Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. olangel

olangel Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

А в мене якась така печія почалась, нічого не допомагає, а лежати це взагалі мука.... І як то час вбити?

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Не сплю, бо спілкуюся вконтактє з друзями, які теж не сплять, бо я з ними переписуюся :)
    То ся скінчит хіба тоди, коли хтось засне просто біля компа :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

А я "надудлилася" собі капучіно айс з льодом. І думаю, що то мені спати ні разу не хочеться? А капучіно-то з кофеїном.. Так що я тут надовго.

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

В мене інша біда: зробила чай та й забула пакетик вийняти. За півгодини згадала і випила, ото мені й кави не треба :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Rona

Rona Мама-йожик

а я вже виспалась... гасали цілий день на вєліках по місту, і я вирубалась в 20-00, тепер буду кукати до раня... :)

6. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Чоловік дивиться якійсь серіал про війну (мене шось на кров і стрілянину не тягне), а я собі купую товари в неті :girl_spruce_up: Але думаю пора вже зупинятись (на сьогодні), бо чоловік вже косо дивиться, коли я за карткою тягнусь :connie_pull-pigtail

7. Lamara

Lamara Well-Known Member

І мені не спиться. Сьогодні в обід виспалась з дітьми, а тепер очей не зімкну. Ось чекаю поки моя лялюська проснеться та забере мене спати, а то закон подлості- тільки прикімарю , а вона і покличе мене :d25:

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Не сплю. Щойно вклала малого і чоловік включив "Пірати Карибського моря" останню частину. А ще хотіла повишивати. Та чи вийде не знаю. Щось якась я зовсім соня стала:).

9. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

А я строщила половину кавуна і думаю, що то не було мудре рішення :) Так що я теж тут на якийсь час ))

10. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Якраз йшла спати, раптом відчула дивний запах.. Хтось, крім мене, відчуває?? з вулиці

11. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Finya, хоч район уточніть :)

12. Finya

Центр. Подрузі подзвонила, каже, в районі Франка теж:khomyak: Каналізацією воня!!
    Найдивніше, що в мене вікна закриті... Як через євротакзванівікна може запах просочуватися((((

13. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А я вирішила, зрази зробити, ну от і засиділася, треба собі купити веееличезну сковорідку, бо по 4 зразики на сковорідку то купа роботи. А тепер втікаю спати, ну бо вже дуже хочеться мені тих зразів , а не мож і сидіти біля них не годен ))

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

15. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

17. Finya

а я взагалі перед тим про землетрус з евакуацією Пентагону прочитала..
    і, як людина мнітєльна, зразу провела паралелі)))

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В нашому місті на Полтві щороку якийсь район засмерджується...особливо коли спека.

А я з 12 до тепер обтирала Ромка, мав 40 температури. Щойно спала трохи, зліз з циці і засопів. Стоматит, зараза десь взявся...от тобі і акліматизація.

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Не сплю. Малого вклала вже, а сама сиджу і мучусь. Зовсім нема чим дихати. Відкрию вікно, то комарі налетять. І чим то рятуватись?(((

20. ViTanya

ViTanya Member

І в нас теж, вже другу ніч. Спочатку я на чоловіка сердилась, думала, що це він повітря зіпсував:girl_smile: Тепер потрібно вікна зачиняти, а я в такій задусі спати не можу. Кондиціонер купувати, чи що?