Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. MALYSH

MALYSH New Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

А я йду в люлю
    пралка допрала, білизну вівисила, тепер на завтра менше роботи:girl_curtsey:

2. Agrafka

Agrafka Member

Зараз 5 ранку. О 23:00 приспала малу, трохи біля неї заснула, прокинулась, подивилась на список справ які планувала зробити і не зробила та й сон кудись пропав. Софійка біля опори сама стає на ножки, але стоїть не твердо і може впасти в будь-який момент. Ото ж весь час у день коли маленька бавиться, я бавлюся разом із нею, відійти не можу. І ось так, денний список справ переноситься на ніч. Зараз доварюється варення, розкладу по банках і спати. Поки воно варилося, я і на завтра вже їсти зварила. Але на скільки мене так вистачить не знаю. Дякую своїй мамі, що вдень інколи приходить та й щось помагає, або з Софійкою бавиться.

3. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Цілий день планувала, що ввечері нарешті повишиваю. Ага... :girl_cray: Свекор їздив на дачу і передав 2 пакети огірків і 2 пакети ще всякої всячини. Чоловік те все привіз, обіцяв мені допомогти і... чемно спить. Тож вип'ю кави і до роботи! Нічка буде довга...

4. lerucha

lerucha Member

кожен день роблю щось по хаті після 23, коли малий засинає, а сьогодні ніц робити не треба, а сон як назло не береться:girl_devil:

5. Holly

Holly Moderator

Закриваю кабачкові ікру. Точніше, ще вариться - ще 30хв має поваритись, потім постерелізувати. Чоловік ще на ніч мафінів бананових захтів, тому спати ляжу нескоро

6. AilataN

AilataN жива

Йой, а то вже нічка? Мені здається що зараз десь восьма година, планів купа...

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

От і я задумалась)))
    В мене в дома ніби то білий день))) Ромчик співає:)
    Ще сестру чекаю, має грибочків і чорничок з Карпат привести.

8. Sapiha

Sapiha New Member

.
    Щойно закатала останню банку огірків з гірчицею. Так, чистити зубки і в люлю :girl_smile:

9. Savchenko

Savchenko Member

А я заснути не можу((( Дивлюсь серіал "До смерти красива" і знаю, що завтра зранку прокидатись, але сон чомусь не приходить(( Маю якесь відчуття тривоги, хвилювання щось в цьому роді і не знаю чому(

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я не сплю і ще скоро не ляжу. Планів, як в Наполеона. Буду щось робити доти, поки не впаду в сон на ходу. І то все через ту кляту напругу. Зла сама на себе.:girl_devil: В суботу переїжджаєм на нову квартиру, а мені певно про то треба було сказати в останній момент. Сон був би набагато спокійніший і менше хвилювання. Чоловік вже свариться, а я не можу заспокоїтися. Ніби тішитись треба, а в мене все навпаки...

11. Holly

Holly Moderator

я ще 10 хв, і теж закатаю останню банку :)
    а ще в душ на 25 хв, чайок попити - 10хв, на дп - 25хв от і година. А завтра так рано вставати:girl_in_dreams:

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

Вкотре переконуюсь, що у мене не діти, а таланти. Присипляла меншу, а вона була надто зайнята, щоб спати - сиділа і дерла туалетний папір на шматки. Кожен кусочок супроводжувався словами "мама, НА" і чудовою посмішкою. Я зробила вигляд що дрімаю, а мій дизайнер ще довго то всьо дер. Всі спроби зупинити були марні. Лише за хвилин сорок дитя надерло цілу купу і повністю задоволене почало вмощуватись спатки.

13. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

А у мене такий режим що соняти йду не раніше четвертої. Ось поробила всю роботу і не мам що робити, то сиджу на Посиденьках.

14. Florena

Florena Member

Не йде до мене сон-дрімота, то варю абрикосове варення, щоб не сидіти без діла, та насолоджуюсь шумом зливи за вікном, попиваючи чайок з лимоном, невже зранку буде прохолодно та свіжо. Спека трішки заморила ...

15. terezka

terezka котяка-вишивака

приїхала із зустрічі з подругою з Казані, не бачились уже два роки, ото за розмовами і ціла ніч сплила, навіть не помітили, як почало світати:)

16. hrystusja

Не сплю...
    Залізна в нет і відірватись не можу)
    А в хаті так тихо, файно...

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

Не сплю вже з 3 години, не можу спати і все, якесь безсоння вагітних чи шо...:girl_spruce_up: На дворі дощ, і темно, всі сплять а я їм:wacko1:

18. hrystusja

Не сплю! Намагаюсь посмакувати шоколадку, та моє дитя мені не дає. В нього піся 12 ночі друге дихання відкривається...

19. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дивлюся 7 сезон Доктора Хауса, навіть не відчуваю, що то вже пів на першу ночі:)
    Що то значить - сова :)

20. hrystusja

Ага. Моя дитина зараз бавиться на підлозі ніби то білий день, ще й пищить від задоволення. Справжня сова!