Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Fechka

Fechka Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

і я не сплю. Читаю дописи на ДП і паралельно дивлюсь фільм по ТВ

2. AilataN

AilataN жива

У мене якийсь сумбур в халавє. Пробую зомбуватись ( абстрагуватись ) на форумах)))

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мій чоловік дивиться такий нудний і затяжний фільм, що мене скоро знудить. Мала намір подивитися "Танцюють всі. Супер фінал", ага, розмріялась...
    Хотіла іти капусту парити до голубців- перехотіла. Настрій не зрозумілий, не виспана, а спати не іду.

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я вже 4 годину сідаю дописувати свою статтю і так не можу зосередитись...ніби весь матеріал готовий, залишилось все скласти докупи, а щось немає натхнення...тай спати не хочеться..а завтра рано потрібно відсилати...дивно хто то буде читати на свята..але такі правила...

5. Vероніка

Vероніка Never give up

А я не сплю, знову збираю чумадани - завтра в Карпати. Вже надцять раз перебрала в голові і шафах, що ще взяти, хоч і на декілька днів їдемо.
    Так-с, треба лягати, завтра рано вставати. :girl_bye:

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Так зимно у хаті, що думка втекти завтра до Львова видається дуже привабливою... Зараз збираю всі ковдри, які ніхто не використовує, аби вночі не замерзнути. :girl_emo:
    Інтернетисько ше не скоро мене відпустить до мого ліжечка, хоч спати ще й як хочу :morning1:
    Занюхала на кухні, що готують щось із приправами, то зараз тіки про ті приправи й думаю, аж слина тече :nyam2:

• Подобається Подобається x 1
  7. in todash

in todash Active Member

а я шойно закінчила терти хрін на салат, десь мене від того "аромату" аж в легенях пече..)
    ще тільки замаринувати і можна спааатки.

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Не сплю, бо в день поспала. Чоловік збоку хропе, а мені хоч би що.

9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

з 22год до 02год виспалася і вже дві години щиро куховарю)) :ed4d70def841dc74b57
    відповім на всі пп та досипати біжу...

10. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

І я виспалася з 21.00 до 2.30.. Тепер п'ю чай і слухаю, як якась пташка під вікном щебече.
    Еххх.. Весна! :girl_in_dreams::girl_in_love:

11. Barnaulka

Тиждень щастя закінчився, знову на 5 ранку на роботу. Та ще й на Поливаний понеділок :sad:. Не хочу.

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

знову на спиться під романтичні звуки завивання сусідської вівчарки і надзвичайно "милі" тіні на стінах від гіляк дерев...

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сиділи фільм дивились, а щойно прочитала про ту бідну дитину з опіками і бачу сон пішов десь далеко. Якось моторошно дуже. Хочеться лише обняти свою дитину і помолитись...

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

мені треба десь в гАмерику виїжджати...а то дальше так продовжуватись не може...не можу ніяк заснути..з того-всього наїлась копченої риби і сиджу рахую букви в дописах...

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

З одного боку чоловік хропе, з іншого - синусь постійно нозі по ковдрі розкидає. Накриваю. Через 5 хв знову. Знову накриваю. Ну не віриться мені, що йому жарко, бо в хаті так дооосить прохолодно. А оскільки спільний в нас не лише сон, а й ковдра:) то мерзну, коли черговий раз скидає з себе, бо заодно і з мене стягує.
    Отак і бдю:)

16. Barnaulka

Щось ніяк не можу заснути... Вдень годину поспала - і всьо... А тепер роби, що хоч. І то за 1,5 год підйом, уявлення не маю, як потім на роботі працювати - буду ж ходити, як сонна муха.

17. in todash

in todash Active Member

Готуюсь до екзамену...
    Незнаю, чим то завтра всьо скінчиться,
    але чую що великі претензії будуть лише з моєї сторони.

18. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Переклад. Як завжди :)

19. olangel

olangel Well-Known Member

Малий скріз сон так почав плакати, що дуже перелякалась, ніби серце на мить зупинилось(аж рука зтерпла), от тепер не можу заспокоїтись, вже не посплю...та й Марко крутиться-вертиться, зубки його турбують :sad: а я від кожного шороху підстрибую( чи то чаю попити?...

20. gladiolys

gladiolys Member

Не сплю бо роблю виступ і презентацію на захист диплому. Роблю, потім перероблюю, потім назад все вертаю, потім щось з того всього до купи складаю. І постійно мені здається що я буду говорити якусь фігню, яка зовсім не буде цікава нікому. Короче я вже себе так накрутила,що не знаю чи й засну. А треба, бо завтра буде ще веселіша нічка :girl_devil: