Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Вчора, 04:28
    13.02.2012, 05:22
    09.02.2012, 03:48
    Dzintars, як ви то витримуєте...? Сподіваюсь , то по змінах робота, не кожну ніч не спите?
    А мені не спиться, бо прийшли з ДН, я розбурхалась))),ще й вдень повтикала на ліжку, не спала , але валялась, притулившись до маленької. Зараз дивлюсь інфу по роботі, бо маю намір до роботи приступити з понеділка(((
    Намір не означає бажання.

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Звикла :). У мене одна зміна - на 4.00. Інколи тягну із собою ноут, і кілька годин ще можу гуляти в інтернеті :).
    Зараз снідаю і чекаю таксі, як завжди.

• Подобається Подобається x 1
  3. Марго

Марго Well-Known Member

То напевно якісь магнітні бурі!!! 3 ніченьку не спиться!!!!

4. fillette

fillette Well-Known Member

Трохи посварились з коханим вдень по телефону з моєї вини. Він поїхав у відрядження. Дзвоню ввечері щоб вибачитись і спитати як у нього справи, а він не взяв трубки. І не передзвонює. Я з того всього не можу заснути і сиджу працюю.

5. Barnaulka

Чекаю на таксі, щоб на роботу їхати. Прочитала в інтернеті статтю: "Велич і загибель Великої Хорватії"... Але то бздура! Кому вигідно писати такі дурниці?!

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мене чогось сон не береться. Маю одну думку в голові, яка заважає спати.
    Крім того загрузила машинку, чекала поки попере, приходжу по ідеї щоб вже витягнути лахи, а я її виявляється забула включити. От, халепа, буде пратися вже напевно завтра, а я краще чаю ще поп"ю.))

7. AilataN

AilataN жива

Добре , що нагадали мені- зараз піду пральку включу, бо загрузила ще в обід, забула включити.
    Загружаюсь інформацією, мрію про те, як одного дня настане такий прогрес, що я втикну два пальці в розетку і буду знати все , що мені потрібно.... Еххх, мрії..
    Інфа досить нудна, у відрі води ложка потрібного, тому час від часу втикаю на ДП , щоб не заснути і не забути зробити висновки))).

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в нас вже днів 10,як чухаємось цілу ніч...геть та алергія і мене,і Марека забембала...от не знаю,чи то "на зуби", чи то наслідки "праздничной конфети":girl_devil:,бо вже давно висипів не було,а тут ну так сипануло по ножках і в складках рук і попи...чухаємось цілу ніц...і не спимо

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сидимо дивимся бокс. І так мене взлила поведінка того суперника Кличка, що сама б пішла його бити:girl_devil:.
    Сон сьогодні не скоро до мене прийде.

10. Barnaulka

Теж дивлюся в онлайні. Спати дуже хочу, але результат цікавить більше, точніше, хочу побачити чергове оголошення переможцем одного із Кличків :girl_wink:

11. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

о 3год вже проснулася і ніяк не засну - виспалася чи що?))
    Поставила варити помідоровий супчик, а сама по ДП лажу і трохи англійську почитала...

12. AilataN

AilataN жива

Можу прокинутись в третій- четвертій-п"ятій, але на геройський подвиг вилізти з ліжка мене хіба би землетрус примусив. хоча свідомо розумію. що це нагле гаяння часу і нагло лежу під ковдрою . Якщо вже залягаю- то навсєгда, до ранку))))
    Сьогодні планувала попрацювати. Дуже планувала. Але руки чомусь вивернулись в сторону спини( троха нижче) і відмовились воркати, а голова їм не суперечила сильно.
    Я якась зобиджена на весь світ сьогодні, всі вороги навколо, негатив з мене пре ого-го, вирішила на свої кремчики його не переносити, чоловік постраждав. і діти трохи.

13. Barnaulka

Знову як завжди - збираюся на роботу.:girl_emo: Жую солодке і запиваю фруктовим чаєм :girl_tender:

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, накінець то наступив мій улюблений час доби.:girl_tender:
    Малий спить,чоловік спить і заодно хропить на цілу хату. Гм, і як то його перевернути, бо від того рЄву вже вуха закладує.)) А я вже от встигла коврика почистити, (чит. подраїти бо, після розлитого компоту, порозливаної зупи і т.п. просто чищенням то не назвеш) і напевно зараз потихеньку ляжу телик повтикаю до повного свого засинання.:smile:
    Лиш би малий зара не проснувся і не розрушив ту всю мою нічну ідилію.

15. Barnaulka

Не хочу йти на роботу! Сьогодні там буду довго, а так не хочу :sad:. Ех...

16. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Коти ганяють одне за одним по хаті. Щойно меншенький (4 200 г.) звалився з шафи. Бідні сусіди...

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

наші нічні гігієнічні процедури вибивають мене зі сну, Сашко вже й поїв,і спить,а я дивлюсь в стелю. То ж тре так кричати при митті дупки...

18. Holly

Holly Moderator

доварюю холодець, п"ю чай і лажу по неті

19. Leila

Leila Well-Known Member

20. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Заснула з дитиною о 20.30год - виспалася)) тепер буду мити посуд, куховарити і посиденькати поки тишина ...