Звична 6.00 ранку. Чому не спиться?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Яруська, 7 Квітень 2011.

1. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Відповідь: Звична 6.00 ранку. Чому не спиться?

Гм, до 6 ще далеко, але не сплю я вже від 4 год
    дивний в мене "режим" - то лягаю над ранок, то прокидаюся і не сплю від такої самої пори. Сьогодні вирішила попрацювати, а зайшла сюди... :girl_smile: і настрій працювати пройшов
    прокинулася від того, що пішов дощ, заодно і випраний одяг з ночі розвісила, і де вже тут спати захочеться. ага, ще таки захочеться, так вдень під обід... коли ніхто не дасть спати.

2. Відповідь: Звична 6.00 ранку. Чому не спиться?

От така дурна натура.І не виспалась ,і не сплю..... Вже буряк на борщ поставила варити.:d7:

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не сплю з 5-ї ранку. Вчора дізналась, що чоловік виїжджає до Львова зі Сходу і то їдуть своєю технікою, хвилююсь страшно, і якраз в 5-ій ранку мали рушити. І от як вибило мене зі сну рівно о 5-ій, так до цих пір і не сплю і певно вже не засну. Іду мабуть вип"ю кави і буду манікюри робити, ше може яку масочку, ну і всьо-всьо для себе красивої, поки мої малі шибеники сплять.:d23:

4. Kandya

Kandya Well-Known Member

Як же я захоплююсь вами, вашим чоловіком. Я навіть собі не можу уявити як би я жила, значи, що він там. Хоча мій і не косив: його ніхто не кликав, бо він за армійською спеціальність "виховник", та ще й 4 маленьких дітей. Але навіть якби і хотів йти -- не пустила б......... Може такий страх у мене через те, що мама в 32 роки овдовіла......... Але я б не пустила. Просто знаю себе: він би в поїзд, а мене, певно б, на кульпарківську відразу

5. Музик

Музик Мартуська

уже не 6, але прокинулась я нині в 5 майже. а вирішила написати саме зараз, бо з мого вікна просто неймовірне небо - так приємно бачити світанки!!!

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я не сплю вже даненько. Чого, не знаю... Заснула при включеному телику, дивилась якусь дуже вумну передачу і зморило мене, прокинулась вимкнути в 4.15 год та й вже не заснула. Провалялась 2 год в ліжку, стільки всього передумала, вирішила, що моя голова більше того не витримає, а чи засну то не факт, та й встала каву пити.
    І так добре, діти сплять, а я думаю чи то маску зробити, чи випробувати свій новий синій лак, чи може піти коляску ремонтувати.)))
    Всім доброго ранку!:girl_bye:

7. Demetra

Demetra Well-Known Member

Проснулася в 5 ранку і все не можу заснути. Здається і спати хочу, а заснути не можу. Сто п'ятдесят раз перевернула ся в ліжку і ніяк не засну.І від того так себе рознервувала, що вже і не лежиться ніяк. А треба хоч ще трохи перекимарити, бо вдень буду сонна.