Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

І я дивлюсь.
    Кличко виграє.
    Вже виграв. :D

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Наші виграли, можна йти спати :)

3. Yoda

Yoda New Member

Вже переміг!!!!! Урррра!

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

не пойняла!
    вийшла по малєнькому...а бокс що, скінчився????
    йолки-палки, во фанатка:girl_cray:

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Та там того боксу і не було, ех не має з ким нашим хлопцям битись:) з перемогою всіх!!!

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

В якому раунді?

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Юхххху:girl_dance:. Гордість розпирає за наших Кличків:girl_in_love:.
    Ромчик спав, та в кінці боксу прокинувся і погавкав як песик і знов відрубався:girl_crazy:. Певно також вболівав).
    Сон відганяю, бо маю ще купу планів, ггг і то після такого шалено позитивного дня. Якась я не вгамовна останнім часом:girl_crazy:.

8. agalinka

agalinka Active Member

Чекаю чоловіка з гастролів ))) має приїхати десь біля 5:00 надіюсь до того часу не буду сидіти, але не спиться

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а я вишивала, тепер чекаю поки чоловік дочитає статтю і підемо спати.

10. sunset

sunset Active Member

ну що ж ти будеш робити- тільки вмикнула бокс, а тут опа,- і все гуд, наш Кличко переміг)
    файно,але чо ж так швидко)

а взагалі- мого котяру ковбасить і він ганяє по хаті з писками, того неможу я спатки)

11. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Пекла "Спартак" на ДН свекрухи , а мрії тільки про сон ! Добре , що всі вже вляглися і ніхто не бачив , що я з тим "Спартаком" витворяла ! :girl_crazy::girl_blush2:

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Вся в очікуванні, що аж заснути не можу, ще й виліт трохи перенесли, ех ну коли ж те завтра щоб вже до аеропорту їхати?

13. Holly

Holly Moderator

ех, а я певно вже виспалась. Лягла в 22.00, але щось не могла заснути, тому полізла в нет. А за півгодини Оленка прокинулась, так її затягнуло, просто капець. Тепер спить на руках. Спроби покласти наліжко завершуються плачем

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Не сплю, бо дурна :girl_crazy: лажу по неті вишукую не таку вже і конче потрібну мені інформацію.. :girl_nea:
    Все баїньки! Всім гарних снів.

15. pyzurj

pyzurj New Member

не сплю, бо не спиться .
    багато думок в голові , згадуються три кружки запашної кави, згадується минуле, яке не повинно було б згадуватись , треба подумати що завтра вдягнути , яка там погода ?... надіюсь обійдеться без дощу,... мм, купила собі нову туш , завтра випробую )
    і спати не хочеться взагалі...

16. Templar

Templar New Member

Не сплю бо читав, спочатку КК, потім взявся дочитувати Vita Nostra, класна книжка, деколи аж хочеться зробити деякі дії замість головної героїні...
    Але коли читаєш далі, розумієш, що робити їх було б безглуздо і ще багато чого розумієш))
    Люкс книжка, Дяченки рулять :girl_blush2:

---------- Додано в 02:20 ---------- Попередній допис був написаний в 02:17 ----------

Сніг там.
    Наша погода, надзвичайно непередбачувана стає ....

17. Barnaulka

А я поснідала, зараз вип"ю чайочку і збираюся на роботу. Чесно, дістав мене такий графік! Точніше, його відсутність.

18. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А я о 23.30 год. вже збиралася спати, як тут чую дзвонить мій телефон, чоловік аж встав дивитися на номер хто мені так пізно дзвонить, а то моя кумаська, спання її не бралося вирішила зі мною погомоніти розповісти наболіле. Щойно закінчили, ну в нас так завжди як мінімум година. А тепер біжу спатоньки бо зранку дитині в школу, а в мене купа справ.

19. Barnaulka

Вчора мала намір лягти спати о 18-19.00, але то одне завадило, потім друге, а далі вже було за годину до півночі... Спати хочу, що жах, але треба себе змусити йти на роботу. А не хочу! :morning1::morning1:
    Тішить думка, що завтра буде день халяви і маю виспатися.:dance2:

• Подобається Подобається x 1
  20. domino

domino Well-Known Member

а я годину тому прийшла з роботи, попереду 2 дні вихідних - тому юзаю нет...і так немо шо робити:connie_pull-pigtail

---------- Додано в 05:21 ---------- Попередній допис був написаний в 05:19 ----------

то певне в вас золота свекруха,шоб аж не спати і їй пляцок пекти:girl_wink: