Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Працюю, попиваю каву :)

2. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Привіт-привіт!!!
    Я вже третю нічку не сплю... перші дві мали температуру, то хотіла спати виключно в колясці, мусіла сидіти і пильнувати, аби не впала. А сьогодні вже температури нема, але так Софія верещала, скоріш за все від живота, або ще вуха, хоть капаємо і таки даємо ту гадость, яка антибіотиком зветься...((((( або ще зуби, лізе 8 зразу... короче весело мені.

3. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Чекаю мужа з роботи. Спати хочу страшенно, замучена. Зараз прийде муж, нагодую його і в люлю.

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Планувала сьогодні сидіти довго та бачу, що не зможу. Щось дуже втомилась за день. П"ю чай...

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я дивлюся огляд подій Зіку
    http://www.youtube.com/watch?v=qGLw26dFt34&feature=player_embedded#!

Про наш концерт завтрашній концерт нині знімали сюжет, ото дивлюся. Як мені сьогодні моя коліжанка сказала-починається чорна смуга у музикантів-фестиваль "Контрасти" :girl_crazy: Нє, ну бувають класні твори сучасні, або класні моменти в творах, ну але часом такееее, що голова пухне.... Сидиш і тільки рахуєш , рахуєш, бо на секунду розслабляєшся, вилітаєш і фсьо, ловися як хочеш, а найти , де грати не можеш...

6. Kofein

Kofein New Member

А я щойно додивилась фільм.
    Тепер думаю перебиратись в ліжечко чи ще полазити на просторах інтернету:girl_smile:

7. AilataN

AilataN жива

В мене ще кремчик на меті.
    Сижу, складаю рецептик, рахую пропорції. Тут є математики? Якщо в рідині 60 грам було 2% інгредієнту, а потім додали ще 20 гр рідини, який відсоток інгредієнту в ній тепер? Дивлюсь на цю задачку як баран.
    0,7 што лі?

8. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Я порахувала 1,5%

9. kineret

kineret Вірю в диво...

jalatan,

10. mrochkizm

http://formula.co.ua/useful_scripts.php - ось знайшла, корисна сторінка для калькуляції :) рахує не лише відсотки:)
    виходить 1,5%

11. kineret

kineret Вірю в диво...

---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

назбирала собі купу всяких думок і замість того, щоб йти спати, колупаюсь в них...:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:

12. AilataN

AilataN жива

Ммм, дівчата я бачу ви любите такі задачки!)) та я вам кожного вечора можу такі підкидувати! Дякую за відповіді, ви б ще тако, для особливо обдарованих, пояснили, як воно насправді відбувається , оте рахування!)) Найбільш мене уміліло( на сайті з формулами)- арифметика для школи))) Ну, нічьо, піде моя менша до школи- згадаю все! Дякую вам, розумнички!
    Вирішила піти все таки спати, та ну його , того крему, ще от зараз на пару сайтів зайду і може все таки категорично піду спатки- я ж вирішила!)))

Останнє редагування: 30 Вересень 2011
  13. kineret

kineret Вірю в диво...

jalatan

14. AilataN

AilataN жива

Та? і що вийде?)))))

15. Bobas

Bobas New Member

Впав в око банер на посиденьках про землетрус 14 лютого в 4. 05. год.. От тепер і всякі дурниці в голову лізуть.... сон пропав..

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Включив мені муж бойовика, а сам заснув. Ото мусіла додивлятись його сама саменька. Добре, що вишивка під руками.
    А спати щось далі не хочеться...

17. mrochkizm

Перейшла по тому банеру - ех, прикуплю собі хостинг, зроблю сайт, назвуся Маріанія Ієриномія і ще не про такі землетруси напишу :girl_wink:
    А взагалі, в 2012 році кінець світу буде, так що землетрус ховається :girl_crazy:
    Не бери собі того до голови, чесно :girl_wink:
    А мені не спиться, бо перекладаю :) хоча таки скоро втікатиму в люлю :)

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

вже раз мав бути землетрус, десь навіть люди з квартир повибігали, але ж ніц, тихо :) Так що споко, ми ітак не взнаєм, коли з нами має щось статися.;)

19. Mаrsela

Mаrsela New Member

не сплю бо дивилась Доктора Хауса 8 сезон 1 серія:girl_wink: трохи розчарував цей сюжет:girl_nea: , а тепер в люлю

20. kineret

kineret Вірю в диво...

І я приєднуюсь до "несплячої" компанії :girl_wink: Перших 2 серії 8 сезону Анатомії Грей вже позаду :girl_crazy: Пора би спатоньки, а не хочеться... Побуду ще тут :girl_crazy: