Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

нда, наш теж "доскайпився" і заснув

кльово тобі, а я цього року не буду вірити в те, що як НР зустрінеш так його і проведеш. Єдина втіха була з малявки він так радів величезній ялинці, яку ми закінчили вбирати пів години до півночі ггг і з таким задоволенням наминав те, що мама зготувала. файна-файна в мене дитина:girl_in_love:

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Не сплю, бо завантажую фотки :) А заодно перемикаю канали телевізора - далі ніц вартого уваги нема.

• Подобається Подобається x 1
  3. Holly

Holly Moderator

Додивилась 2 серію сутінків. І от думаю, хто мені бавитиме дітей завтра, поки я спатиму:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

4. Barnaulka

Лягла спати о 21.30, поспала 40 хв і на тому всьо... 1,5 год намагалася заснути, але не вдалося. Тому півгодини робила вправи для опи і пресу, потім ше півгодини - для першого параметру . Потім - інгаляція. Далі - маски для обличчя, нарешті "скрабилась" кавою - класно! :girl_yes2:
    Ось поснідала, зібралась, ще поштукатуритись - і мож на роботу :)

5. Barnaulka

Сиджу на роботі з 4.00. :morning1:

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а я щось навіть не хочу спатки, малеча вже в люлі, але не спить ще, коханий на роботізробила собі чайок з м"яти та з медиком попиваю, короче, релаксую:girl_smile:

7. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

І я до вас - від 3 до 6 виспалася, то тепер не спиться. Добре, що я у відпустці:girl_smile:

8. Barnaulka

Знову на роботі. Але я розлючена!:girl_devil: Приїхало 5 операторів на зміну, годину (!) дзвонили у двері, грюкали, верещали, а охоронець спав!!! Ми там кукали під кол-центром, дзвонили до керівників проекту, супервізорів, поки охоронці з інших поверхів не розбудили того, шо має ключ від вхідних дверей. :girl_devil:

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я не сплю, бо їм яблуко. Чоловіченько мій коханий погрів собі смажену бульбу і поїдає з кефірчиком, а я... а я... ой, не то слово, відриваюся на яблукові і чуть не з головою залізла в комп. Мурдуюсь короче, бо так хочеться отою смаженою на ніч похрустіти.))
    Піду зараз трохи красу наводити, може попустить.

10. zaderyshka

zaderyshka Member

А я не сплю, бо захтілось мені на Святвечір нового вітражного підсвічника. От сиджу, малюю. То певно тільки я таке дурне, ввечері 5 січня робити підсвічник зібралась.

11. Barnaulka

З сестрою погаркались, то вона мені назло дивилася по телеку "щоденники вампіра" . Тепер вона пішла спати, а я по скайпі зараз спілкуюся із другом з Дніпропетровська. :)

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Поки дитина сама себе забавляє, я шастаю по інтернету....
    Певно не скоро сьогодні засну. В мене і так безсоння останнім часом, а сьогодні ще й пампушків об"їлася (ну такі вже файнющі вийшли), то так якось важко...

13. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а я прочитала про Юрасика... і тепер не засну...
    не можу...
    щось застрягло між горлом і серцем... згадалися проблеми з Яночкою...
    раніше я собі полюбляла побавитись у філософа в розмовах про то, що таке щастя, і тільки тепер зрозуміла, що найбільше щастя - це здоров*я тих, кого любиш. Бо коли, щось з ними не те, то не те, що спати, жити не можеш нормально.
    Щось я розписалася. Тра заспокоїтися...

14. Barnaulka

Вже давно спала, але загуляла в інтернеті :). Ще годинка - і спати :girl_yes2:

15. Barnaulka

Щось час швидко йде для мене нині. Думала, шо то ше не так пізно, а глянула на годинник... :)

16. Heureuse

Heureuse вірю...

але я дурне...замість того, щоб виспатись перед екзаменом, сижу сліпаю над серіалом...
    але зато 3 цікавих серії подивилась, а поспати ше встигну :girl_smile:

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я вже була б лягала спати, але чоловік зробив мені сюрпрайз. НЕ планово повернувся з роботи, бо йшов в нічну в не планово не тверезому стані.:girl_devil: Отакої, на жінка, маєш!!!! Зла я короче, тому спати не йду. Сиджу най в мені то всьо перегорить, завтра буде серйозна розмова. Сказати про те що я вшоці- це нічого не сказати.((

18. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

щось і мені ока не липнуть))) читаю дп. Мужчинки мої сплять, бо одне ще мале, а другому на роботу рано. А тут ще мама прихворіла. І поки всіх поклала, то сон мій пропав. Йду ще стежками дп погуляю...

19. StarKa

StarKa Member

агітую всіх проголосувати за Матвійка у конкурсі, так мені вже кортить йому той комплекс гімнастично-розвиваючий виграти. Проголосуйте і ви будь-ласка кому не лінь!! Не пожалійте 2 хв свого часу маленькому хлопчику.. Номер голоса відпишіть якщо не тяжко в карму або пп

20. Heureuse

Heureuse вірю...

такс, я знов зависла в серіалі...
    треба з тим щось робити, бо вже очі болять, а я все не змушу себе лягти нарешті :girl_mad: