось не альо...

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в нас всі футбол дивляться, спати взагалі не хочеться, хоч і саменька сиджу, нема настрою на шумну компанію, доїдаю кусок піци і може подивлюсь якесь кіно

12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

йой а мені спиться на ходу, тільки встигаю відкривати очі, хоч бери і сірники вставляй
    мої всі солодко сплять, а я працюю, мій мозок мене відключає
    через сьогоднішнє довге прибирання пізно почала працювати, а роботи багацько(
    ще 10 налисників і я йду спати
    зайшла щойно в кімнату то там прохолодно, а в мене тут пекельна кухня(неофіційна версія)

13. Divchyna vesna

І я, напевне, через то не сплю, хоча
    Серйозно, то не сплю, бо буду воювати з Рудим. Та, я така - Ксена-воїн. Ібо нєфіг мене злити!!! Вчорашнє забиття і сьогоднішня проза не пройдуть марно. Я відірвусь на повну. Вобшем, сиджу в ожиданії. Обіщаю, жи крови не буде. Ух! Відчуваю, що я зла і сильна. Як би то тепер заснути...

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Я в тата лягала в 21.00 спати.А що робити телика в кімнаті нема, нету також, по ночах не працювала.....А тепер повернулась додому і ввійшла в свій ритм. Лягаю після 24.00
    Постійне відчуття що недоспала.

15. shparynka

shparynka Well-Known Member

Так видається, що поміняла я день з ніччю) бо я у відпустці-ви не повірите- з 11 березня! поки малий ходив у школу, то так-сяк тримались-мо графіка, а тепер повний хаос! Починається з того, що вишиваю під Хюррем, і так до 12 ночі, поки ниточка не скінчиться)) а потім.. може б то чаю, може б то почитати.. А ночі такі короткі, і одна схожа на другу... і не зчуєшся, як то вже ранок. Добре, що мене мамам не бачить, з моїм режимом))

16. Divchyna vesna

Спати хочу немилосердно. Але є оказія! Довго думала куди написати, вийшло мені сюди. Бо через той бардак не можу спати.
    Є в нас в дворі забігайлівка під назвою шинок "У колі друзів". ТО якась така дивна кнайпа, бо працює періодично і в більшості на весілля.
    Вобшем, чо не сплю? Бо нинька в кнайпі весілля... І не дивуйтесь, яке весілля в піст. То - циганське весілля. Капєц! Купа люду, дітисок, машин роздовбаних. ТО всьо реве, гуде і кричить. Музики в них свої, танці, пляски... От сиджу, жду, коли мордобой почнеться...

17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А в нас тільки що хтось хідник вибивав:) а я переживала, що ми в 11 пилосмоктили:)
    А ще дуже хочу їсти, ходила - думала, чим то можна притупити то відчуття, пішла на кухню випити води, але першим під руку потрапив пампух:) що вже робити... З'їла, водою запила.

18. simona

simona Well-Known Member

нічого страшного я досі прибираю )))) а голод все таки водою і огірком втамовую)))

19. Margot

Margot Well-Known Member

Гарячі турки не дають:girl_crazy:
    Не подумайте щось "развратне":girl_blush2: дивлюсь серіал турецький, так захопив, що швидше як за годину не ляжу)))

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

а я серіал дивлюсь "Борджіа".. щось сон до голови не йде.. дивно для мене, бо зазвичай падаю в ліжко знесилена, момент засинаю і сплю до ранку..