Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

не спиться, бо не спиться і що з тим робити? а ранок ніхто не відміняв....та й форумівка завтра тобто сьогодні вже, буду з синцями..хм

2. madchen

madchen Member

а яка форумівка?? де? бо я , затуркана, не дочиталась:girl_crazy:може б то, нарешті, вибратись та й познайомитись з форумчанками:)

3. Heureuse

Heureuse вірю...

якийсь безкінечний день, що плавно перейшов в ніч...
    все, спати-спати-спати! багато і довго! :girl_smile:

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Спати дуууже хочу, але ніяк не можу відірватися від ноута.

• Подобається Подобається x 1
  5. Donata

Donata Active Member

от чого я сижу - не знаю, тенета інтернету не відпускають, біда

6. Barnaulka

Вернулася годину тому з форумівки. Дуже хочу спати, але не лягаю, бо нема сенсу - вставати о 02.15, то просто не злізу з ліжка. Вже краще тут посиджу і потім одразу на роботу на 04.00 :)

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

а я не сплю, бо переписуюсь в ПП з дуже файною форумляночкою і певно зара на клавіатурі засну.
    Чоловік гризе малого печенько і свої бойовики дивиться, а йому в 3,30 год втавати. Сім"я лунатиків.))

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і мені не спиться, мої давно бачуть 10 сон, а я взагалі спати не хочу. Переписуюсь із нашою файною форумчанкою, коли той сон нагляне до мене:girl_in_dreams:

9. simona

simona Well-Known Member

..завтра знов просплю на роботу, мала насичений кінець дня..завтра проовження...недаремно щурі мені снились...не люблю так того...піду на свій степер трохи походжу...один позитив вибила килими вночі

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

І я сюди. Вперше. Не спиться, бо нема мужа поруч, щоб загнати спати, от і сиджу тут :girl_crazy: Але треба збиратись до сну, бо зараз захочеться їсти, а то ж ніззя вночі хом*ячити :shutup:

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

і мені сьогодні не спиться....буду зараз намагатись під фільмок заснути....
    залишилось лише знайти фільм))))))а там і ранок недалеко....

12. simona

simona Well-Known Member

після вчорашніх моїх посиділок я проспала на роботу, але бачу по годиннику те саме мене чекає завтра, але нічого. Сиджу і морально себе готую до занурення на Водохреща, ніби готова і підсвідомо хочу, хоть і троха ніби хвора, але всерівно...кажть життя змінюється, бо йдеш з великою вірою..незна...вірніше знаю і вірю..але боюсь щоб в останній момент я не дала задню

13. Barnaulka

Мені треба на роботу збиратися, то вже майже годину не сплю.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я ледво вклала свою хвореньку дитину спатки. Цей процес тривав дві години з періодичними криками і істериками.
    Загалом потім я ще перемила гору посуди, бо майже весь вечір малий провів в мене на руках, розвішала лахи сушити, трохи поприбирала і піду зараз ще напевно картоплю чистити на вареники. Хоча... я ще подумаю.:smile:

15. sofka08

sofka08 kasperjonoks

от і фільм переглянула....
    мій сон загуляв......

16. simona

simona Well-Known Member

сиджу чекаю поки зарядиться батарейка до фотоапарата, взагалі тиждень якийсь дивний не спиться взагалі ...цікаво хто ще не спить і що поробляє?піду на свій степер походжу

17. LuBimaya

LuBimaya New Member

не сплю, бо сьогодні була на вечері в свекрухи і посварилася з чоловіковою двоюрідною сестрою... вірніше, вона зі мною, бо я першою не починала... ось тепер вся знервована заснути не можу, аж трусить...
    хотілося сказати все, що я думаю про цю 20-ти річну амбітну егоїстку, але шануючи інших членів родини і велике свято, я себе стримала... думаю, що вчинила правильно...

18. simona

simona Well-Known Member

думаю також, що вчинили правельно, часом краще промовчати, а тепер чайок теплий з медом, він заспокоїть і в люлю. А я все не знаю як завтра буду на водохрещення ніби страх і водночас велике бажання і віра, цікаво, що переможе. От сиджу і думаю...а батарейка не заряджається, ех

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

сиджу і плачу...зайшла на КРИЛА НАДІЇ, хоч і обіцяла собі,що більше не буду ....сташно,коли важко хворіють і помирають діти

20. SoLana

SoLana Well-Known Member

Не можу заснути... Переглянула фотографії Юрчика і інших діточок на сторінці "Крила надії" і не можу спинити сліз...