Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

І ми не спимо...не спиться нам останнім часом зовсім (. Що б то ще вичитати в тому неті:girl_impossible:

2. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Знайома ситуація і причина, судячи з лінієчки, мабуть, у нас теж одна)))))))

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Приєднуюсь до пузатих несплхів. Накрила мене паніка і страх пологів. :girl_cray: Тепер дооовго не засну:girl_sad:

4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

то минуче, вже думаю - пошвидше би))...Такс чи то спатки вкладатися, чи йти ще про ГВ починати читати, але то певні до ранку затягнеться, а вже і голод нападає:girl_blush2:

5. Sertce

Sertce Member

Ледве встала о 5.20. Зараз в дорозі.

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

І я не сплю...Чекаю чоловіка з роботи. Вклала дітей- тепер можна по неті полазити. Чомусь привикла чоловіка дочекатись тому і не можу заснути(

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А мені щось вже з тиждень не спиться..чоловік сопе, а я пів ночі в вікно дивлюся..Ото вчора взагалі загострення було, не спала до 4..А вдень мені вже подзвонили - певно передчуття було..Страшно боюсь не хотіти спати - в мене то до біди((((

8. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Ми з котами не спимо.
    Я заповнюю анкету на шенгенку.
    А в котів вечірній марафет :d23:

Якийсь день такий напружений був. Ну от чо то так: коли я пофігістично ставлюся до роботи (ну підпишем угоду, то добре, а нє, то нє), то все вдається; а коли стараюся, зі шкіри лізу, застосовуючи всі свої дипломатичні здібності, то все ТАК заплутується.. ТАКІ підводні камені вилазять, що догодити всім - і замовникам, і генпідрядникам, і субпідрядникам - ну ніяк не вдається.
    Забити на то всьо? :girl_in_dreams:

Мені аж шопінгувати сьогодні ввечері не хотілося, хоч і гроші на картці є, і в кількох магазинах вже кошички сформовані.. Не можна так перепрацьовувати :connie_pull-pigtail

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Годину тому вернулася з побачення, і купа емоцій ще не дають заснути :girl_in_love:

10. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Чекаю чоловіка з футболу: вболівав на Уемблі за збірну України :)

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я вчора лягала пів на другу, бо печія мене мордувала, та й сьогодні шось сон мені не йде- лежати в любому положенні незручно- то живіт затерпає, то спина болить, то копчик, то в туалет хочу щогодини, хоч і стараюсь наніч менше пити, то дитинка бодрствує, то якісь дурні думи в голову лізуть...

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Снився сон нехороший, а 20 хв. тому почула голос, що мене будив, хоча в кімнаті нікого не було... Серце ніби хтось стиснув рукою, так зле. :sad: Зараз пишу смс рідним з питанням, чи все добре... Логічно, що відповідь отримала поки тіки від сестри, - вона працює в нічну зміну. Дуже-дуже переживаю, чи все добре

13. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

а я о 6.00 прокинулася в туалет (дивно, тієї ночі прокидалася лише раз, замість звичних 3-4), прийшла, лягла, то пес вже почав шморгати носом, струшуватися, бігати по хаті, позіхати,сувати мисками, пити воду та й мій сон накивав п"ятами.

14. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Не сплю, бо це мій улублений час. Люблю в п"ятницю посидіти довше в інтернеті під час перегляду улюбленого серіалу. А зважаючи на те, що на вулиці дубак, а завтра не тревилазити рано з ліжечка і йти на роботу, то взагалі ляпота. От тому й не сплю...

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

і знову я сюди. Цілий тиждень немаю інтернету, а тепер дорвалась, переглядаю що нового сталось за моєї відсутності, сортую свою пошту. Але вже щось починає тягнути на сон...

16. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Майже годину перечитую ДП, паралельно смакуючи заварними тістечками ( так-так - отака я дурна!), а до того мала дуже багато роботи..

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не сплю, бо пильную ще одну штуку (ну, не зовсім штуку, але най буде "ШТУКУ" - отак)) в морозильній камері. А мені реально очі до купи зліплюються. Я тааааак хочу спати, а ніззя. Шось сьорбаю той чай з лимоном- сто років його не пила і вже й той чай мені не лізе.:girl_nea: Спеціально не розстелюю ліжко, аби не злакомитися прилягти, бо відрубаюсь в секунду сто процент. Четверта недоспана ніч ( по 4 години сну) дається в знаки і то бачу конкретно.
    Але в цьому є і хороші новини- я знов лунатик.:girl_crazy:
    От під вікнами якась дівчина пройшлася співаючи. Гггг, моя тЄма...:connie_pull-pigtail

18. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Коханий бавиться в свої компутерні забавки, я слухаю рок-мєдлячки, кіт зайняв своїм пухнасти тільцем пів-дивана... щось не хочу спати, хоч зазвичай вже в 10-11 відключаюсь...о, печія мене ще мучить, треба погасити її і спатки лягати. Всім лунатикам яскравої ночі або солодких снів - кому що смакує :)

19. oksumoron

oksumoron Active Member

не спиться і мені! чоловік у відрядженні, а мені самій сумно!ще і книжку якусь хочеться почитати, і в ДП зайшла на "трішки", а вже з годину сиджу!
    і сусіди чую також бодурствують, якісь фільми дивляться так, що я ніби в кінопалаці!
    очі потрохи злипаються, але ще спати не йду! :girl_haha:

20. Heureuse

Heureuse вірю...

збиралась вже йти спати, але в останній момент натрапила на дуууже круту пісню! слухаю десятий раз :girl_crazy: