Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Чоловік з малим хроплять наввипередки, а мені не спиться. Я як завжди маю про що подумати. От зараз думаю як то завтра я маю об"їздити пів Львова зі своєю дитиною. Добре, нині на Сихів якось з"їздили і то крику ціла маршрутка була, а завтра... Ех, як то зле що нема на кого залишити свого мацьопу. А ще гірше, що нема власного транспорту. І не світить

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Не спиться, бо знов роботу маю :) А зрештою, то ще навіть 2 нема... та то ще вечір, а не нічка! :girl_crazy:

3. terezka

terezka котяка-вишивака

приїхала із відрядження щойно, після довгої дороги у одному вагоні із "дембелями", ще, мабуть, довго не засну

4. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Не спиться, бо тиждень була без інтернету, не можу відірватись....

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Не сплю. Малий горланить:girl_crazy: ніби то білий день. Всі вже вляглись а я спостерігаю як йому весело:girl_crazy:) А завтра зранку буде весело мені:8:.

6. viltis

viltis Well-Known Member

не сплю.....чекаю на таксі, на 01-28 маю потяг до Ужгорода...давно я не їздила зовсім сама ( дітки зранку їдуть машинами)

7. hrystusja

Все убаюкала я свого хлопця. Пора і мені спати, а то сплю по три години в ночі. Сама собі дивуюсь, де ті сили беруться?)

8. Fechka

Fechka Member

і я не сплю..Посиденьки і ТВ пильную. Завтра маю раненько вставати,та це завтра....

9. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

мене щось також сон не береться, і моя малеча сьогодні в обід як надиво довго спала, що ще її неможу до тепер вложити, а вроді і очі зліпаються, а спати не можу

10. siriuska

siriuska Member

і я не сплю,тихо зараз,ніхто ліфтом не їздить,сусідка-пенсіонерка не горланить на свого чоловіка,чоловік в іншій кімнаті,будинок спить,бо вдень таке враження що в мурашнику живу.Мрію я собі зараз,мрію,про ....вічність...

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Не спиться... Помила голову, зварила плов, попрала суконку концертну, бо зовсім за неї забула...:girl_crazy: І от сон пройшов. А завтра репетиція на 10.00 :girl_impossible:

12. Gajka

Gajka Well-Known Member

А я не сплю, бо після важкого дня і вечері годинку собі кімарнула, тепер сон мене не бере. Чоловік попри мене не лягає. А завтра ой який важкий день, ще й зранку в дорогу маю їхати, знову буду позіхати за рульом.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не сплю. Ех, відходжу після напруженого дня, приходжу до себе. Жуть який день важкий видався, зате ніч поки що спокійна. Все собі думаю, чого то людина не висипається за якусь там годину-дві, стільки часу дорогоцінного пропадає.

14. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

І я не сплю, бо вже третій день як якісь термінові переклади "на вчора" підкидають :girl_devil:

15. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

І я не сплю. Чоловік на роботі:girl_cray:Малий вже спить а я ніяк не можу відірватись від компютера.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Теж так собі подумую, що якби не компютер спала б я уже десятим сном.

17. Siania

Siania Love Life

І мені не спиться.
    Пишу тут вперше, взагалі то кожної ночі мені не спиться, правда зранку не злазиться з ліжка:girl_devil: Якби ви знали, скільки раз я вже обіцяла собі почати нове життя, виробити режим, лягати в 23.00, вставати о 7.00...ага, швидше 1-2 ніколи не лягаю, а вставання о 7 ніхто не відміняв!
    Сьогодні була на ковзанах, потім на стоянці робили фотосесію, так класно мене покатали у возику, то такий кайф летіти в ньому між стовбів:girl_smile: Завтра покажу знимки, мають бути файні.
    А потім, прийшла додому, отримала лист...і так мені сумно стало...ну чому постійно ті гроші заважають жити людям, що мені дорогі?:girl_sad:
    Допиваю чайок, іду спати, всім надобраніч:girl_yes:

18. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

І мені не спиться, бо хочу до Пасхи синочку рушничок вишити. І "Холостяка" подивилась, тепер вся не емоціях, як тут заснеш.

19. hrystusja

Не сплю.....( Щось настрій на вечір геть не святочний. Хочу щоб все налагодилось...

20. Пундик

Пундик Well-Known Member

І я не сплю,купа всього в голові крутиться, не пускає сон до мене,люди цінуйте життя,живіть так щоб потім не шкодувати...
    Пи.си.і спати лягайте раніше, будете краще виглядати зранку :)