Зупинка, автобус, трамвай, люди...

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 Травень 2009.

1. NATALIJA

NATALIJA Well-Known Member

Відповідь: Зупинка, автобус, трамвай, люди...

Я теж пригадала анекдот на цю тему:
    Їде мужчина в автобусі і свариться:
    - Що то за молодь пішла! Нагла, невихована! Самі їдуть сидячи, місця нікому не уступлять!
    Його запитує кондуктор:
    - Чому ви ставите претензії? Ви ж сидите!!!
    - А моя дружина то стоїть!

Взагалі громадським транспортом я користуюся постійно, так як власного авто немаю, тому постійно відчуваю всю "красоту" цього транспорту. А от поїздки міжміськими електропотягами в П"ЯТНИЦЮ, коли всі студенти добираються додому- це взагалі жах. Тоді стоїш на одній нозі із сумкою в руках, бо ніде поставити, а тут ще ходять продавці вигукуючи: кому ще гулівери, пташине молоко, насіння соняшника лущене і нелущене і т.п. А влітку при температурі 30 градусів пасажири, які сидять біля відкритих вікон - здіймають галас, щоб закрити їх, бо протягне. Оце весело....

• Подобається Подобається x 6
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Це те, чого іноземці ніяк зрозуміти не можуть, коли в нас бувають. :xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  3. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

на 18 маршруті, Автовокзал- ЗД.вокзал є один водій- просто шумахер)))) Певно їздив раніше на легковій і ще не звик. Коли газує-всі "незакріплені" біжуть назад.....ще не добігли....а він по тормозам.... Чи то мені так пощастило....але бабця якась зі свого місця на підлогу відпала, і ше когось із собою потягнула(((....коротше пасажири ледь того водія не лінчували....а воно їде і по телефону говорить.

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

Кстаті так буває і водій не винуватий. Парковочні місце має від 2.20 до 2.70...рідше 3.00..щоб запаркувати машину і вийти і щов вийшов сусідній водій достатньо 2.00- 2.40. Коли парковка популярна, то на 10 місць умудряються стати 12,13 машин....тобто на розмітку ніхто не дивиться....щоб більше людей стало. Ви можете приїхати побачити 1 місце запаркуватись....потім прийти коли сусідні машини поїдуть...і ваша машина буде запаркована в стилі "я паркуюсь как мудак"....
    А на рахунок підпирання, раз мене заперли біля роботи джипом....а я мала на автовокзалі дитину забрати, яка перший раз у Львові. Коротше я і так крутилась і сяк...і просила охорону обявити, і по колесу стукала....глухо.... рядом поїхало авто, було тісно коротше коли виїзжала собі машину потерла((((( лишила йому записку на лобовому що він контрацептив....
    Сама коли лишаю так екстренно машину, під склом лишаю листок з мобільним)))

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

я в маршрутці стараюсь взагалі не сідати, що мене не чіпали...А ще людей дуже бісить коли ти на провокації відповідаєшь: Да я дура, і що з того.....провокатор не знає вже що і сказати..

4. taniarz

taniarz Active Member

не знаю чи сюди, переправте якшо ні. Сьогодні маршрутка в яку я сіла єдина на кінцевій, задом вїхала в стовб. ПРикиньте, він стояв на тротуарі,і здавав назад і тут БАХ....я ржала з того дурного водія....він так до мене залівав поки я сиділа і тут спозорився, і каже: "та я не первий день за рульом, сціплєніє поломане, ізвіняюсь, ізвіняюсь".

5. shkodnica

shkodnica New Member

в мережі ходить відео, як водій маршрутки з відеорегістратором наказує водіії авто. Хороша річ виявляється, для випадків коли важко щось довезти.
    Недавно наткнулась на протокол гаї, і коментарі до нього: суть така- їхав водій по першій полосі за містом, швидкість невелика, бо зима. На узбіччі припаркований жигулі, капот відкритий, 2 чоловіка щось там ремонтують, в момент, коли водій порівнявся з жигулі, один чоловік, штовхає іншого під колеса. Маємо-наїзд на пішохода. Другий мужик зразу давай валити провину на водія, і показово викликати гаї. Гаї приїхали, виявилось, що водій мав відеорегістратор... на якому все добре видно. Ось як буває.