Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

І знову те саме! Я вже вимучена, тиждень не висипаюсь і далі не можу заснути...

---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Бам-барам- барам-барарам, бам-барам- барам-барарам.... Одне слоненя, два....

2. flame

flame невгамовний експериментатор

в нас було подібне, але відкриті всі 4 . Давно, ще як ми жили на Сихові, після святкування НР. Частина гостей поїхала на таксі, інших чоловік повіз додому. Я поскладала посуд, прийняла душ і пішла спати. Проснулася від того, що мною чоловік трусить і кричить. Виявляється він повернувся додому, відкрив квартиру, а звідтамти як бухнуло газом. Він погнав на кухню, повідкривава вікна і до плитки, а там всі 4 пальники на повну відкриті. Побіг мене будити, а я сплю собі - 7 ранку. Почав трусити, але я моментально проснулася. Трусік тоді жив на кухні і теж спав. Можливо ще тому, що як тільки всі вийшли, то повідкривала всі вікна і балкон, бо ті запахи їжі по хаті треба було вивітрити. Хто то зробив не знаю, версія звичайно була. Точно знаю, що не я. Я могла повернути 1 конфорнку не в ту сторону, бо варила картоплю на гарнір, але не всі. Тепер перед сном завжди перевіряю газ, але то без потреби, бо запалювачі з обмеженням і в хаті маємо датчики, які реагують на газ і чадний газ.
    Не сплю, бо по-скайпу тиринділа всім відомо з ким.

3. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я ото сидю і вчуся. Моя пацанва вже хропе по-повній, а я вчуся. Та я студенткою стільки не вчилася, як зараз. Курча, шось забагато слів...вчуся. Напевно тре люлі йти. Але де там, певно ще повчуся))

4. flame

я колись вірила, що якщо книжку покласти під подушку, то все, що там є буде в моїй голові. Часом було багато книжок і конспектів і твердо. Не знаю чи то допомагало, але екзамени здавалися на відмінно. Тому беріть книжку і люлі.

Останнє редагування: 26 Грудень 2014
  5. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

друга година ночі, а синулька не спить!!:girl_mad:
    і то нічого, що муж вже три години як посапує собі, а я вже залевде втримуюся, щоб не заснути? але головне завтра ( та що там - вже сьогодні!) всім на роботи на 08.00год.. АААААА!!!! :girl_cray:
    В кого там безсоння сьогодні ? - приходьте до нас із маською машинками по треку ганяти, а я собі хоч трішки посплю)))

6. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Не сплю, бо плачу. Такий жаль найшов, що ну його... Подалі, а не можу. Так мені гидко, боляче і неприємно...

8. Isa

Isa Well-Known Member

І я сюди,прокинулась,щоб сходити в душ...так-так,тільки зараз на це час знайшла,а тепер сижу,вже не спиться...все б і нормально,але знаю що через годину-дві буду хотіти спуняти,а синочку то до лампочки буде)))

9. iriwa

iriwa Особлива мама

Хату помила, гостей відправила, забавки склала, мужа під газом спати вложила... А сама щось ніяк не засну. Відчуття якоісь, вибачте за мій французький, обісраності. І ніби іжа вдалася, і гості задоволені пішли і чоловіку було весело, а я весь вечір з натягнутою посмішкою провтикала. В душ йти нема сил, навіть зуби не почистила. Перевертаюсь як отой ламантин котрого винесло на берег, із боку на бік бо враження що зараз трісне таз, аж сльози навертаються. Синочок біля мене смачно спуняє і так мило сопе, пузожитель навіть затих, а мені щось не до сну...
    Зараз піду штурхати мужа бо хропе ужасно...напрягає нема ради!

10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ----------

Завтра буде краще, мусить бути.
    Синочок і пузожитель то ж так кльово;) Подумайте про хороше.

11. iriwa

iriwa Особлива мама

Вибачте, опечатка. Сама поржала :)

12. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

В комітетах ВР гаряче, і я через них не сплю... Бдю. Робота

13. iriwa

iriwa Особлива мама

Шо б то зробити щоб муж не хропів? Зара піду на кухню чай пити, може там на дивані засну? Безсоння, йомайо...

14. flame

Прошу дати мені такої прочуханки, щоб аж шуба завернулась. Сидю в тирнеті і ЖРУ БУЛКИ. Шо я роблю!!!А руки так і тягнуться.:girl_impossible:

15. Divchyna vesna

Вигрібай.
    Я через вас і пиво ще не сплю. Ну, і виспалась сьогодні. Завтра знову на роботу причапаю в десятій ранку. Але ж перед НР можна?

16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Де чоловік))) [​IMG]

17. flame

то вже і так не робота. Так, жалкоє падобіє. І так буде тривати до Йордану точно.

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

:girl_haha: Дрихне.

18. Divchyna vesna

Ага, в мене отходной до 11 січня. А в мами з татом тирнету ма. Отже, буду не спати адин.

19. Siania

Siania Love Life

А я жру кукурудзяні палочки. Ще трошки, і доїм велику упаковку, а інакше не заспокоюсь. Дивно що пишу в цій темі, бо для мене то час - чому так рано не сплю)))

20. Divchyna vesna

Поки ми тут вкалуємо, як папа карло.