Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Чекаю на мужа, вже ось-ось має бути. Вже засинаю за комп"ютером

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сиджу на роботі, тому й не сплю цю і наступні три ночі.

• Подобається Подобається x 1
  3. zaderyshka

zaderyshka Member

Складаю питання для кандидатського іспиту з економіки...ужжжос. Скільки можна придумувати...:girl_in_dreams:

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Щойно переглянула "Пункт призначення -5" і певно треба спати. Але ще мушу забігти на ДП:girl_in_love:.

5. Bobas

Bobas New Member

А я у пошуках роботи. От і сиджу вичитую різні вакансії.

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я не сплю, бо маю не добрий настрій. От, сиджу думаю, як то жити далі.:girl_in_dreams:

7. AilataN

AilataN жива

Ага, я теж роботу шукаю!)
    а перед тим наліпила вареників. Ліпила з музикою в навушниках і запітнілою пляшкою холодного пива перед носом. Скажу вам, що швидкість ліплення дууже збільшилась!)

8. Dobra

Dobra Well-Known Member

Пора мені в затуркані, читаю щось таке типу "завагітніло..ю пляшкою". Читаю і сама собі "удівляюсь".
    Не сплю, міряю малій температуру, не хочу хімії давати.

9. AilataN

AilataN жива

Мдя, називається "оговорочка по Фрейду"))
    у вашому випадку- очиталочка.)
    будьте здорові, лікуйтесь, тримайтесь, висипайтесь! Намагайтесь, хоча б...(

10. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А я вся в роздумах, сьогодні мені зробили пропозицію. прийнявши її означає переїхати в іншу країну,:girl_bye2: піти на рік-два вчитись, вибрати де хочу працювати. Щось навіть незнаю, працювати згідна, а вчитись не дуже, та й незнаю що б ще хотіла вивчати. І чи є сенс все тут кидати, щоб спробувати там. Хоча якщо не вийде завжди можна вернутись, та й не так то далеко, і візеєром літати можна звідси туди і навпаки.Ой незнаю незнаю що то робити, і тут мене дуже нічо не стримує....

11. jylanda

jylanda занууууда

А я не сплю, бо совище я. Ще й чоловiка собi такого ж знайшла:girl_claping: От ще доварю iсти, книжку дочитаю та й десь так в 2 - 3 пiду в люлю. А 7 пiдйом:morning1: Весело живеться)

12. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Не сплю, бо експериментую з манікюром. Випробовую нову фічу. Має вийти прикольно :girl_in_dreams:

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я не сплю, бо малий дуже будиться. Сиджу, караулю. Щось ні в день, ні в ночі спокою нема.:umbrage:

14. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

І ми сови))) Таких сов ще пошукати тре))) Нам в 5 ранку лягти спати і встати в 13-14 годині, то є нормально, ну звичайно коли є можливість)

15. irabil

irabil Well-Known Member

Я - сова, не спиться мені так рано

16. simona

simona Well-Known Member

.сиджу...просто...тупо...замість того щоб вже давним давно закінчити роботу, яку взяла додому...я...просто тупо сиджу....і сон бере і не бере...і робота не йдеться....

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я нарешті повернулась до нічного вишивання. І як тут спати? Тепер мене не відірвеш від улюбленої справи :)

18. Just me

Just me Member

А мені дисертація в голові... Вже б і щось на кафедру показати, а нема що... І хто мене штовхав на таке???:girl_cray:

19. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Якийсь важкий день був на роботі. Прийшла додому і лягла спати. Прокинулась о 12 ночі. Виспалась :girl_haha: І що тепер? Вже скоро третя, а я спатки ані трошки не хочу..

20. Alonka

Alonka New Member

І я в день з малою закимарила, не до 12 звичайно:girl_blum:але теж не спиться.