Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Dobra

Dobra Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Менша спить, а старша в стелю дивилась годину, поки я їй булочку не дала (знаю що дуже корисно і педагогічно:girl_yes2:). Після того лише виявила бажання спати. Але ж вперте, нє? Скажи, що голодне, а воно лежить, депресує і філософствує. Зараз посуда домиється, якщо не кашлятимуть сильно, піду спатки. Ще трохи погачкую свою вечірню накидочку, йду через тиждень на весілє.

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Не сплю...
    Попакували нарешті усі речі. Таке враження, що ми цілу хату вивозимо:girl_crazy:. Хоча в тому є доля правди, бо берем з собою усе, що тільки можна від постілі до банячка. А на добрий сон ще з чоловіком подивились "Форсаж 5" в третє:girl_crazy:.
    А за 5 годин прокидатись(((

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ми три серії Каліфорнікейшн. Люблю Хенка:girl_crazy:

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мені не спиться, бо матрац замяких... на мою хвору спину він аж ніяк не підходить.... от скууууучаю за мвоїм матрацом, що лишився у Львові....

5. Michela

Michela New Member

Я за ці вихідні- стільки виспалась на природі, що сьогодні можу цілу ніч не спати...:girl_curtsey:
    Все тут перечитаю!!!:girl_blum:

6. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Переглянула з чоловіком файний фільм. Дуже чуттєвий і казковий. Іду радити у відповідну тему

7. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А я тільки зібралась спати
    лягла,включила фільм
    а тут такі крики за вікном, я встала а там кіт репить якби його хто перерізав, вже подумала що може який пес на нього на кинувся, перебігла всі свої 3 поверхи, щоб переконатись шо мої котяри дома і погнала в піжамі на двір, поки добігла до калітки то побачила що то два коти деруться і вже десь в сусіда на городі.
    Я знервувалась шось тим
    Йду щось веселе читати

8. kozochka

kozochka Member

І мені не спиться..... перечитую всі приватні повідомлення. Я просто в шоці.....замовила дівчина з кідстафу в мене дитячі курточки,гроші оплатила,а тільки що пише поміняти їй на інші моделі. І це при тому, що товар вже мені відправили.
    А ще сиджу і думаю що робити з курточкою, яку замовила наша форумчанка Септіма,її забанили, гроші неоплатила, я викупила і додзвонитися до неї неможу.
    Короче одна каша в голові.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я в такий час ніколи не сплю. Не вийняток і сьогодні. Чекаю чоловіка з роботи, грію вечерю. Ще думаю куди то завтра податися за подарунками. Маю на вихідних два дні Народження: у похресника і в товариша. Добре що маля вляглося, є час подумати...

10. Insolence

Insolence Living The Dream

а ми у твіттері веселимося, хештег #хочу виводимо у тренди =))

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Переклади роблю, але спати хочу вже добряче. Ще півгодинки і втікаю в люлю.

12. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А я чекаю на мужа з роботи! Скучила страшне((( Їх сьогодні на довше на роботі затримали, щоб в суботу не виходити((( І завтра знов таке чекає(((

13. Анута

Анута Well-Known Member

Спати хочу і не знаю чого сижу та шарюсь в інтернеті. Якби ж ще щось путнє, а то тупе клацання по сторінкам. Все, йду спаньки, бо діти мене вранці не пожаліють ;)

14. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Не спиться, бо комп не пускає, а ще дуже був інформаційно насичений день. Коли трошки ті всі інформаційні потоки зайдуть в потрібне русло - тоді і засну:)
    а ні -то буду думати до ранку, як той індик, що в борщ попав:)

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я не сплю. Щось так думаю-думаю і нічого путнього надумати не можу. Навіть якесь натхнення находить, може й віршика зараз напишу. А то закинула останнім часом ту справу остаточно. Напевно я справжній лунатик.))) Поки малий твердо не засне не лягаю, бо то не сон, а якась мурдація.

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

і я не сплю - але не від того, що щось там думаю, чи лажу в неті, а тому, що поїдаю ложкою сметану з банки і закусюю батоном, женіть мене звідси, бо до кінця вагітності мама рідна не впізнає :)

17. AilataN

AilataN жива

Як би то заснути?
    Спить тіло, за винятком правої руки і очей, а мозґі куда дєвать?

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А я щойно встала, в малого температура, ставлю компреси.....поки жарознижуюче не даю, Т 38,6....

---------- Додано в 04:28 ---------- Попередній допис був написаний в 03:45 ----------

Все йду спатки, малий раз вирвав і все, температура через 15 хв відразу впала - зараз 36,8. Так думаю, що він переївся макаронів (дужжже їх любить), так зі смаком собі їх зїв багатенько. От шлуночок і став, дала ще таблетку активованого вугілля, малий відразу ж заснув.

19. Holly

Holly Moderator

Ще не лягаю, тільки поставила в духовку ліниві котлети - чоловіку обід на роботу на завтра. Та й розслабляюсь за кавусьою, а то щось діти за день вимотали :8:

20. Dobra

Dobra Well-Known Member

А у мене в духовці гречано-курячий пиріг. Каву також звечора пила з маленької миски (переливаю туди, щоб менша не зрозуміла, що мама каву тягне, як бачить, аж трясеться, так хоче):girl_blush2: