Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Не сплю, бо щиро працюю в неті))
    але і паралельно відповідаю на повідомлення в пп на ДП.
    Ну і ще смакую морозиво із дом.варенням малиновим. Мнямка!
    Іду робити сильну кавусю, бо це купа роботи....

2. Katrine

Katrine Member

останнім часом конкретно присіла на блог Сергія Долі, і реально не можу відірватися. обожнюю його гумор і описи країн.
    от сижу, читаю про життя в Омані, В'єтнамі і думаю, як мені пощастило з ненькою-Україною (без сарказму:girl_wink:)

3. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

і я не сплю:girl_sad: Сижу, готуюсь до сесії:girl_crazy: Свою мацьопу ледве вклала в 00.00 год.:connie::girl_crazy: Мужа відправила на роботу, і за цілий тиждень знову берусь наполегливо за курсову:scare::bad: А загалом сьогодні в мене був чудовий день. Мої хлопці мене так гарно зранку привітали, що я цілий день ходила тішилась:girl_tender: Доречі жіночки із пройдешнім святом вас:give_rose:

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора був вихідний, а сьогодні, як усі нормальні казахи, збираюся на роботу :girl_crazy: Вчора після миття голови заплела собі косички, а тепер мус волосся сушити, бо не висохло :girl_spruce_up:
    Вчора цілий день хотіла кави, але не дозволяла собі її випити, аби ввечері нормально заснути. Тішила себе думкою. Що зранку вип"ю. А тепер уже не хочу кави - мені чаю приспічило... От і п"ю чай із солодким :morning1:

• Подобається Подобається x 1
  5. Barnaulka

Засинаю просто, але героїчними зусиллями не відриваюся від ноута :), потім знову прокинуся із компутером в руках :girl_crazy:

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Щось з 01 до 03год крутилася ніяк заснути не могла((( Встала...
    Тому тепер вичитую в неті всяке і різне, попиваючи водичку із лимончиком та смакуючи чоколядкою від свекрухи)))

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Щойно вклала свою дитину. А мене чекає ще багатенько роботи, тому мушу якось налаштуватися. Хоча така апатія до того всього:bad:, що подумую може то "забити" тай лягти спати.:girl_crazy:

8. Barnaulka

Мені через півтори години вставати, а я ще не лягала :girl_crazy:. Інтернет не пускає :girl_nea:

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Все більше нервуюсь через роботу. Атмосфера тяжка, я переймаюсь дуже((

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

закохалась в людину, для якої я просто друг..закохалась випадково..4 роки нічого...а тут невинний жарт..і цілими ночами мучаюсь..не знаю як бути...
    жевріє надія що не просто друг...що щось з того вийде..але не знаю як підійти, як бути з ними..кожного дня бачимось...

11. siriuska

siriuska Member

ой не спиться,не спиться,вроді хочу спати але не йду.

12. AilataN

AilataN жива

Гулялам по іншим форумам)))
    та то капець. Якісь вони жінофобні.
    Зробила кремчик, ну дуууже гарненький, зараз буду фасувати в баночки, а баночки не закриваються, дякую своїм постачальникам, які "мудрі" люди. Але настрій маю фільозофьський, задумливий, напишу зараз їм отакооого листа, з роздумами на тему баньочок, хай почитають, може їм теж пофілософствується)).

13. Heureuse

Heureuse вірю...

завтра важкий день, попереду важкий тиждень- треба спати і набиратись сил.
    а я засіла на форумах і не можу себе вигнати в ліжко..
    і чо я таке дурне :girl_in_dreams:

14. AilataN

AilataN жива

Моя красуня тільки но на бік повернулась, робить вигляд, що спить. А в мене роботи купа, і як то що дитина спати не хоче? Зранку встали в 8, вигулялись, вдень майже не спали.
    Завтра вставати раненько, аналізи здавати, а чудо човпеться.
    Чує моє серце, що знову проспимо.

Останнє редагування: 19 Березень 2012
  15. Barnaulka

Щоразу важче вставати у цей час.
    Ніби нарешті знайшла квартиру, але поки без деталей - ще не знаю, що як і до чого. Як перевезу речі - тоді буду хвалитися :).
    Тепер відкрила вкотактє - а там чогось на частині фоток, не лише моїх, напис: "Сервер с фото времено отключен". :girl_impossible:

16. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Чому мамуні не спиться?
    Бо в доні завтра в садочку свято. І ось, як часто буває, мама дошиває, доприкрашає їй костюмчик. Треба зробити і пришити їй кишеньки, які "зайчик роздер". А одну так культурно-декоративно відірвати. І це все для того, щоб дитина сказала одну фразу-"Мамо, любко..."! Що то, мамина любов...

"Рученьки терпнуть, злипаються віченьки..." Вже закінчила, йду спати.

17. reindeer

reindeer Member

А мене наглим чином збудили...А другий раз заснути..ой як важко( принаймі мені)...

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ми щойно додивились романтичне французьке кінішко.:give_heart:

Перевіряю почту і баїньки...завтра обіцяє бути знову шалений день...

19. kookla

kookla New Member

засиділась. ще послухаю стенфордські курси хоть 1 відео і тоді виключатиму все.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я щойно вложила своє "чудо-шило", тобто синочка спати. Півтора години на циці- то не абищо. Це називається мама хотіла швидше вкласти, бо мала трохи планів і роботи. Ага-ага, вже мені ніц не хочеться. Піду помию горнятка тай ляжу спати. Перегоріло рвЄніє до праці. Усьооо, буде отбой, якщо інтернет не затягне!:girl_crazy: