Звична 6.00 ранку. Чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Яруська, 7 Квітень 2011.

1. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Відповідь: Звична 6.00 ранку. Чому не спиться?

То ще не лягали?
    А я на роботу збираюсь, але маю пару вільних хвилин на каву з шоколадкою і ДП, а пташки справді співають, і з такою весною мені легше рано вставати.

2. kolobok

kolobok Member

Зовсім для мене не є звична 6 ранку, але маю важливу співбесіду на роботі, тому не спиться :girl_sad:. Сижу готуюсь-хвилююсь.

3. Анута

Анута Well-Known Member

А в мене малий о 6 встав, ну і звісно я з ним. Інакше б спала, 100% ;)

4. zaderyshka

zaderyshka Member

і я не сплю з 6 ранку, бо вчора не було сил та натхнення щось писати-мудрувати. Тож довелось вставати з самого раненька:morning1:. Скажу вам, що тепер це значно приємніше ніж зимою, тепер сонечко встає, пташки співають і не холодно. Бо зимою над тим дисером мерзла страшне.:connie_pull-pigtail

5. Barbie

Barbie Well-Known Member

Прокинулась в 6.30:girl_cray:А все тому,що в мене сьогодні іспит зранку:girl_sad:Хочу спатииии!
    В таку годину я встаю хіба кілька разів в рік,від сили 3-4 рази:girl_crazy:

6. vernata

vernata New Member

Я вже більше тижня прокидаюсь приблизно о 6 ранку, а далі заснути не можу. Може це так організм готується до появи малятка?

7. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Vernata, цілком може бути. Я останній місяць вагітності прокидалась щоранку рівно в 7,25 (+/- пару хвилин). І ось малюк мій прокидається о 6 а то і раніше. Це для мене дуже рано. Роблю все на автоматі - переодягаю, годую, тримаю на руках і просто засинаю. Буває, що малюк візьме груди поїсть і засинає. Але останнім часом турбує животик, то з 6 по 8 не спить. А для мене в цей час найсолодший сон. Ну тепер вже нічого не поробиш - для мене тепер звична 6 ранку.... не спиться.

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ага, значить в мене він так готується вже 10 років:girl_haha: Я думаю що це вже виробився біологічний будильник або в мені вмонтований якийсь спеціальний годинник, бо якщо навіть треба встати в 5 ранку, то очі самі відкриваються власне в той час.

9. Януся

Януся Well-Known Member

не спиться доні, то вона і мене збудила. Ручками обнімала і мама кричала. Щастя моє! Тепер злазить і вилазить на ліжко, а я тут,щоб не заснути.

10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Їсти готую, пралка пере, чоловіка провела на роботу.

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Сьогодні я в 6.00 прокинулася - чекаю знайомих, їдемо в Кам"янець Подільський!

12. Анута

Анута Well-Known Member

Півсьомої встав старший. Думала полежить і ще засне. Так ні - збудив молодшого.
    Я холодна :sad:

13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Останні 2 тижні не можу зовсім спати,хіба трішки дрімаю за ніч,а вчора ще й дізналася ТАКУ новину,що в понеділок з Іспанії приїжджає 19 річний син чоловікової сестри і жити в нас буде мін. 3 місяці,то тепер і дрімотА моя пропала,бо в голові не вкладається як то все буде....тому для мене теми "звична ніч",і "звична 6 ранку" дуже і дуже актуальні)

Останнє редагування: 18 Червень 2011
  14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я встигла евакуювати меншу з кімнати поки не розбудила старшу) Отак вже місяць в нас в 6 день починається)

15. La esposa

La esposa Moderator

П"ю каву і думаю, чого я так рано підірвалась. Чоловік поїхав ще годину тому, а мені до молодої на десяту... а я вже встигла сніданки поробити собі і чоловіку, і навіть посуд перемити :) хоч бери і знов лягай :connie_pull-pigtail

16. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А питається чого мені не спиться...розбудив телефонний дзвінок:girl_cray: От муж на футбол потопав, а я тут кукаю)) Ще й вляглася пізно, бо вирішила кавусі на ніч попити...

17. Відповідь: Звична 6.00 ранку. Чому не спиться?

Для мене підйом в 4-45 звичка ,вироблена роками...В 6-15 я вже на роботі ...Саме досадне те ,що в свята ,вихідні ,у відпустці все рівно так прокидаюсь...Причому в робочі дні підняти себе з ліжка не хочеться ,ще би подрімала ,а у вихідні ...як штик ...Всі сплять ,а я в телевізор дивлюсь всяку ...кгм ... хорошу програму...

18. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Я сьогодні теж зустрічаю світанок :) Плавно перекочувала сюди з теми "Звична ніч" :girl_crazy:
    але ще півгодинки, довершую роботу і лягаю спатки, до 10.00 маю ще час виспатися :)))

19. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене сьогодні другий ДЕК..
    мала встати в пів 6, встала в пів 7...ну, не можу я прокидатись рано..і ніякі будильники мене не рятують..
    зараз на автопілоті п"ю каву, бо інакше на екзамені двох слів до купи не зв"яжу.:morning1:

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я сьогодні незрозуміло чому в 6 прокинулась і виспана. А взагалі я сова класична:)