Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

І мені не спиться) Також смакую чай з цукерками і дивлюсь на свого гіпер активного лунатика:girl_crazy:. І коли він засне?)

2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А я не можу заснути, бо весь час думаю про те чи все я спакувала у валізу (завтра на море) ну і крім того ще трохи готую на завтра і далі складаю , складаю.

3. Savchenko

Savchenko Member

Всім доброї ночі:) Спали сьогодні до 11 години, тепер я козу воджу:girl_crazy:, а кицюня моя вже десятий сон бачить, сплюх одним словом) Слухаю в контакті музику і чекаю поки закачається остання серія 7 сезону "Відчайдушні домогосподарки",

4. kozochka

kozochka Member

І мені не спиться. Вже якась залежність від того інету. Ніяк не вилізу. Тай чоловік на кухні засів зі своїм ноутом, ігри грає.:girl_devil:

5. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

ООО! Це як про мого. Невже всі діти в такий період не сплять? Ми вже долаємо цю проблему 2 місяці.:girl_cray: Успіхів поки-що ніяких. Тільки щойно поклала малого спатки і сама ніяк не можу дорватися до ліжка через інтернет. Це вже залежність від нього.

6. Dobra

Dobra Well-Known Member

Моя старша не могла заснути, каже голодна, а я їх так кормила цілий день, що посудомийна переповнена, принесла їй бутерброди, вона так і заснула в тарілці. А мама в інтернет. Третя кава була зайва.

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

В мене теж третя кава була зайва :girl_crazy:
    Але треба спати - зранку коліжанка буде йти на начитку лекцій і збудить мене двері закривати (вона в мене ще цей тиждень перебуватиме)
    То я тепер плавно з опівнічної теми переходжу в "Звична 6.00 ранку" :girl_crazy:

8. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А мені не спиться, бо злюсь на свого чоловіка :girl_devil:
    я попросила купити по дорозі додому молока. Вже собі уявляла як п"ю смачненьке і холодненьке. Ага. тільки в уяві його і випила :girl_cray: Бо бачте, магазин закрили перед його носом, а вертатись в нічний йому не хотілось. На моє незадоволення, він собі спокійненько відповів - та нічого, я тобі завтра куплю.
    Та завтра я собі і сама куплю, а попити молоко хочеться ВЖЕ :girl_cray:
    Ну як от так можна з вагітною!
    Ото не сплю і думаю про план жорсткої помсти.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, ну, я нарешті дорвалась до нету і це напевно не на жарт. Очі злипаються, ноги болять (цілий день погоня, маля у мене сильно шустре) і замість того щоб здерти ноги і бачити восьмий сон, я туплюся в монітор. Вже думала іти спати, навіть комп. виключила, аж нєєє, хату треба провітрити. Відкрила вікно і знову тут засіла.

10. Savchenko

Savchenko Member

Хех в мене сьогодні аналогічна ситуація, я не хочу лягати сама спати,

11. hrystusja

І я не сплю. Підсіла на ніч на "Відчайдушні домогосподарки" 7 сезон. Дивлюсь і кайфую....

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Я теж недавно не досипала - дивилась, дуже цікаво. Тепер чекаю 8 сезон.:girl_crazy:
    І взагалі, вночі намагаюсь встигнути все, чого не маю змоги за день зробити.

13. AilataN

AilataN жива

Ой, дєфтьонки, спекла пиріг з вишнями, не пиріг, а казочка! Влупилам кусочок, поки ікра кабачкова дотушувалась, мо' втримаюсь від ще одного кусня?!вставати в 7ій, робочі дні зустрічати...а в п'ятницю вихідна! А в четвер маю день народження! Красота!

14. hrystusja

от і я так)
    Ніч то мій "зоряний час":girl_in_love:

15. Dobra

Dobra Well-Known Member

Мої дівчата неспокійно сплять до 2-3 ночі, тому сенсу лягати немає. Часто кашляють, зуби вирощують. Щойно старша прокинулась зі сльозами на очах- приснився сон, що всіх дівчат обрали на танець - її ні. Минулої ночі весільний костюм коханому у сні вибирала. Капець. Що за діти - 5 років тільки. А я сьогодні догачкувала накидку до вечірнього плаття, залишилось трохи оздобити. Здається непогано вийшло. Гачкую і одним оком тут підглядаю.
    А в холодильнику ексклюзив - сирник, вперше спечений чоловіком. Смакота:girl_crazy:

16. mrochkizm

Не спиться, бо працюється:)
    Вдень виспалася трохи:) А зараз, в такі довгі осінні ночі, якраз із кавусьою можна сидіти і мріяти, коли прийде літо:)

17. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Не сплю, бо понамальовувала нігті. Тепер чекаю, щоб хоч трошки підсохли. Але спати треба буде теж акуратно, бо сирий манікюр має паскудну властивість під час сну псуватись.
    Ох, нелегка то дівоча доля :d23::girl_spruce_up: :connie_pull-pigtail

18. jylanda

jylanda занууууда

i я не сплю - готую доповiдь на захист диплому)) ну i тут одним очком пiдглядаю)

19. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я вже очі тричі протерла:girl_crazy:
    У нас що - по плану зима?
    Трохи працюється. Старшу приспала лише о першій - спробувала кататись на позичених роликах, марить ними, не спить. Ролики, ролики, ролики....:radist:

20. mrochkizm

Ніяк ні, по плану липень - просто погода ну дуже вже осіння:)
    Була спека - зле, бо занадто жарко, тепер дощі - зле, бо сиро і холодно. Оце зараз мене проб"є на філософські розмірковування усякі і точно не засну до ранку:haha: