Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

ги...поздно...то все вже знищено...але ше є шанс що не доженусь чоколядовими конхфетами які дістала з заначки...

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

о, і я до моря форми готую...то певне в нас передморський синдром...

2. Florena

Florena Member

Спати хочу, аж очі злипаються, вчора пізно лягла, ранесенько встала, а спатки нізя ))) Хотілося тобі природи та грибочків, ото май роботу перебирай, а перебирати ще довго доведеться, іншим разом подумаєш, чи треба їх стільки набирати))).

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ая зла!! Зла бо п"ю холодний чай, який чоловік зробив годину тому, коли заснув малий. Я тільки до чаю і Ромчик прокинувся:sad:

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мене шось дуже все болить: голова, живіт, руки, ноги. Ой, слаба я, слаба.))
    Мабуть скоро не засну.

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сваріть мене!!! Наїлась смажених кабачків. Так хотіла їх, що аж пахло. А тепер себе сварю!
    Мої сплять! Дивно, але мені це підходить) Йду вишивати!

6. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А в мене завал(( замість того, щоб солоденько спати, сиджу вже сотий раз перепаковую сумку в дорогу. Кожен раз виймаю і назад запихаю, бо все треба((

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

доїла свою нутелку, п"ю чай, називаю чоловіка дятлом ггг:girl_in_love:, бо довбе мені голову вже годину, то в нас стандартний вечір: кожен за своїм компом і один одного просимо "ну пішли спати" , "ну йдем спати", але от я сьогодні тихенько сиджу, а він вже сто разів говорить про спати, а сам навіть очі від монітора не піднімає:girl_crazy:
    чую завтра вранці буде дуже хижо

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Сиджу, каву п"ю, буду далі дивитися Хауса:) Благо, що завтра на ранок нікуди не треба бігти:)

9. Bobas

Bobas New Member

:girl_yes2: А я сиджу і читаю всі темки.. не було мене тут дуже довго.. і стільки всього цікавого понаписували- до рання часу не вистарчить, щоб перечитати. І сон не бере)))))))

10. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

І я не спатиму ще довгенько, бо як пожалілася вже в жилєтку, від нас недавно швидка поїхала- в мами гіпертонічний криз, дуже їй було зле, зараз вона заснула, бо накололи її і дімедрол там був, спить аж посапує, а я не сплю, переживаю. Лишуся в неї спати, боюсь саму на ніч лишити.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я не сплю, хоч клялася собі що нині вже ляжу як біла людина і хоч трохи висплюсь, а то почуваю себе сонною мухою.
    Так от малий мій замість обідішнього сну заснув у вечері. Як результат проспав майже до пів десятої. Звісно, що приспати на ніч було не легко. Як результат щойно заснув. Плакали мої ніченьки, у мене ще стільки роботи. Не знаю знов коли вкладусь:no:

12. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А мені вечером так захотілось кави з чоколядкою, шо я собі не могла відмовити, а по скільки завтра вихідний, то можна не переживати що рано вставати.
    Йду якийсь фільм подивлюсь

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я вже на сьогодні все поробила і іду спати, щоб до ранку хоч трохи виспатись.
    Мушу бути файна, свято все-таки як не як.:girl_smile:

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, що після святкувань пора і розслабитися. Вимила гори посуди і... хочу продовження свого особистого свята, яке на жаль завершується. Може то вже спати іти???

15. dream

dream Well-Known Member

не сплю, бо пильную кицю, страшно переживаю, зробили їй сьогодні стерилізацію...

16. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Перекладаю сценарій індійського кінофільму з англійської на німецьку мову :girl_crazy::crazy::crazy: Одне з найцікавіших замовлень:) Але ж то захопливо! Є два чесні бідні фотографи, корумпований муніципалітет, марнославний зажерливий будівельний магнат, який будує свої хмарочоси на місці старого кладовища, журнал, який ту всю корупцію викриває...скоро напевне з"являться дівчата і любофф:)

17. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Не спиться мені ніяк. Вже вкотре переглядаю різні пропозиції турфірм. Читаю відгуки про готелі, прикидаю різні варіанти.. Болгарія цього року відпадає, бо 30 годин в автобусі, кажуть - жах. Шукаю щось літаком. Блііін. І от знову виходить Туреччина. То, канєшно, троха тупо їхати туди вже втретє, ну але тішить, що в іншу курортну місцевість. Хоч якесь різноманіття..

18. Insolence

Insolence Living The Dream

а я штопаю =) фотопрув =)

19. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А я в обід з донею прилягла, думала на пів години , а вийшло дві години. Тепер спати не хочеться, крім того ше чоловіка з роботи нема, чекаю. Прийшла на кухню і чогось смачного захотіла, але ж дала собі слово так пізно не їсти, при чому хочеться чогось такого кисленького, відкрила холодильник і побачила огірочки і так мені засмакували вже третій їм

20. Dobra

Dobra Well-Known Member

А я чекаю коли посудомийна домиє...
    Щойно приспала своїх малих з диким реготом (їхнім). Чого вони в мене сови?