Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

І я ото дивлюсь як малий солодко спить і думаю, що завтра він не буде дивитися як сосодко сплю я, а зразу мені розкаже, що пора вставати:)

2. hrystusja

Знову не сплю. Чекала, що мені стало краще. І таки дочекалась. Біль зник. І сон зник...

3. Dobra

Dobra Well-Known Member

В мене щось стільки енергії, немає до кого прикласти, всі дрихнуть:girl_haha: Третя кава була зайва.
    Виконала тижневу норму по дописах, тому що пререважно читаю що розумні люди пишуть. А завтра буду сонно-депресивна тінь. Нє, чого та ніч така коротка?

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І мені щось не спиться. Почала працювати і почалося безсоння.

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

позичте мені!! маю диплом всю ніч писати, а так спатки хочеться.....

6. рижик

рижик Well-Known Member

аналогічно... Я вже помила ванну, підлогу в коридорі, дещо попрала і думаю до чого би то ще вчепитися!

7. Dobra

Dobra Well-Known Member

А я щойно свої дітей приспала (попередня ніч була важка, графік посунувся). Менша вдарила старшу в лице лопаткою, розсікла губи. Старша ревіла від болі, і ще переживає, не хоче, щоб Тая виросла як та злюка Настя з двору (є там таке гіперактивне чудо, що всіх ображає). Ледве то все вложила.
    І самій пора - зраненьку свекруха в гості:khomyak:

8. Almariel

люди, як не заснути, бо вже геть не можу.... але якщо ляжу, то до обіду мене гарматами не розбудиш... а ще стільки писати(((

9. jylanda

jylanda занууууда

не спиться менi, сплакалась нанiц:girl_cray: Колiжанка, яка мала бути на весiллi свiдком, написала, що не приiде( ( Вiдчула себе покинутою всiма. Так прикро, неможу заспокоiтись, але то мабуть в жилетку(

10. hrystusja

Не сплю... Смакую гарячий чай з печивом і спілкуюсь з коханим чоловіком). Тай Ромасик вже спить. Файно...

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Не сплю, перекладаю якусь таку єрунду, що давно вже такого не читала :girl_crazy:

12. Almariel

мій диплом, нє? бо там теж такиииий брєд))) (жартую, але доля правди є) от саме через диплом мені і "не спиться" (насправді, дуже спиться, але диплом не дає...)

13. Масік

Масік Well-Known Member

затягнули гілочка -60, як поначитувалася за чужі успіхи , таке піднесення з"явилося , зовсім сон пройшов, шурую на кавовий скраб :)

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Не сплю, працюююю! а поміж роботою, для розслабухи, передивляюсь ролики з Дикого ангела і Буремного шляху. Вжитті цих серіалів не дивилась, аж тіпало від згадки. Шото сентиментальна зробилась. Виявилось, для того, щоб трохи звільнити мозок від фінансових клопотів машинобудівних підприємств досить поспоглядати за цьомками-зажиманцями героїв цих серіальчиків. Спопсовуюсь наніц...ех)))))

15. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Ой не спиться, вишеньки і черешеньки певно до ранку буду крутити . :)
    А ще малинка чекає...

16. hrystusja

Ой, а я передивилась і то по два рази:girl_in_love::girl_in_love:
    І я не сплю) Та пів на першу то для мене не ніч останнім часом, а вечір:girl_crazy:.
    Дивимось з чоловіком фільм і я намагаюсь ще й вишивати)

17. Holly

Holly Moderator

Не сплю і не збираюсь поки що :)
    Готувала їсти на завтра - з самого ранку їдем на дачу, а ще заодно вимила кухню. Та й вдень виспалась

18. Lingerie

Lingerie New Member

а я хочу спати,але от маю один єдиний момент посидіти в і-неті,бо день весь зайнятий доцьою і хатніми клопотами!

19. airy_cat

airy_cat New Member

А я сделала себе вкусный-вкусный чай, включила канал Аманды Палмер и ищу себе чего бы еще купить. Кайф)

20. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відписувала на емейли - і згадувала, коли востаннє писала повноцінного листа від руки:) Не всякі там рахунки-фактури поштою висилати - а справді повноцінного листа. Кхм, давно то було :)
    А що зараз робити... Маю ще Акуніна "Азазель" недочитану...певне, ляжу в ліжко і буду читати, поки не засну - а засну, підозрюю, коли дочитаю :girl_crazy: ніколи не думала, що Акунін такий цікавий!