Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. taniarz

taniarz Active Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

а я чому не сплю? переглядаю знимку з Хрестин племінниці, тепр я тітка:girl_tender:

от просто хожу по неті без конкретної цілі...а вже могла солодко спати!

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я знову мучаюсь через свою Санта-Барабару...Не можу ніяк заснути..голова повна не зрозумілих думок...і ніби хочеться спати..від 23 крутилась в ліжку...вирішила сюди зайти...

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Мені "заскочило" і видалила профілі у гугл+ та створила новий, зараз створюю нову сторінку на фейсбуці, буду видаляти стару.

• Подобається Подобається x 1
  4. in todash

in todash Active Member

Коханий десь там зараз надіюсь вже повертається з зустрічі випускників.
    Переживаю, як там доїдуть...Чи не змерз..Чи ніц ся не стало..
    Нервуюсь. Взагалі сон не йде..Чекаю його дзвінка.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

От і я не сплю, хоча спати хочу, не витримую...:morning1:
    Подзвонив хазяїн хати і сказав, що щось з сигналізацією квартири сталося. Їм там поступив сигнал на пульт, що тут в нас якась поломка і має зара вже і негайно приїхати від них людина щоб поремонтувати, бо інкше заволає сІрЄна на всю вулицю і весь будинок встане на ноги.
    От і на разі нічого не волає, я засинаю за компом, державна служба охорони так до нас і не їде. І що робити я не знаю. Ніченька то вже глибоченька і з ранку малий не буде на мене дивитися як я досипаю недоспані години.
    Ну, і шо то за...:girl_devil:

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я вперше в цей час захотіла спати, але перетини лінійних просторів не дають піти спокійно спатки...мушу домучити ту задачу, сьогодні взагалі з графіку вибилась. Просто не хотілось вчитись і цілий день швендяла, тепер мушу мучитись:sad:

7. Barnaulka

Гуляю в тирнеті, намагаюся боротися із паскудною звичкою здирати на обличчі прищики.
    Щойно закінчила підписувати листівки. По одній - у США ;), Росію та Фінляндію :)

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Мікропроцесорний електронний вимірювальний перетворювач на основі індуктивного чутливого елемента не дає мені спати.

Це жах, нє, щоб написати в інструкції просто - "датчик" :connie_pull-pigtail

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А моя дитина вперше за останній місяць заснула раніше за мене. При чому не просто раніше за мене, а досить рано як для нього. От я натішитись не можу. Купу роботи переробила, фільм з мужом подивилась і релаксуюююю. Завтра такого щастя може вже не бути. Ловлю момент :)

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я далі в цей час не сплю..вчитись вже більше не можу. Переглядаю фотографії з університету, так смішно дивитись на нас ще дітей, а які тепер ми стали тьоті і дяді...порівнюю...виникла ідея зробити альбом порівняння. Але на жаль немаю половини групи фоток за перший курс:sad:

11. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

А я щойно закінчила пакувати валізи. Через 4 години виїжджаємо на моря :girl_claping: Ще б поспати трошки.. Я ж бо буду за "штурмана" :connie_pull-pigtail
    На робочий мобільний поставила замість гудків приспів оцієї пісеньки:
    http://www.youtube.com/watch?v=pa405OS1Yes
    Нехай клієнти собі слухають :girl_wink:
    Фсьо. Па-па :girl_bye:

12. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Не сплю, бо:
    1. Спілкуюся по скайпу із Жанною))
    2. Чекаю коли дотушаться кабачки.
    3. Насолоджуюся тишиною ( хлопці сплять).
    4. Роздумую яким сайтом зайнятися...
    5. Маю мити посуд. але не факт, що зроблю))

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Не сплю, бо чекаю на бій Кличка та Томпсона! Очі закриваються, але мус подивитися!

14. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А я не сплю, бо щойно закінчила чергову порцію заморозок на зиму. Зеленим борщиком взимку будемо об"ідатись:girl_blum:
    Зараз допиваю чай і люлю)

15. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Періодично мучаюсь безсонням. А останнім часом то частіше буваж як чоловіка вдома немає... Точніше, в ту ніч як має додому їхати (власне в дорозі бути). Чого - не знаю... Видно чекаю :)

А як нападає безсоння то кручусь в ліжку, вперто намагаючись заснути, бо оченята то сліпить і ніц робити не можу... І все мені заваджає: і собаки з вулиці, і сусідський телевізор, і лампочка на свому телевізорі, і зірочки що на стелі наклеєні і тд.... :-X Знаю що то не причина...

16. Barnaulka

Всьо пече, не знаю, яким боком влягтися, щоб спокійно поспати

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я певно отравилась... Так хижо(((
    І який тут сон, ах...

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

"зависла" на одному суперцікавому сайті і не зауважила, що вже 01.45(((((
    всім гарних снів!

19. danusyk

danusyk Member

Я не сплю, бо малюк засинає о 23-00, а прокидається перший раз їсти о 6-00, потім в 9-00, а потім ще спить (якщо на циці) до 11-00. А вдень спить лише на вулиці. Тому я вночі все пороблю, бо коли зранку шумлю, то він просинається. А так і я з ним до 11 год дрімаю.

20. Barnaulka

Фільм дивилася, а тепер інтернет знову не пускає спати.