Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Ой, і навіщо я заглянула в цю тему? Я уже майже тиждень якогось милого теж не можу вкластися раніше 2. Мої хлопці вже сопуть давно (тихееенько так, кожен у свої дві дірочки :girl_haha:), а я соваюсь по хаті...
    І тепер я знаю чого мені не вистачає серед ночі - тортика хочу... або вафельку... або пельменів... а нема...
    І як тепер заснути? Піду хоч хліба з варенням з горя наїмся...:girl_crazy:

2. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

стабільно це добре, але спати треба , а я не спплю , і найменша малявка тоже.

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Все під контролем. Я теж тут:connie_pull-pigtail

4. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

я вже всьо перечитала, навіть щось десь писала( а я це рідко роблю) а спати не хочеться і Соломія співає

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Закапала Данчикові носика, дві години тому і не можу заснути. Всі солодко сплять, а до мене сон не йде.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Йти спати чи вже і не варто?:girl_crazy::girl_crazy:

7. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Шота пашло нє так... Вже з мвісяць чи й більше маю таку біду - якщо прокинусь вночі - вже заснути не можу. Сьогодні малий вночі крутився, хникав, певно зуб дорізається, вже заспокоївся, а я не спу(( з 3 ночі, а лягла в 23. Вдень буде з мене овоч, а планів було...

8. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Я не пойняла - а де Сешат??))

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сешат не хоче більше "вигрібань" в кармі, тому тихенько вночі дивитися фільми, читає книжки, а зранку працює на посаді альфа-баклажана:girl_haha::girl_yes:

10. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ага , і я себе нині нічкою (після чергового годування) впіймала на бажанні спуститися вниз і посєтіть цю темку , але сі втримала і просто згадала весь овочевий кошик .:girl_bye2:

11. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Оце дивлюсь на годинник і думаю, що пора спати, вранці на роботу, але біда в тому, що я ще спати не хочу. Так мені ниє низ живота, певно завтра буду мати гостей.....

12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Як на мене - то ше не глупа ніч. Але зазвичай в такий час я, як не сплю, то дрімаю. А нині не дрімаю, бо дивлюсь Фреймут, яка обсирає мою кав'ярню "Світ кави" і Маркіяна зокрема. В принципі, ще не обсирає, але... Знаючи цю передачу і знаючи Маріка... Ех, вболіваю за цю кав'ярню!

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Виглядаю Миколайка у вікні :girl_in_dreams:
    Можливо цього разу пощастить побачити...

14. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

А мені нене спиться...((( голова думками переповнена.Хочу зібрати всі в ящик і закрити,та не виходить...

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

Моя порада щоб Миколай швидше прийшов,треба співати "Ніколай ніколай ніколай нє могу разлюбіть твой лаі лалай)))" сьогодні цілий день співала і прийшов)))

15. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Вже давно хочу спати і не можу
    Мушу зробити калькуляцію продуктів на фуршет

Ще й в голові думок всяких тьма -якими поділитись ні з ким не можу
    От і не сплю -мислю -роздумую -що і як

16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Не спиться мені, очі хочуть і нагло заплющуються, все решта - ні. Недобре почуваюся, лежу і прислухаюся, що і де болить. Ще й якось так тривожно на душі :sad: думки табунами, найрізноманітніших категорій...
    І синок неспокійно спить, стогне, бурмоче, мабуть, забагато емоцій з тим очікуванням подарунків.
    Добре, хоч татко наш файно похропує :) в принципі, в нього з тим ніколи проблем нема:)
    Ех, валер'янки би випити, чи що... А так ліньки вставати...

17. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Як свято - то свято. Як отримувати подарунки - то отримувати . Вобшем, я перекімарила, бо була'м дуже заєнта, і тепер сиджу, дивлюсь "Право на владу". Добре що на завтра роботи багато не планувала, то зрання я таки буду спати

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

О а я думала що то я один такий варчт який цілу ніч не спав.Чи мене врекли чи повампіри, але факт фактом. Цілу ніч не спала, очі відкриті і все, малий 2 рази плакав, з того всього в 6.00 продзвенів будильник, зараз чекаю поки приїдуть автобуси щоб відправити чоловіка по посилку.Їсти йому склала, пм загрузила, йду купатися, ще й кави доброї нема щоб випити і прокинутись. Жахливий день буде

19. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Не маю слів. Добре, що не спала. Добре! Вперше це кажу про безсоння. Хотілося спати, але так тоскно на душі, гортала нет. Нарешті зібралася спати, виходжу в коридор... А там страшний запах газу. Не описати, який сильний. Перша думка - відбувається щось страшне, невже в під"їзді газ, треба всіх будити. Сама біжу на кухню, пам"ятаючи: світло не включати. Люди! Конфорка відкрита на повну, а звідти йде газ................
    Сиджу, руки трусяться, всі вікна відкриті. Який жах..

20. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member