Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. vernata

vernata New Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Сиджу біля ноута, от ніби вже й хочу спати, а ніяк не можу покинути ДП :) Немудра.

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Та й мені не хочеться дуже вже за малого переживаю. Аж судини в очах потріскали(( Якийсь він мені зовсім не такий, ніби підмінили( Все спихаю на наслідки хвороби і зуби.

3. Florena

Florena Member

Невідомо коли ляжу спати, чоловік щойно повернувся з роботи, то трошки поговорили, а зараз він приймає трапезу, то я трошки читаю дописи.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

І мені ще не до сну. Щось я дуууже довго присипляла свого малого. Такий активний, що навіть і не думав що то вже ніч. Потім ще вишукувала, вигрібала всі предмети і речі закидані ним напротязі дня в усі можливі кутки. Ну, а тепер п"ю чай і як завжди балдію від тиші.

5. Dobra

Dobra Well-Known Member

А я варю борщ. Тільки щось так не хочеться - чи то виключити то все і спати? А то з моєю помічницею на кухні за останні тижні збилось 6-7 предметів посуду.

6. Kofein

Kofein New Member

Цей комп*ютер викинула б з вікна:girl_crazy:
    От ніби вже і хочу спати, а відірватись від посиденьок та ще кількох сайтів не можу.... Аж сама на себе злюсь!:girl_mad:

7. Dobra

Dobra Well-Known Member

А я далі варю той же борщ. Тільки вода і мясо:girl_crazy: Дві доби. Ужась, вчора мала кричала до ранку від болів животика, я так і недоварила, сьогодні продовжую, може то бульйон з нього зробити. (Я не пощу бо ГВ).Така була господиня, зійшла наніц:ed4d70def841dc74b57. Тепер в хаті 3 господиньки, а їмо що попало. Спати не лягаю, бо діти так мене змістили графік, що до 3 навіть не хочеться. Роблю слайд-шоу з фотографій під сентиментальну музику.
    Потрібно створювати тему "Компютер і жінка":girl_impossible:

8. Florena

Florena Member

А мені якось так згадалось дитинство, що потягло на ностальгію, сиджу та передивляюсь свої дитячі фотки.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

І я б викунула!!! Через нього заразу не висипляюсь. Хоча... може той комп по ночах і є моє спасіння. А то так би лягла і думала, довго і тяжко і одна думка другу тягнула би за собою, друга третю і так напевно до ранку. А то висиджуся тут до такої степені, що очі липнуть і тоді в ліжко і лю-лю.
    Так що "Звична ніч..." УРА!!!:girl_smile:

10. Dobra

Dobra Well-Known Member

Перед тим як будете викидати, скиньте в ПП адресу:girl_crazy:.
    Мені також компютер допомагає пережити ночі. Кілька днів тому заснула раніше, і встати на ті нічні дитячі плачі було нестерпно важко, а тут при кожному писку підскакую "шо молодая" і біжу заспокоювати. Ось і сьогодні не сплю - ну так вже змістили ті діти графік:d25:.

11. Holly

Holly Moderator

Я не сплю. Тільки доробила торт. Так люблю готувати, коли за вікном ніч. Ніхто тобі не пхається, не "допомагає"

12. Gajka

Gajka Well-Known Member

А я вишиваю, чоловік збоку похрапує, а в мене натхнення на нічку! І вже очка ніби злипаються, але ще трішки посиджу.

13. sofcja

sofcja Member

а я так сьогодні забігалась, що навіть звичного чаю не пила...
    оце зробила горня і балдю.... і музичку-релакс включила - ще трішки відпочину від дня і спатоньки втечу!

14. Kofein

Kofein New Member

І мені не спиться...... Лежала, лежала, але так і не заснула. Вирішила трошки в посиденьках полазити, щоб дарма не лежати:connie_pull-pigtail

15. zetta

zetta Well-Known Member

взагалi то спиться....але чогось проснулось вiд бажання з'iсти зефiру )) якого я впринципi i не купую бо недуже люблю. Отак то) вийшла на вулицю, подихала. зiрочок нема, шо значить не працювати.... зефiри спати заважають )

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я не сплю....Чоловік три години розмотував клубок ниток, які заплутались:girl_crazy:. І ось завершив. Головне прошу, щоб лишився того, а він ні, каже розплутаю. А я таки чекаю на свій чай. Обіцявся зробити. От ждю))) А по телевізору якесь китайське кіно з Джекі Чаном то дивлюсь одним оком. Сон мене не бере:girl_nea:.
    О чай несуть. Уряяяяяяя, дочекалась таки)))

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я не сплю, бо сповнена вражень від одної дуже приємної зустрічі з дуже приємними людьми в дуже гарному місці.:girl_spruce_up: А ще чоловік купив велику пачку насіння соняшника на мою то голову. Гризем і поки не догризем спати не ляжем.:girl_mad:

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а я не сплю, бо заздрю вам самою білою заздрістю!!:sad:

19. sofcja

sofcja Member

а в мене нічка психологічної помочі коліжанці...
    годину на телефоні полялакали - їй полегшало трошки, мені сон пройшов. переживаю. лю людей мені близьких...
    знову пю чай і зара включаю релакс аби сонливість викликати і заспокоїтить-розслабитись...

день видався підірваним і мені ще не пройшло шило в пятій точці:ed4d70def841dc74b57:girl_impossible::girl_crazy:

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я не сплю, бо все ще куховарю. Наш нинішній сімейний візит до свекрухи перекреслив усі мої кулінарні плани, тому мушу використовувати ніч в своїх цілях.