Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Можу випити літру кави термоядерної,а спати хочу все одно :girl_mad: та куди тут спати...коли на роботі...тай дома часто день на ніч міняю,збитий біоритм:girl_crazy: скоріше би ранок і без пригод би зміна закінчилась :girl_tender: бо то все мене так виснажує, завжди купа ідей,думок,планів лізе вночі в голову...а закінчується все повною відключкою біля подушки і ліньтяйством...ех...то певно старість

Останнє редагування: 9 Серпень 2014
  2. kraplynka

kraplynka реалістка

Вже 2-гу ніч підряд намагаюся спостерегти Персеїди, і страшенно жалкую, що не маю телескопа (то ще від дитинства мрію, ага :) навіть автомобіля мені не тре і персня з діамантами (то якби довелося вибирати, але й так не доводиться :) ). А так тільки зірки видно тільки поодинокі, і купу хмар... Отакий я нереалізований астроном :)

3. kraplynka

kraplynka реалістка

Ото моцна кава в Арт-буфеті... Додому різну-файну купую і наче міцну, нап'юся не раз в 10 вечора, і сплю як немовля. А тут - ніяк...

4. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Зібрала чоловіка у відрядження та й сама залишилася тут сидіти...
    Ще з балкона кидала йому вітровку, ото мабуть хтось із сусідів, хто так само не спав, подумав, що вигнала чоловіка з дому, ще й речі з вікна жбурляю....:girl_haha:

5. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

надто часто я в цій темі, але що зробиш, як вже є :girl_wink:
    ото пізно увечері довідалася, що нас таки попередили, що завтра не буде газу.
    вирішила приготувати "дещо", аби завтра було простіше. і оте "дещо" досі тривало. мене як понесло, то зупинитися годі. все переробила, втомилася, сиджу і п'ю какао. спати вже перехотілося.

6. kawwa

kawwa Active Member

Під вікном якісь москалі горланять рускіе песні і мене реально нудить від того. Розумію, що вони ні в чому не винні, а таки нудить. Он недавно хотіла Тургенева перечитати (люблю класику) і не змогла, а Тургенев тим більше ж ні в чому не винен. Сон не йде, нерви підступають. Вже подумую чи не подзвонити в міліцію. Але чи ж то поможе?

7. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Вперше за останні три роки захворіла, як то зле, вже забулися ті противні відчуття, коли горло болить, ніс зовсім не дихає - закладений, пчихаю і кашляю що п'ять хвилин. До того ж голова розколюється. Погодувала малу і вступилася з ліжка, щоб не будити, так і тиняюся вже дві години по хаті без діла. Зараз загрію собі молока з медом, обмащуся ефірними олійками і таки спробую поспати.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

початок нового тижня, збираюсь з духом як на марафон)))

9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Не сплю, бо шалено болить вухо ( але чогось віддає на всю ліву частину голови) :girl_cray:
    ні каплі, ні навіть Кетанов не допомагають ... Зла..

10. La asiano

La asiano New Member

І я нині з невідомих причин з третьої ночі до ранку не могла заснути. А зараз на роботі мрію про подушку!

11. Diana

Diana мрійниця

і я дівчата втратила сон від пятниці, від коли взнала про біду онокласниці, в доці якої відказали нирки через халатність лікарів. Тільки лягаю, і та дитина вже мені перед очами, то сниться що пів дитини до мене летить, так помолюся і далі нічний бред

12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Прилізла з корпоративу... Все решту буде в прозі. Ги! Думаю, що, навіть, зрання.

13. Tequila

Tequila Well-Known Member

І я також прийшла з корпоративу. Останні дні були напруженими, і зараз багато думок в голові, хоч так і не мало б бути після вечірки...

14. Svjatkova

Не сплю, бо:
    1. дитина лягла спати лише о 00.00год і я лише після цього змогла братися до сортування замовлень дівчатам, що зайняло в мене 2 години часу...
    2. а тепер сиджу чекаю поки вода в чайнику закипить)) і одразу в люлю..

15. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Одні добрі сусіди перебили сон і я не знаю як його прикликати. І ляля мусить зі мною мучитись :sad: Як то їх витримати, де взяти сили і нервів? :sad:

16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Малий гонить по хаті як електронік .Видно ляжемо ще нескоро , а я вже просто "дохла риба" , і не сплю і ніц робити вже не можу (навіть думки ледь ноги волочать ) . Мабуть завтрашні плани підуть шкереберть . Ніц не можна з тими дітиськами планувати . Останнє планування , яке вдалося це , власне , народження цього сміхотливого непосидюхи . І от гонить по хаті напівгола дитина, і аж заходиться від сміху . Все чудово , але скоро вже перша ночі , а я встала в 5.10 .Сили мені , ще трошки сили , бо його ще й серед ночі годувати -разочки два . Сон шестигодинний моя мрія вже два роки і два місяці . Всім добраніч .

17. Svjatkova

Не сплю, бо:
    1. маю сильний приступ болю вже другу ніч підряд...
    2. тихенько реву від розпачу, безвиході...

18. Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Не сплю ,бо так мене морозило і трясло цілу ніч ,аж судомами скули зводило.Під трьома ковдрами був страшний колотун,хоч не можу сказати ,що в хат іхолодно ,бо палимо камін.Тепер мені добре --температура 38,суглоби викручує.Вже випила пігулку від тиску ,від температури,чекаю результат.Для мене лежати --страшна кара.

19. Svjatkova

Не сплю, бо жую та тихенько підсміююся із чоловікових спроб вкласти шеленовредногосьогодні синульку..
    Сказав годину тому та закрив за собою двері: "Мамуська, за півгодини дитина спатиме.." ну-ну))) вже більше години пройшло і чую вже потихеньку в когось нерви здають)))
    іду працювати миротворцем...

20. Buriko

Buriko Well-Known Member

А мені вже давно так не спалося... Чи то тому що всі похворіли :sad:, і кашляють час від часу чи плачуть...
    Чи, скоріш, за все, тільки коли захворіла і не на роботі (бо ж завтра, чи то вже сьогодні нікуда не треба йти...), є час для себе, от просто четверту годину лазити в ТИШІ по ДП. Давно я так не відривалась, десь більше року (особливо на Барахолці)!!! Листів понаписувала... :d7:
    І спати ще не хочу, зате ще й таблеточок більше для горла посмоктала, може вже завтра стане легше, бо 3 день говорити не можу-сиплю.
    І насолоджуюсь нічним часом як у дитинстві денним часом, коли хворіла -лежиш, ніхто за уроки не дьоргає, читаєш що хочеш...
    Ех, пішла далі по темках )))
    (П.С. правда, завтра діти і тато маму не впізнають, бо буде ледве ноги тягнути цілий день від недосипу :khomyak:, бо вони ж о 8 точно встануть, а я певно ні :girl_cool: