Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

То ще й обов"язок модераторський :)

У мене "нічні" страви напрочуд смачні вдаються - кращі за "денні" :)

2. носик

носик New Member

на мене таке чекає в четвер))))

3. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Я в поїздах не сплю. Майже зовсім. Навіть після 2 пляшок пива :girl_devil:
    То так погано. По роботі часто їжджу у відрядження в Київ. То, буває, 2 ночі підряд не сплю. Та ще й слухаю чуже хропіння..
    Я лунатик, але добровільний. Коли безсоння - то я тоді злий лунатик.

4. mrochkizm

О, дуже цікаве формулювання! Можна навіть невеличке дослідження робити - вимушений/добровільний лунатизм.
    Мій лунатизм, напевне, невимушений - біоритми, однако :)

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Я тільки-но з Кінг-Кросса-не дивуйтесь, що так пізно! Були в Планеті Кіно на "Битва за Л.А.", фільм захоплюючий (подробиці,звісно,не тут), так що я під враженням ще довго не засну!

6. Tequila

Tequila Well-Known Member

А я сплю в поїздах як суслик, з сусідами на щастя кожного разу щастило, і це дуже тішить, бо теж часто їжджу у відрядження в віддалені міста Батьківщини: Донецьк, Харків, Одесу, і т.д. В поїзді звук коліс так мене заколисує... :)
    А зараз не спится, боюся що завтра знову може стати погано на роботі, як місяць тому. Треба взяти себе в руки, але я цього вже дійсно боюсь.(

7. mrochkizm

У поїздах можу спати лише на нижній полиці - ба на верхній охоплює мене панічний страх, що зараз звідти впаду :connie_pull-pigtail

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я не можу спати в поїзді, воно так всьо тарахкотить, хитає :girl_impossible: Сон проходить. то мій чоловік, лиш доторкається головою полички і вже все-сопе.

9. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я ще теж не сплю)Щось не хочеться спати,хочеться десь гуляти:girl_haha:
    Мені тяжко засинати в поїздах:girl_cray:
    На новому місці теж важко засинати,але то тіки перші дві ночі)

10. Vittoriya

я завжди на новому місці засинаю легко, а от просинаюся перший ранок дуже рано :) А потім вже звикаю :D

11. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

12. AilataN

AilataN жива

я, коли не можу заснути, уявляю собi, що я в поiздi, на верхнiй поличцi, та-дам-та-дам, за вiкном вогнi мигтять, в стаканi на столi дзеленчить ложечка i все, засинаю...от чуть не заснула поки це писала....))

13. Tequila

Я не уточнила, що сплю з маленькою подушкою, яку кладу на вухо (ще з дитинства), тому звуків ніяких практично не чую. Вдома теж так засинаю, інакше не можу, бо маю надто чутливий слух. :)
    А коли засинаю в поїзді, то дуже часто уявляю що я лежу на морських хвильках, і вони мене заколисують... :girl_blush2:

14. Vittoriya

у мене теж в хаті вночі має бути тиша. Тому іяк хтось приїжджає додому, то для мене каторга. Наприклад мама з сестрою можуть говорити в іншій кімнаті і все, я то чую, на тому зосереджуюся і не можу абстрагуватися...:girl_crazy:
    Пригадую в мене з мамою був такий скандал раз. Я мала зранку державний іспит по спецу, а то само собою нерви, стрес, а треба ж виспатися. А мама мала зустріч однокласників перед тим ввечір і так їм було весело, що ще продовження було у нас вдома. І ніби й не гучно, лише з одною людиною, але вони ніяк наговоритися не могли, а я ніяк заснути не могла..Але я була тоді зла...:girl_cray:

15. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

16. Florena

Florena Member

А я дуже полюбляю спати у потягах, мене це якось заспокоює, ось і зараз думаю куди поїхати аби не бути на своє Д/Н дома, бо дуже не полюбляю цей день ,аж щось мені робиться, може поїду подивитись ваше місто, я не була у Львові. Мене так розслабив сьогоднішній день, давно такого не було, я у родині сама старша, а тут так чудово поспілкувалась, з дружинами своїх, двоюрідних братів, що сама дивуюсь, не було різниці у віці, цеж чудово. Я по натурі домосидка,а це інколи я зрозуміла буває напряжно.

17. Bobas

Bobas New Member

Запишіть. А я думала - то я одна така, що люблю спати в поїзді. В поїзді їхати на довгу відстань і спати в ньому- це для мене благодать. Тільки я +музика+ стукіт коліс+ ніч за вікном=сон.
    А зараз частенько не можу заснути- шум літаків заважає(близько аеропорт), хоч я помаленько звикаю до того.

18. Tequila

Так, в цьому щось таки є. Особливо так прикольно усвідомлювати зранку, що ти вже далеченько від того місця, в якому була, коли засинала (особливо якщо це напівсонне відчуття, а сон був глибокий).:girl_in_dreams:
    Або спросоння згадувати куди їдеш (в мене таке буває) :girl_haha:

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А хроплячі сусіди не заважають? Чи то до музики?

20. Tequila

Мені щастило на "тихих" сусідів, лише одного разу погано спала, бо в купе в поїзді в Київ їхало немовлятко з батьками:d25:
    А якщо музика лунає в навушниках плеєра, то сторонні звуки не заважають...