Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. KUSJ

KUSJ мрійлива

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

мої хлопці дивляться футбол)) хіба тут заснеш:girl_in_dreams:

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Не знаю, чому не сплю. І спати хочеться, і втомлена, але сиджу за компом. Так лінь встати звідси :girl_haha:. Отак користуюсь моментом, коли муж спить і не бачить, що я ще тирнетом гуляю :ninja:

• Подобається Подобається x 1
  3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Не сплю, бо дивлюсь фільм.
    Вікно відкрите навстіж, пахне матіола, я загорнулась в тепленький пледик, п*ю гарячий чайок, чекаю коханого з роботи і насолоджуюсь переглядом.
    Така гарна ніч....

4. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Не сплю , бо дивимось серіал. Пишу, і розумію, що глупа, бо скоро прокинеться малеча і знову буде безсонна нічка, як і попередні, і що зранку ледве очі відкрию, але отак зіваю і не сплю.

5. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Прочитала сьогоднішній допис Жанни у жилєтці, і не виходить він мені з голови...тепер зайшла в тему Євромайдан, а там Сніжна пише, що сьогодні активісти майдану вимагають введення воєнного стану...
    Ну і яке тут спання...коли це все закінчеться? Коли тато буде з дітками, коли дружина перестане плакати і боятись кожного нового дня..? Що робиться, чим та Україна так Бога розгнівила, що нема тут спокою..? Я кожен день тремчу від однієї думки, що можуть чоловіка забрати, а як тим, у кого їх забрали? Як їм зібрати всі сили в кулак і далі продовжувати жити, чекати, молитись, терпіти розлуку з острахом смерті...я так хочу СПОКОЮ всім нам...

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Не сплю, бо трішечки попрацювала, а тепер вже годину просто перечитую ДП, бо рідко тепер маю час на форум...
    теж прочитала дописи дівчат як в жилетці так і в молитві про їх половинок, що на Сході і не розумію

7. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

І я щойно з желетки((( серце плаче за державу... А ще більше за безневинних людей....

8. Holly

Holly Moderator

спекла торт, вимила кухню, вийшла з душу і все...сон де ти? Я реально подумую про якесь снодійне чи що. Я не пам"ятаю коли востаннє лягала спати раніше 1 ночі. А вставати треба рано(((

9. Holly

Holly Moderator

ха-ха, я знову тут. Щойно вклала малого спати і сама вже на ходу сплю

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

То та, що не висипається...Нарила в холодильнику банку сардин і топчу, аж за вухами лящить! То напевне, я від нестачі йоду в організмі не сплю.
    Пи.Си. Якщо то йод є в тих сардинах:girl_cool:

11. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

в мене велике прання, вмовила чоловіка ввечері підключити пралку, завтра знову відключить+трішки працюю. Думаю ще хвилин 30 і я в люлю)

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я просто не звернула увагу на час;) Щось не хочеться спати.. Багато думок лізе в голову. Ноут сідає, ому буду щось читати...

14. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Те саме:)Читаю ЛФ,ДП,ФБ і ще думаю, що б то таке проти ночі переглянути. Сон десь втік:)

15. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А я знову на мотозльоті, цього разу в Яремче.)) приїхали вже години дві тому, тут щойно стало більш-менш тихо, але ще сидимо, випиваємо, хоча я вже й лягала б.

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Працюю, маю ще 1 год дивитись до духовки тому не сплю. Йду пошукаю собі якесь шоу, може від селянки до панянки, то так щоб не спати.Або міняю жінку, посміятись.....Ще 2-3 дні і я розгружусь)

17. flame

flame невгамовний експериментатор

З понеділка за вишиванням, бісеринка за бісеринкою, з 23 до 2 мій час, ніхто не дзвонить і не чіпає. Сподіваюся за час вишивання не стану скаженим зомбі:girl_crazy:Як вже взялася, то мушу закінчити.:girl_yes:
    ПИ,СИ. Прочитала пост Амаретто і хочу торта. Йду шукати цукерки :girl_blush2:, торта точно нема.

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Напав на мене нічний жор
    Затоптала: кавалок кобаси (без хліба, не нада), вогірок малосольний (не свіжий, як вчора. не нада). Допихаю то всьо кавалком плавленого сирка.
    І буду спати, щоб цигани не снились:girl_claping:

19. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Розбудила голосна музика в сусідів. Сходила, пояснила.
    Зробили на півдецибела тихіше. Сходила ще раз, спитала, що, може, якщо я незрозуміло висловлююся, то можу подзвонити до власників квартири і повторити своє прохання. Подіяло. Тепер стоять на балконі і обговорюють недобру сусідку. Попросила сказати все зразу і в очі, бо йду спати.
    Дістали.

20. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Мда....сказати, що я не сплю, це ще легко сказати!! Сплю...прокидаюсь, чую сирену, ну ту що на випадок бомбардування, блін...сон?? Та ні!! Я ж прокинулась! На рівні ноги зіскочила, міліон думок на секунду, це таки точно тривожна сирена! Короче поки розчехлилась, протерла добре очі - то байк якийсь так гудів з далека, в коли під'їхав ближче, то стало зрозуміло звідки цей звук....короче, така "встряска" нічна, що серце не на місці...