Звична ніч: чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 Березень 2011.

1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Звична ніч: чому не спиться?

Не сплю, бо спілкувалась з одною милою особою по скайпу. І тут сиділа. І вупше, я завтра висплюсь!
    Але вже мию копитця і лягаю спу...
    Всім спокійної ночі і врівноваженого неспання. Ги! :girl_bye2:

2. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Я собі графік зовсім збила. Вже близько місяця лягаю спати не раніше 2-ї години. Хворіла, то могла собі дозволити повалятись до обіду, то через свята. А зараз знову треба пристосуватись лягати на 2 год раніше, бо ще раніше, точно не вийде:girl_sad:.
    А зараз вже біля 4-х годин в інтернет магазинах придивляюсь речі і нічого вибрати не можу, аж обідно. Вже б спати вкладалась, але ні, ще сиджу і роботом цикаю ті сторінки!

3. Альона

Альона Well-Known Member

Ви наче про мене писали. То капець з тим вкладанням спати, а зранку з просинанням :sad:

4. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

ага і я вже другу ніч не сплю... поки вкладу дітей, поки зроблю щось, що з ними нема бажання і можливості робити, то і сон проходить і не може повернутися аж поки не втомлюся... читаю, працюю і тут зависаю...

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ну от і що то випити щоб заснути?
    Завтра вставати о 7, вперше за весь січень, тай біганини на добрий кавалок дня, а я кукаю і сном навіть не пахне.
    Зате їсти знов хочецца.

6. simona

simona Well-Known Member

вперше за цілий день залізла в неті понесло, а завтра вставти і не тільки вставти , а ще купа всього тре поробити, а тіло вже хоче сну а все сиджу та й сиджу))))рада з того, що в мене немає вдома вай-фая, а то не знаю, що б було))))))))

7. cosmetichka

cosmetichka New Member

Не спиться постійно тоді ,коли повний місяць... Аж самій страшно:girl_impossible:

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині - перший день КД :8: Після обіду тільки мучилась від того болю, потім взагалі зле стало і, хоч-не-хоч, треба було лежати. З того всього гарно поспала 2 години, зате тепер - не можу заснути і біль не минув :sad:. Тому й не сплю.

• Подобається Подобається x 1
  9. Gorda

Gorda Well-Known Member

Моя красуня вирішила, що нам спати не треба, от бавиться собі біля циці, а я вже сил не маю спати хочу шалено. Ще й настрій нікудишній.

10. black cats

black cats New Member

аналогічно!!! Добре що хоть вити не хочеться:biggrin: І ще й дитинка в животику копається як футболіст, видно теж не спиться!

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

не спиться бо знову з музятком допізна дивились запис "Що?Де?Коли?", фінал 2013 року, емоційно обговорювали питання, шукали відповіді, так захопливо що після того всього ніяк не можу заспокоїтись і заснути :sad:

12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Не спиться, бо ж завтра на роботу! А ще й купа смачненького пива. Коліжанка кличе на дискотанці, але ж завтра на роботу. Розум бореться з бажаннями. Ех! Думаюю що прийму правильне рішення і піду спати. Але трішки ще на ДП потусуюсь.

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

Не спиться бо вже втретє перемальовую нігті, бо щось жоден лак мені не подобається, от зупинилась на червону і чекаю поки висохне. ггг, найкумедніше що попередні також були червоні. в моєму запасі є ще 4 відтінки червоного і три відтінки коралового-рожевого, так що дуже сильно надіюсь що саме цей що зараз мені сподобається, а то знову ляжу спати о 2.

Останнє редагування: 6 Лютий 2014
  14. Demetra

Demetra Well-Known Member

Не спиться... Лежу слухаю радіо і читаю посиденьки. Нічого робити не хочеться... І так спокійно , і добре , і тепло під ковдрою :) Можна сьогодні не спати подовше, бо завтра вихідна. О, може почитати ще трохи книгу перед сном ! А то через роботу, зовсім закинула Гаррі Потера, а цікаво ж що там дальше :)
    Hermi , як нігті ? Підійшло? Чи заново? Я свої зараз взагалі лише прозорим покриваю, бо такі коротюнькі, що ніякий лак гарно не дивиться .

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

я вирішила що нехай буде, завтра ще подумаю чи підійшло, бо не в захваті, але терпимо. Треба іти спати, а то набридло просинатись в 12.

Всім лунатікам солодких снів!

16. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Не спиться бо не спиться, хочу їсти і дивитись серіал, що успішно і роблю.

17. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

не спиться, бо коханий поїхав, а я не звикла ночувати сама, бо переживаю, як долетить, бо ще й хворий, а ще - бо багато роботи мала. як то я завтра встану?

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

Не спиться, бо не хочу щоб закінчувався сьогоднішні день. Все так легко і просто, хочеться щоб кожен день був такий :)
    Ну а ще "на дроті" багато друзів і попробуй з ними засни, стільки новин, емоцій...

19. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

От я знову не сплю, я вже змучилася. от не можу сама вдома ночувати(((

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Болить голова, печія, з чоловіком посварилися трохи.... свято починається чудово!