Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Через поламаний компік назбиралася вееееличезна гора роботи на цю нічку, тому і не сплю, хоча тааак хочеться вже спатки, що просто падаю з крісла))) :boredom: :khomyak:

2. Heureuse

Heureuse вірю...

от і в мене очі злипаються, але великий інтернет ше не пускає спати :girl_crazy: всьо шо зробила корисного, то поставила собі нову аватарку. осінь прийшла :)

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

а мені щось нічого не хочеться...Знову завелись кішки, що по душі шкребуть, сиджу і дивлюсь якийсь тупий фільм і з очей течуть сльози...Обідно...

4. veronka

veronka зла друзя

а я сиджу і "розливаю", 4 флакони подужала і усьо - падаю))) Зате закохалась в Алюр)

5. zaderyshka

zaderyshka Member

Я нині примудрилась майже проспати на 3 пару, то відповідно спати мені точно не хочеться. Дивлюсь собі серіал. Дурний такий, типу стилізовано під мотви братів Грімм. Мав би бути страшний, але "нє слажииилась". Ну, мож він і глупий і не страшний, але головний герой....мммммм....ммммммм. Словом, дивлюсь і балдію

6. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Капці... Всю ніч не спала! Ну майже: заснула на пів годинки поки муж о 4.30 з роботи не повернувся і не розбудив мене. І все! Решта часу хіба то і знала що крутитись з боку на бік...
    Вже встала, поснідала. Певно зберусь і прогуляюсь містом трохи.... А що робити?

7. Музик

Музик Мартуська

не спиться мені, бо вдень мала температуру майже 39, випила ліків і лягла спати, тому мало що встигла зробити вдома, а тому машинка щойно закінчує прання останньої порції білизни. зараз все допереться, я тут ще трошки посиджу і буду лягати - завтра довгий день

8. zaderyshka

zaderyshka Member

Я ж кажу, шо не спиться мені. І правда безсоння, чи шо. :d7:

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

сиджу і не знаю що мені робити, роботи ціла гора, а руки не хочуть братись. Поговорила зі своїм чудом з яким я так довго мучилась, зрозуміла що скучила, зараз доводжу сама собі що я дурне. Думала перекласти ще хоть сторіночку тексту, та де там...Купа думок про все і ні про що.

10. Alexx

Alexx New Member

А я роблю подарунок для однієї форумляночки )))) рукодільна його частина. Як добре, що є такі обмінні забавки у нас на форумі. Якийсь такий настрій суперовий шкода що час пізній і треба вже лягати.... Але ще мабуть пів годинки попрацюю ))))).

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Вже кілька годин не сплю, а чому - не знаю, просто прокинулась і все - спати не хочу :sad: крутилась-вертілась, але сон не повернувся. Вирішила встати, посидіти в неті, думала що то ще година 4-5 ранку, а то вже по сьомій :) тепер чекатиму поки коханий прокинеться :girl_tender:

12. in todash

in todash Active Member

Пишу диплом, взївся на мене компілятор і вже з годину не пропускає одну єдину лінійку в коді:girl_devil:...Я вже і так йому, і сяк, ще може зараз дощовицею погримлю (за нєімєнієм шаманського бубна))

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я через свій шклєроз не можу піти спати. Забула що потрібно цьогодні занести тези, от сиджу і вони все ніяк. Спочатку була написала нормальних 2ст, ну яка бека придумала то формляти в форматі А5? Тепер сиджу і думаю, а що то викинути?Ніколи не думала що то таке важке діло! А очі вже злипаються:sad:

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

до 23.30 виспалася, потім дитя присипляла, бо щось крутився півгодини, потім ПК, скайп, ДП, робота... і нарешті іду досипати в 2.30ночі))

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Печія...:girl_devil: щойно випила молока, чекаю коли вона погаситься, а ще чекаю коли приїде брат чоловіка - йому треба буде відкрити двері, а раз я вже й так не сплю... ну і заодно Посиденьки перечитаю :connie_pull-pigtail

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Не сплю, бо пізно повернулися з Варшави. Їхала я з татом, чоловіка провели на автобус до Львова, утік таки на кілька днів.. А тута біля хати дві пожарні машини приїхали, я вже набралася страху... Але то щось сталося в сусідньому будинку, були вони тут довго, шуміли, гуділи, от і пропав мій сон...

17. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Прийняла дуже важке, але мабуть, правильне рішення. Кажуть, з таким треба "переспати". Але як тут заснеш?
    Думаю-думаю-думаю..
    Ні. Таки треба все рвати. Але як то все представити без істерик, криків, образ?
    Залишитися друзями - в таке навіть не вірю. Але як все пояснити так, щоб хоч ворогами не стати?
    Тяжко. Дуже.

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

не спиться мені, бо щось всього в голові забагато. Забагато питань що? чому? для чого? а що далі? Ще ніколи не було в мене такого хаусу у житті. Стоїш на величезному роздоріжжі і навать не знаєш що тобі хочеться. Якщо чесно, хочеться стояти, але треба рухатись..а от куди?і от тисяччі питань мене мучать і засни ти тут з таким;(

19. Bobas

Bobas New Member

Прийшла мацьопа моя до нас в спальню, лягла між нами. Влупила мене пару раз по лиці ручкою, ногою по животі. Мама наспалась. :ninja:Сон пройшов.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Моя дитина бідна так храпить на цілу хату закладеним носом, що вже не сила то слухати. Ну, то ж треба ще йому було до повного щастя захворіти. Йой!!!
    А в мене ще купа роботи. Я от тільки каву п"ю, щоб не заснути. Ну, і вимацала дома ще десь коньяк з старих загашніків. Вже рік бідацьо певно стоїть не чіпаний. Хтось колись приніс, відкоркувала і буду зара знімати стреси і напруження. Цуть-цуть:girl_blush2:. Гм, останній раз пила щось міцніше пива ще мабуть три роки тому на роботі. Ну-ну...)))